Qdi 0 Zgłoś Napisano 2 Luty 2008 szkoda, myślałem ze będę miał pierwszy punkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 2 Luty 2008 szkoda, myślałem ze będę miał pierwszy punkt Hehe szczerosc do bolu . This is england? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 2 Luty 2008 Zimno mała podpowiedź, na tym zdjęciu nie widać za dobrze głównych bochaterów (widać jednego i to słabo). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 4 Luty 2008 ech ludziki eurotrip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 4 Luty 2008 oczywiście, heh mamy 3 osoby egzekwo na 2 miejscu Tommy - 16 M@Ly - 9 MANIAK - 9 Havoc - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 4 Luty 2008 (edytowane) Już niedługo piekne to ujęcie, co? Edytowane 4 Luty 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 4 Luty 2008 Alvin i wiewiórki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 8 Luty 2008 (edytowane) Tommy - 16 MANIAK - 10 M@Ly - 9 Havoc - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Edytowane 9 Luty 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 8 Luty 2008 Tylko zgadujcie szybko, w niedzielę wyjeżdżam. Raczej zdążycie bo nie jest trudne, ale jak coś to niech ktoś inny coś wrzuci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 8 Luty 2008 Rrrrr czy ile tam tych "eR" było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2008 (edytowane) Tommy - 16 MANIAK - 10 Havoc - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Havoc przyznałeś punkt M@ly'emu zamiast mnie, już poprawiłem. Edytowane 9 Luty 2008 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 9 Luty 2008 Poprawione i u mnie. Sorki Screen popoludniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 11 Luty 2008 Screen popoludniu ;]Ale po którym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 14 Luty 2008 Wybaczcie, zapomniało się za neta zapłacić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Zgłoś Napisano 14 Luty 2008 Tenacious D: The Pick of Destiny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 15 Luty 2008 (edytowane) Ja Tommy - 16 MANIAK - 10 Havoc - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Edytowane 15 Luty 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 15 Luty 2008 Żeby nie było...wiem, że Knepper gra w wielu filmach...ale screen z Prison Breaka? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Zgłoś Napisano 15 Luty 2008 nom Chyba, że nie wolno z seriali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 16 Luty 2008 nom Chyba, że nie wolno z seriali? Wolno, ale to bylo zdecydowanie za latwe :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 16 Luty 2008 Wolno, ale to bylo zdecydowanie za latwe :>Wszystko ok, każdy daje co mu pasuje Lepiej dać coś łatwego i nie hamować zabawy, niż potem niepotrzebnie czekać i wrzucać kolejne trudne screeny. Tommy - 16 Havoc - 11 MANIAK - 10 M@Ly - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 LGK - 1 Xardas - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 18 Luty 2008 Lalalala.... Havoca nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi