Tommy 6 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 Takie obrazki są trochę bez sensu, bo nie widać ani gł. aktora ani charakterystycznej jakiejś sceny... No, ale może ktoś zgadnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 Nie nie zgadnie, bez sensu. To ja wkleje screen next time patyczek ktory rozgrzewa kawalek drewna i wszyscy beda od razu wiedziec ze to cast away. No ludzie... Troche logiki. Stary wklej charakterystyczny screen dla filmu, aktora, rozysera, podpowiedz, no chyba ze Ty sie bawisz tak, aby nikt nie zgadl, i wtedy jestes prO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 wklej charakterystyczny screen dla filmuI to porada dla wszystkich na przyszłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 no nie powiem to jest dosyć charakterystyczna scena ^^ ale ok zaraz podam coś prostszego podejzewam ze jesli ktos ten film by widział skojarzyłby scene ;-) ale ok prosze bardzo no i cóz to juz wszystkim korzystajacym z neta pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 7 Październik 2007 ale ok zaraz podam coś prostszego Zaraz tzn. kiedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2007 Afera Thomasa Crowna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 8 Październik 2007 Jup, jak nie widzieliście polecam rewelacyjny film zadajesz M@Ly - 4 Tommy - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 Clamoor - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2007 Bardzo znany film, i naprawde dooobry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 8 Październik 2007 Łzy słońca (Tears of the Sun) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 10 Październik 2007 Łzy słońca (Tears of the Sun) Dokladnie, ale film przepiekny! M@Ly - 4 Tommy - 4 Havoc - 1 MANIAK - 1 Clamoor - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 10 Październik 2007 aj aj wiem to o takim kolesiu co ma rozdwojenie jaźni ^^? kurde tytułu nie pamietam hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 10 Październik 2007 aj aj wiem to o takim kolesiu co ma rozdwojenie jaźni ^^? kurde tytułu nie pamietam hmmm... Można tak powiedzieć, jestes na dobrej drodze. Film znany i świetny imho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 11 Październik 2007 wieeem !! Fight Club po polsku bodajze to był Podziemy Krag ... aż musze sobie przyczyc go i przypomniec :] świetny film, rewelacyjnie przedstawiony, głęboki ... twórcy znanego filmu Seven. Jak ktos nie widział warto zobaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 11 Październik 2007 wieeem !! Fight Club po polsku bodajze to był Podziemy Krag ... aż musze sobie przyczyc go i przypomniec :] świetny film, rewelacyjnie przedstawiony, głęboki ... twórcy znanego filmu Seven. Jak ktos nie widział warto zobaczyć Dokładnie Zarówno Fight Club jak i Se7en to priorytetowe filmy, trzeba je zobaczyć. Oba są śwetne! M@Ly - 4 Tommy - 4 Clamoor - 2 Havoc - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 11 Październik 2007 znowu ... jeśli ktoś zna też proste stwierdziłem ze ja nie będę dawał trudnych tylko takie co warto zobaczyć :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 12 Październik 2007 stwierdziłem ze ja nie będę dawał trudnych tylko takie co warto zobaczyć :]Bardzo dobre podejście. Efekt Motyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 12 Październik 2007 jup zapodajesz Tommy Tommy - 5 M@Ly - 4 Clamoor - 2 Havoc - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 13 Październik 2007 Kurde znam film bo neidawno go oglądałem, ale nei moge sobie rpzypomnieć nazwy, jakieś jedno słowo było, grrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Zgłoś Napisano 13 Październik 2007 Czyżby to było Deja Vu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 13 Październik 2007 Czyżby to było Deja Vu?Jasne Tommy - 5 M@Ly - 4 Clamoor - 2 Havoc - 1 MANIAK - 1 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Zgłoś Napisano 13 Październik 2007 No to zgadujcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi