kiemarr 0 Napisano 24 Luty 2007 Małysz! Musi wygrać jak medal. Zasłużył na to! Trzymam kciuki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Luty 2007 KH Sanok vs KTH Krynica 5 : 3 (3 : 0 w playoffach) - mecz był wczoraj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Luty 2007 No kurde! To niesprawiedliwe! Małyszowi należy sie medal! Mam nadzieje że coś się zmieni w następny konkursie indywidualnym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 24 Luty 2007 Cienko. Gada ten Małysz tyle, że jest najlepszy i w ogóle, a jak przychodzi co do czego to 4 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Luty 2007 No dobra 4 miejsce. Ale też mnie wkurza jak wszyscy mówią że to tragedia. Ja rozumiem gdyby był nie wiem 25 ale on był 4 i różnice były niewielkie. Ja też bym chciała żeby był medal ale nie jest przecież źle. Małysz to dobry chłop! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 25 Luty 2007 nie ma drugich miejsc, sa tylko wygrani i przegrani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Luty 2007 Pi?te miejsce w dru?ynówce... "Pierwszy skok skoczy?em dobrze w drugiej turze chcia?em powtórzy? ale sie nie uda?o" Robert Mateja dla Polskiego Radia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Marzec 2007 Co tu tak cicho... Nikt dziś Małysza nie oglądał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 3 Marzec 2007 wszystkich poprostu zatkało i dlatego nic nie piszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mir123bych 0 Napisano 3 Marzec 2007 nareszcie złotko!! każdy opija zwycięstwo hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Marzec 2007 Pi?te miejsce w dru?ynówce... Robert Mateja dla Polskiego Radia haha co za .... nareszcie złotko!! każdy opija zwycięstwo hehe <jupi> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 3 Marzec 2007 ELO ELO ADAM !!!!! NAJLEPSZY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 7 Marzec 2007 Dzisiaj musi Celtic Glasgow wygrać! Bo jak nie to będzie źle i smutno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Marzec 2007 Dzisiaj musi Celtic Glasgow wygra?! Bo jak nie to b?dzie ?le i smutno! Maaaaaaaaaanchester Uniteeeeeeeeeed! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Marzec 2007 no i jest smutno ... <glaszcze> A czemu? MU wygrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 7 Marzec 2007 Juz oczami wyobrazni widze, ze tegoroczna edycja ligi mistrzow w fazie finalowej bedzie do du...., wróć, do kitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 8 Marzec 2007 Celtic przegrał i smutno ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Marzec 2007 Juz oczami wyobrazni widze, ze tegoroczna edycja ligi mistrzow w fazie finalowej bedzie do du...., wróć, do kitu Nie rozumiem. Niby dlatego, że "faworyci" odpadli? Dobrze się stało Celtic przegrał i smutno ... <glaszcze> Święto dziś masz, głowa do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 8 Marzec 2007 Święto będzie w niedziele jak Celtic pokona Rangersów i Małysz wygra . A tak właśnie się stanie się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Marzec 2007 i Małysz wygra . A tak właśnie się stanie się! i tak się stało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Marzec 2007 Brawo! 33 zwycięstwo w PŚ! Adaśidzie po kolejną kryształową kulę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 11 Marzec 2007 tak tak tak!!!! ADAŚ LEEEEEEć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi