Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Nowe forum

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy post na nowym forum :)

PCC na szczęście znowu ruszyło (lub dopiero zaczyna), brakowało mi jego. Jak podoba wam się nowy wygląd strony (tzn jej namiastka) oraz forum? Ja uważam zmiany za bardzo dobre. Podoba mi się nowa koncepcja strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wizualnie bardzo, choć tych rang to chyba do końca życia nie rozszyfruję (zresztą większej brzydoty nie widziałem). Poza tym sporo drobiazgów technicznych do poprawienia (zjada mi choćby podpis na ok. 200 znakach mimo limitu oficjalnie na 1024, format daty US, to samo godzina), parę funkcji nie działa. Ale jak to beta.

Linki i style w SIGu mogłyby być jednak dozwolone (ale nie grafika).

Bezpieczeństwo razem z ogłoszeniami o pracy? O rety :shock:

Co do tytułowania i opisów działów to jestem tradycjonalistą...

Licznik postów kontynuowany z poprzedniego forum, konta są, a data przystąpienia nowa. Czy tak ma być?

Zamiast guziczka IP autora wolałbym adres danej wypowiedzi. Wyjątkowo przydatne.

I te avy userów (własne) w panelu profilu wśród tych do wyboru, jak sądzę. Widać mój? Jeśli tak, to jakieś nieporozumienie.

Podobnie jak kojarzenie skrótu WWW z ikonką IE w przycisku strony użytkownika ;)

Acha, jeszcze nieprzyzwoicie mała czcionka (miejscami, choćby w opisach działów), mniejsza o 1 niż poprzednio na głównej (w oknie odpowiedzi też). Może ktoś tu pracuje na '18-'19 LCD i/lub jeszcze nie zdążył popsuć sobie wzroku, więc o niego nie dba, ale to jakaś epidemia :x

Na szczęście mam doskonały zoom w Operze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda bez opery to ciężko na 19 CRT idzie forum...

Co do opisów i tytułó for to mi sie to akurat podoba, wreszcie coś nowego, podział na intela i amd - to trzeba jeszcze przemyśleć, ale tak po za tym wszyscy zdrowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam sie bardzo podoba forum. Opisy dzialow sa bardzo ladne;] Co do czytania, mam CRT 19" i nie mam wiekszych problemow z czytaniem.

P.S Mi tez brakowalo PCC :-)

P.S2 Ooo widze ze uzytkownicy moga usowac swoje posty.

P.S3 Dlaczego trzeba czekac miedzy nadaniem 2 postow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nareszcie "come back"... widzę, że brak pcc udzielił się prawie wszystkim (piszę prawie, bo gdybym tego nie zrobił Michasiek zaraz by oponował :P [pozdrawiam]). Teraz z niecierpliwością czekam na rozwój wydarzeń administracyjno-ekonomicznych odnośnie egzystowania pcc, a potem nic tylko wziąźć się do roboty! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, Intel i AMD oddzielnie to trochę absurd, bo gdzie walnąć wątek Celeron vs. Sempron? Procesory - wystarczy.

Co do czytania forum, to czcionka postów (w przeciwieństwie do pola, w którym się je pisze, np. szybkiej odpowiedzi) jest w miarę OK. Ale już zajawka to 11, za mało. Wiele też zależy od rozdziałki, jakości monitora i karty, i przede wszystkim odległości od ekranu. Okulary też zmniejszają trochę. Zresztą czy da się czytać czy nie, szkoda nawet doskonałego wzroku. Z wiekiem się to docenia.

Cny grzybie borowiku, ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, kto się struł innymi. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
widzę, że brak pcc udzielił się prawie wszystkim

Ja trafiłem tu zupełnie przypadkiem przy okazji poszukiwań strony szkoły :D. Ostatnio zamieszkałem na kilku innych forach dyskusyjnych, co nie znaczy, że tu kiedyś nie wrócę ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
widzę, że brak pcc udzielił się prawie wszystkim

Ja trafiłem tu zupełnie przypadkiem przy okazji poszukiwań strony szkoły :D. Ostatnio zamieszkałem na kilku innych forach dyskusyjnych, co nie znaczy, że tu kiedyś nie wrócę ;).

Juz to zrobiles :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebawem zostaną przygotowane kolejne schematy graficzne - inne kolory, większe czcionki, większa szerokość itd. Wybór będzie na prawdę przeogromny. Cierpliwości moi drodzy :!:

Teraz z niecierpliwością czekam na rozwój wydarzeń administracyjno-ekonomicznych odnośnie egzystowania pcc

Tego się właśnie obawiam - w szczególności spraw ekonomicznych. Pewne jest jedno - musimy szybko znaleźć bardzo bogatego sponsora. Jeżeli chcecie pomóc - trąbcie o naszym istnieniu gdzie się da... Musimy mieć dużą oglądalność, bo bez tego ani rusz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Juz to zrobiles  :wink:

Chyba masz rację 8)

Niebawem zostaną przygotowane kolejne schematy graficzne - inne kolory, większe czcionki, większa szerokość itd. Wybór będzie na prawdę przeogromny. Cierpliwości moi drodzy :!:

Tylko po co - nie prościej najpierw się skupić na rzeczach naprawdę pilnych typu start serwisu, a nie na nikomudoszczęścianiepotrzebnych schematach graficznych :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszytsko ok tylko brakuje mi tego ze za ilosc postow mialem range np pentium a teraz to srednie jest:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera. Nie działa mi link (klikany) do następnej strony wątku. Dopiero spod ikonki "zobacz ostanią wypowiedź" na głównej działu wszedłem... To samo gesty Opery Fast Forward.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cholera. Nie działa mi link (klikany) do następnej strony wątku. Dopiero spod ikonki "zobacz ostanią wypowiedź" na głównej działu wszedłem... To samo gesty Opery Fast Forward.

Mam dokładnie to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dokładnie to samo...

też się pod tym podpisuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dokładnie to samo...

też się pod tym podpisuję

Me 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I w ten sposób biedy ja zostałem zdominowany i nie pozostaje mi nic innego, jak tylko naprawić tę niedogoność.

Co do jednej z wcześniejszym wypowiedzi Samuela - skupimy się na rzeczach na prawdę ważnych (nie mówiłem, że nie). Nowe schematy graficzne wrażane będą przez cały rok, a rok jest długi. No i raczej nie będę zajmował się tym ja... Chyba, że mnie coś nawiedzi (chęć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawione... Jakbyście znaleźli jeszcze jakieś bugi, piszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do jednej z wcześniejszym wypowiedzi Samuela

Sammy'ego jeśli łaska (po to wpisywałem takiego nicka a nie nicka "Samuel" przy rejestracji). Poza tym niektórzy mogą być niezbyt kumaci i nie skojarzyć.

Nowe schematy graficzne wrażane będą przez cały rok, a rok jest długi.

Tylko po co - jak już je tam wrazicie (pisownia oryginalna), to i tak minimalny odsetek to zauważy, a jak już ktoś to zauważy, to i tak pewnie nie skorzysta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko po co - jak już je tam wrazicie (pisownia oryginalna), to i tak minimalny odsetek to zauważy, a jak już ktoś to zauważy, to i tak pewnie nie skorzysta.

No nie wiem... W dniach istnienia COM+ zrobiłem sobie badanie i około 25% uzytkowników miało ustawiony inny niż domyślny schemat. Z resztą jak są chętni do robienia tego, niech robią. Ja nie widzę przeszkód. No i swoją drogą nie wszystkim podobają się "cukierkowate" kolory, które w moich oczach są całkiem ładne. Wszystko to Sammy kwestia szeroko pojętego gustu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo, jest funkcja Edytuj :P :P :P A dwa to gdzie sa PM? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytuj - a to w związku z czym :?: Chyba wypadłem z tematu :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz poprzednia strone=] nie odpowiedzialaes mi:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zobacz poprzednia strone=] nie odpowiedzialaes mi:P
Dalej nie rozumiem o co chodzi - ale nie martw się, jestem znany z błyskotliwego intelektu :D :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiem sie wkoncu gdzie moge wejsc na swoja skrzynke PM?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...