michasiek 0 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2005 i narzekaszNo bo wiem, że gdybym nie spanikował i nie zapomniał np że księżyc to moon* to by było o te dwa pkt wiecej... *użyłem genialnego omówienia "this thing which goes around our planet" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2005 Może... możliwe też, że np. nieświadomie zrobiłeś błąd w innym miejscu... czasami tak jest, że mówisz, mówisz i zdarzają się takie głupie wpadki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2005 Może... możliwe też, że np. nieświadomie zrobiłeś błąd w innym miejscu... czasami tak jest, że mówisz, mówisz i zdarzają się takie głupie wpadki...Wiem to tylko przykład, ten najbardziej ewidentny, za to na 100% 1pkt poleciał...Daremny jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2005 Nie jestes <przytul> :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2005 Jesteś, jesteś <joke> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 Monopol na narzekanie jest mój :!: Michale, nie wolno wdzierać się na zdominowane segmenty rynku - to nieładnie... W oligopol nie będę się bawił... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 ... a szkoda.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 ech ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 licytacja westchnien? ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 Ok, licytujcie się - ja pobawie się w Marka jakiegośtam (właściciela Allegro) i będę pobierał opłaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2005 Bez obaw, będą małe 2 000 zł za sekundę będzie ok :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach