Tommy 6 Zgłoś Napisano 22 Październik 2007 Co to kurde jest? Masakra, mi to nic nie mówi, ale może ktoś ogdadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 22 Październik 2007 Kuzwa co to jest?! Podpowiedz jakas, ja pierdziele, widac od razu ze jakis zmutowany film, cos a'la psychologiczno // fantastyczno // zeswirowany film ... No chyba, ze kto odpowie co to za film, np. Glamoor. No wlasnie... A co powiecie na to? Osoba ktora zadaje, i po podpowiedziach, oraz po 3 dniach nie zgadnie, to osoba zadajaca dostaje punkt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 22 Październik 2007 A co powiecie na to? Osoba ktora zadaje, i po podpowiedziach, oraz po 3 dniach nie zgadnie, to osoba zadajaca dostaje punkt? Pisałem o tym wczoraj [klik]. (Moja propozycja - aby nie przyznawać sobie punktów za nieodgadnięte zagadki, lecz wrzucać kolejne; wypowiedzcie się). Odnoscnie screena, skoro i M@Ly nie wie - czekamy na megapodpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 22 Październik 2007 mi tam punkty wiszą możecie nawet sobie przyznawać poza tym co mam zadawać ? Foresta Gumpa, rambo razdwatrzyczterypięć i jako trudne i wysublimowane jamesa bonda ? ten facet w czarnych okularkach to Ian McNeice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 22 Październik 2007 Dziewięć żywotów Tomasza Katza, choć nie mam pojęcia co to za film... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 23 Październik 2007 jup, poszukaj go sobie w sieci ewentualnie kiedys go gdzies rzuce jeden anglik kiedys napisał How do I describe this one of a kind masterpiece? I could tell you to throw the work of David Lynch, Monty Python, Stanley Kubrick, Guy Maddin, and Maya Deren into a blender, and you might have an idea as to what this film will be like. jestem fanem Lyncha wiec sie nie zgodze ... ale faktycznie fil jest świetny czarna komedia o końcu świata ... + spora dawka filozofii :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 23 Październik 2007 Tommy - 8 M@Ly - 6 Clamoor - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 LGK - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Październik 2007 Bardzo charakterystyczny screen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2007 (edytowane) American Beuty , Nie wiem czy dobrze napisalem... Edytowane 23 Październik 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Październik 2007 Beauty. Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 3 Havoc - 1 MANIAK - 1 LGK - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 25 Październik 2007 Podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 25 Październik 2007 czy to nie jest "Pojutrze"?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 25 Październik 2007 Ano racja, możliwe że jest. Wyleciał mi jakoś z głowy całkowicie ten film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Zgłoś Napisano 25 Październik 2007 RAczej napewno to jest Pojutrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 26 Październik 2007 Aaaaaaaaaa sory ze tak dlugo mnie tutaj nie bylo . Tak to jest "Pojutrze", a ze pierwszy zgald MANIAK, to MANIAK zadaje Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 3 Havoc - 1 MANIAK - 2 LGK - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 26 Październik 2007 Freaky Friday ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 26 Październik 2007 Nie, tylko z tego filmu znasz Lindsay?? zwróćcie uwagę też na drugą aktorkę na zdjęciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 27 Październik 2007 Georgia Rule pewnie ale jeszcze nie widziałem, w pierwszej chwili wydawało mi sie ze ta druga aktorka to Jamie Lee Curtis, późno było a ja na oczy juz nie widziałem jak to pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 27 Październik 2007 no i zgadza się, BTW film taki sobie ale jakoś lubię Lindsay Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 4 MANIAK - 2 Havoc - 1 LGK - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Październik 2007 Chyba bardzo znane, ale nie mogę skojarzyć ;/ Skoro nikt nic nie napisał, to może podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 29 Październik 2007 "Między słowami" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 29 Październik 2007 no bo to proste było zadajesz Tommy - 8 M@Ly - 7 Clamoor - 4 MANIAK - 3 Havoc - 1 LGK - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi