MANIAK 0 Zgłoś Napisano 29 Październik 2007 (edytowane) no nie wiem czy było takie proste, ja nie wiedziałem, najpierw musiałem się dowiedzieć jak się nazywa ten aktor ( kojarzyłem go z Kosmicznego Meczu:P) a później przeszukać jego filmografię. A oto nowa zagadka: Edytowane 29 Październik 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 Spójrz na aktora z lewej, jego fryzura podpowiada kim jest (subkultura), film jest właśnie o tej subkulturze i o wyjściu z niej. Jeśli ta podpowiedź jest nie wystarczająca to wieczorem dam jeszcze jedną. Wiem że ta nie jest duża ale chcę was zmusić do odrobiny wysiłku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 Więzień nienawiści? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 Być skinhedem? Nie no, dawaj podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 Tommy chyba już nie muszę, Andrzej zgadł a oryginalny tytuł to American History X Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 4 MANIAK - 3 AndrzejSnk - 2 Havoc - 1 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 Tommy chyba już nie muszę, Andrzej zgadł a oryginalny tytuł to American History XPostowaliśmy w podobnym czasie. A swoją drogą nie znam filmu, dobry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2007 moim zdaniem niezły, ale ja tam krytykiem kina nie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2007 tak Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 4 MANIAK - 4 AndrzejSnk - 2 Havoc - 1 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2007 (edytowane) Edytowane 3 Listopad 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2007 qrde zgadza się, specjalnie dałem screena bez samolotów żeby było trudniej widać jednak że niewiele to dało Tommy - 9 M@Ly - 7 Clamoor - 4 MANIAK - 4 AndrzejSnk - 2 Havoc - 1 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2007 Nie wiem czemu, ale mi ten obrazek strasznie utkwił w pamięci. Jakbym miał wybrać najbardziej charakterystyczny, wybrałbym właśnie ten zamiast samolotów I zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2007 jedyny film w jakim udało mi się znaleźć Robina Williamsa (bo to on prawda??) z brodą to "Nocny słuchacz" ale nie wydaje mi się że to to. może gdybym znał nazwisko drugiego aktora to bym znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2007 Poprawka, znaczy znalazłem chyba, znaczy prawie na pewno - "Buntownik z wyboru" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2007 Poprawka, znaczy znalazłem chyba, znaczy prawie na pewno - "Buntownik z wyboru"Tak. Film wczoraj leciał (po raz kolejny) w TV. Tommy - 9 M@Ly - 7 MANIAK - 5 Clamoor - 4 AndrzejSnk - 2 Havoc - 1 LGK - 1 Ps. MANIAK fajny avatar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2007 dzięki też mi się podoba a oto nowa zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2007 Efekt motyla? Choć nie sądzę ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 5 Listopad 2007 daj screena bardziej "normalnego" bo nie wydaje mi sie ze to jacyś charakterystyczni aktorzy ... a tego typu scena jest w co 2 filmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2007 tamtą scenę wrzuciłem gdyż uważam ją za dość przełomową w tym filmie ale skoro chcesz to porsze tu jest inna, bardziej charakterystyczna: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 6 Listopad 2007 Podpowiedź: ta dziewczyna z drugiego zdjęcia jest chora na białaczkę, w filmie ma na imię Jamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Listopad 2007 Aaa, to pewnie Szkoła uczuć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi