Tommy 6 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2007 Jak można Shawshank'a nie znać... 5zł (proszę o podpowiedź) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 (edytowane) Akcja filmu rozgrywa sie w 1944 roku ... Oczywiscie film wojenny a jak ze by inaczej . Edytowane 1 Październik 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 M@Ly, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że aktywnych uczestników na forum można policzyć na palcach jednej ręki, a Ty jeszcze dowalasz z jakimiś filmami, którymi się pasjonujesz, a do innych są nieznane bądź trudne do odgadnięcia... Weź daj jakiegoś Tytanica albo coś żeby rozkręcić temat, a nie od razu dajesz z grubej rury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 M@Ly, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że aktywnych uczestników na forum można policzyć na palcach jednej ręki, a Ty jeszcze dowalasz z jakimiś filmami, którymi się pasjonujesz, a do innych są nieznane bądź trudne do odgadnięcia... Weź daj jakiegoś Tytanica albo coś żeby rozkręcić temat, a nie od razu dajesz z grubej rury... Hehehe loooz . Ty zes tez zabslysnal niezlym filmem, wystarczy poprosic o podpowiedz, a nie od razu "z grubej rury". Oto podpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 szeregowiec ryan?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 Ty zes tez zabslysnal niezlym filmem, wystarczy poprosic o podpowiedz, a nie od razu "z grubej rury".No sorki, ale jeśli Skazani na Shawshank (no chyba o ten film chodzi) sprawił Ci problemy, to kiepskawo trochę. Na filmwebie zajmuje bodajże 3 pozycję w top 100 świata, a dla wielu osób jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek powstał. szeregowiec ryan??Jasne, że tak. Teraz też się zorientowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 Tak Szeregoweic Ryan, ale widzisz bo zasiekach sie nie zorientowales, oraz po drzacej rece Hanks'a . Tommy - 2 M@Ly - 2 Havoc - 1 MANIAK - 1 Ok MANIAK zadawaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 Tak Szeregoweic Ryan, ale widzisz bo zasiekach sie nie zorientowales, oraz po drzacej rece Hanks'a .No ale sam powiedz, jakbyś kilka lat tego filmu nie widział... ciężko by było Dawajcie chociaż charakterystyczne screeny z bohaterami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2007 właściwie to od początku myślałem że to może być Ryan ale na tych screenach nic nie było charakterystycznego, dopiero jak pokazałeś aktorów to już było wiadomo A odemnie prościutkie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2007 nie strzelaj dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 3 Październik 2007 film z 2004 roku, naprawdę nie znacie?? są chyba (a przynajmniej ja więcej nie znam) tylko 2 filmy o tej tematyce tzn wymieniony wcześniej hooligans i to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 3 Październik 2007 To musi to być Football Factory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 3 Październik 2007 musi, ehh jak można było tyle zwlekać Tommy - 3 M@Ly - 2 Havoc - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 3 Październik 2007 Moja zagadka jest banalna, pod warunkiem, że ktoś oglądał ten film. Pierwszy screen jest bardzo charakterystyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 5 Październik 2007 (edytowane) Dogville Edytowane 5 Październik 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 5 Październik 2007 DogvilleDobrze Oglądałeś film? Tommy - 3 M@Ly - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 6 Październik 2007 (edytowane) Dobrze Oglądałeś film? Tommy - 3 M@Ly - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 Nie Edytowane 6 Październik 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 6 Październik 2007 Cast Away Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Październik 2007 Taaa, ostatnio nawet w TV leciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 6 Październik 2007 (edytowane) Cast Away Dobrze, - zadajesz Tommy - 3 M@Ly - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 Clamoor - 1 Edytowane 6 Październik 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Październik 2007 Btw M@Ly skąd wiedziałeś, że Dogville? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 Btw M@Ly skąd wiedziałeś, że Dogville? Sprawdzilem historie aktorstwa Nicole, i w jednym z filmow byl ten screen identyczny . Z reszta Ty tez tak zrobiles w przypadku gladiatora . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 Sprawdzilem historie aktorstwa Nicole, i w jednym z filmow byl ten screen identyczny . Z reszta Ty tez tak zrobiles w przypadku gladiatora .Ja nie mówię, że to źle. Właśnie o to w tym chodzi, wszystkie chwyty dozwolone Pytałem tylko z ciekawości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi