Qdi 0 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2007 Jedyny film na Canał + z tą aktorką to Kosmiczna załoga. Filmografia tej aktorki jest tak długa ze jesli to nie to, to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2008 No cóż, to był Snow Cake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2008 Może Grindhouse: PT? Choć pewnie się mylę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 5 Styczeń 2008 No to chyba podpowiedź, bo nikt inny się nie podjął... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 5 Styczeń 2008 No dobra kto pierwszy ten lepszy... Vampirzyca i gra komputerowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2008 I tak nie wiem ;/ SH? BWP? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2008 No nie żartuj robimy rebus Co widać za czerwony płyn na obrazku? To jest pierwsze słowo... Drugie to imie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2008 To może BloodRayne? Nawiasem ten film to podobno megaporażka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2008 (edytowane) Oba stwierdzenia prawidłowe Tommy - 15 M@Ly - 8 MANIAK - 8 Clamoor - 6 Havoc - 5 AndrzejSnk - 3 LGK - 1 Edytowane 8 Styczeń 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2008 I po co ja Ci pozwoliłem zgadnąć...jakaś podpowiedź? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2008 Hmmm, główny bohater cierpi na zanik pamięci krótkotrwałej. Szukając zabójcy swojej żony najważniejsze informacje tatuuje sobie na ciele, robi i podpisuje fotki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 13 Styczeń 2008 MementoTak Tommy - 15 M@Ly - 8 MANIAK - 8 Clamoor - 6 Havoc - 6 AndrzejSnk - 3 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 19 Styczeń 2008 No co? Wysiadacie chłopaki?...Tommy....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 19 Styczeń 2008 Coś nowego raczej poprosimy, hends ap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 20 Styczeń 2008 (edytowane) Phi.... ;P Tommy - 15 M@Ly - 8 MANIAK - 8 Clamoor - 6 Havoc - 7 AndrzejSnk - 3 LGK - 1 Edytowane 20 Styczeń 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 20 Styczeń 2008 Znowu nie kojarze... A poprzedni film - co to było? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2008 Poprzedni to Before Sunrise aka Przed wschodem słońca. M@ly win. Tommy - 15 M@Ly - 9 MANIAK - 8 Clamoor - 6 Havoc - 7 AndrzejSnk - 3 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Styczeń 2008 Coś mi świta, ale nie mogę skojarzyć... Pierwsze co do głowy przyszło - Zabójczy numer, ale nie wiem czemu i to bankoow nie to Podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi