Geo 9 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2005 Ja zdaję dziś ok. 17: 15 :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2005 Ja zdaję dziś ok. 17: 15 :cry: Jaki pewny ze zda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2005 Ja zdaję dziś ok. 17: 15 :cry: Jaki pewny ze zda no bo jak nie zdać? Zdał i to ślicznie! :] ps - mi się tez udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 Ślicznie... nie aż tak ślicznie, jak Michasiek. Powiedzmy, że dość ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 Ślicznie... nie aż tak ślicznie, jak Michasiek. Powiedzmy, że dość ładnie nie prowokuj mnie abym podał im Twój wynik bo Cie zaczną wtedy besztać że jeszcze narzekasz! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 No pochwalcie sie wynikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 to ja sie pochwale wynikiem Marka, ok? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 to ja sie pochwale wynikiem Marka, ok? :]Milczenie uznaję za zgodę - Marek uzyskał 90% :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 to ja sie pochwale wynikiem Marka, ok? :]Milczenie uznaję za zgodę - Marek uzyskał 90% :] Ech... Mój wynik to nic w porównaniu z rezultatem uzyskanym przez Michała... 20/20 punktów (100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 85 procent - jestem wniebowziety ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 ja mam 85 procent:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2005 Ciężko tu cokolwiek porównywać... co komisja to inne wyniki... matury ustne nigdy nie były sprawiedliwe... są szkoły, gdzie sami uczniowie mówią, że przesadnie mocno naciągali im wyniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 To niestety smutna prawda Wszystko wyjdzie w czasie pisemnych egzaminów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 Ciężko tu cokolwiek porównywać... co komisja to inne wyniki... matury ustne nigdy nie były sprawiedliwe... są szkoły, gdzie sami uczniowie mówią, że przesadnie mocno naciągali im wyniki...Marudzisz Ja sobie na 90% zasłużyłem. Pojechali mi po języku (tak myślę)[i nie ma się co dziwić]. P.S. Jestem z siebie dumny P.S.2. Co do pisemnych... pewnie znowu zabłysnę i będę miał z 50%... ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 Będzie dobrze Obawiam się ustnego angielskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 Nie obawiaj się, moja siostra też się bardzo denerwowała (z angieslkiego jest średnia) i dostała 15 punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 15 na 15 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 15 na 15 :?: na 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2005 75%, czyli dość dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2005 Daciku - po języku Ci jechali? a czym? eeeee taaaa ten gostek miał hulajnoge!;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2005 to tlumaczy dlaczego co chwile biegal na parking niby po to, zeby sobie zapalic - w rzeczywistosci sprawdzal czy czasem ktos nie przyjechal ladniejsza hulajnoga :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2005 ewentualnie może chciał skombinowac drogą aby efektywniej jeździć po jezyku Dacika ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 22 Kwiecień 2005 :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 22 Kwiecień 2005 :|wiem, to straszne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2005 Ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach