kiemarr 0 Napisano 7 Grudzień 2006 Ooo .. szkoda że nie mogłam tego zobaczyć! Piłka zniszczyła jego fryzure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Grudzień 2006 Ooo .. szkoda że nie mogłam tego zobaczyć! Piłka zniszczyła jego fryzure Jaką fryzurę? Łap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 7 Grudzień 2006 ech ... długo by tłumaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 10 Grudzień 2006 Dzisiaj znowu Maciek strzelił gola! Tym razem ładnie to zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 10 Grudzień 2006 Łap Hehe, dobra asysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Grudzień 2006 Dzisiaj znowu Maciek strzelił gola! Tym razem ładnie to zrobił Ech, tylko czekałem aż Ty to napiszesz... A nie dziś, tylko wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 11 Grudzień 2006 5 minut w jedną stronę czy w drugą nieważne ważne że strzelił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Grudzień 2006 5 minut w jedną stronę czy w drugą nieważne ważne że strzelił Ja to się tam bardziej cieszę z dwoch brameczek Jelenia i Grzelaka, chłopcy wracają do gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 12 Grudzień 2006 Jeleń dojrzał piłkarsko na tych Mistrzostwach. Wcześniej w WP był najlepszy, ale nie było o to trudno patrząc po wynikach Płocczan po jego odejściu... Teraz w Auxerre - nie bójmy się tego stwierdzenia - wymiata! A Grzelak to mnie zaskoczył z tymi brameczkami. Cóż... Skuteczność wzrasta. Jeleń, Grzelak, Maciuś, Rasialdo Reprezentacja będzie miała pożytek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 12 Grudzień 2006 Co myslicie o bierkach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Grudzień 2006 Co myslicie o bierkach ?? Elektroniczne pod wodą - zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 12 Grudzień 2006 ta... sporty ekstremalne.. to jest to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 16 Grudzień 2006 Najlepsze zdjęcia sportowe 2006 roku wg Reutersa: http://sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3795975.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Grudzień 2006 Najlepsze zdjęcia sportowe 2006 roku wg Reutersa: http://sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3795975.html Dobre, niektóre fest wymiatają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Grudzień 2006 Milion euro za zmiętą kartkę papieru Jensa Lehmanna niezła sumka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Grudzień 2006 Małysz wczoraj 3 dzisiaj 6 ale i tak dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Grudzień 2006 Małysz wczoraj 3 dzisiaj 6 ale i tak dobrze Małysz to jest klasa sama w sobie, już tyle lat w światowej czołówce... Żeby inni nasi sportwcy choć w połowie osiągnęli tyle co on, byłoby extra. Wielki rispekt dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Dobry chłopak z niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Grudzień 2006 Dobry chłopak z niego Ale pewnie nie to co Żurawski? Ps. Hinduska biegaczka okazała się mężczyzną To dopiero jest LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Hehe ... no wiesz pod pewnym względami nie dorównuje Maciejowi ale jeśli patrząć na sukcesy zawodowe i podejście do sportu to jest wyżej o wiele od niego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Grudzień 2006 Ale pewnie nie to co Żurawski? Ps. Hinduska biegaczka okazała się mężczyzną To dopiero jest LOL yyy jeden wielki l0l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 30 Grudzień 2006 Małysz 3 w pierwszym konkursie czterech skoczni! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Grudzień 2006 Małysz 3 w pierwszym konkursie czterech skoczni! Nom, stary dobry Adaś znowu na podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 31 Grudzień 2006 Stara się więc raz na jakiś czas należy mu się podium . A najlepiej żeby cały czas mu się należało . Zobaczymy co to będzie w konkursie 4 skoczni. Zobaczymy czy ten młody Ziom co wygrał wytrzyma i odda 8 dobrych skoków w konkursie żeby wygrać . Mi się wydaję że nie wygra wszystkich konkursów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Grudzień 2006 Wszystkich pewnie nie wygra, ale jest najpoważniejszym kandydatem do zwycięstwa w całym turnieju imho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi