Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Maciej strzelił dzisiaj aż dwa gole w przeciągu 10 minut! :)

Małysz dzisiaj 6 w kwalfikacjach ale miał dobry skok! Zobaczymy jak jutro mu pójdzie :)

Dzisiaj zobaczymy kto wygra na najlepszego sportowca. Ja stawiam na Świderskiego :)! Mam nadzieje że wysoko będzie Smolarek i gdzieś tam Kubica :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maciej strzelił dzisiaj aż dwa gole w przeciągu 10 minut! :)

Małysz dzisiaj 6 w kwalfikacjach ale miał dobry skok! Zobaczymy jak jutro mu pójdzie :)

Dzisiaj zobaczymy kto wygra na najlepszego sportowca. Ja stawiam na Świderskiego :)! Mam nadzieje że wysoko będzie Smolarek i gdzieś tam Kubica :).

6? w ostatnich kwalfikacjach (Bischofschofen) był 1 i 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ops! Sorry miałam na myśli treningi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie poszło po mojej myśli ... :( a szkoda Świderski powinien wygrać :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie poszło po mojej myśli ... :( a szkoda Świderski powinien wygrać :).

A kto wygrał w końcu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A kto wygrał w końcu?
Skazana Otylia J. No ale w sumie też jej się trochę należało, jest dobra kobitka w tym co robi... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziesiątka najlepszych sportowców Polski 2006 roku w plebiscycie "Przeglądu Sportowego":

1. Otylia Jędrzejczak (pływanie)

2. Robert Kubica (Formuła 1)

3. Sebastian Świderski (siatkówka)

4. Tomasz Adamek (boks)

5. Tomasz Sikora (biatlon)

6. Euzebiusz Smolarek (piłka nożna)

7. Marta Dziadura (pięciobój nowoczesny)

8. Paweł Korzeniowski (pływanie)

9. Marcin Dołęga (podnoszenie ciężarów)

10. Krzysztof Włodarczyk (boks)

Ja bym trochę potasował: Świderski, Ebi, Otylia...

Ach, no i totalnie zapomnieli o sportowcach startujących w rajdzie Paryż-Dakar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziesiątka najlepszych sportowców Polski 2006 roku w plebiscycie "Przeglądu Sportowego":

(...)

Ja bym trochę potasował: Świderski, Ebi, Otylia...

Ach, no i totalnie zapomnieli o sportowcach startujących w rajdzie Paryż-Dakar.

Jak dla mnie pozycja Otylii jest ok. Korzeniowski ze Smolarkiem powinien być wyżej. A Dziadura - kto to? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyżej to powinien być Świderski! Niżej Kubica! Tak powinno być!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze gada! Polać jej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się z Wami nie zgodzę. Świderski? Fakt, dobry jest ale wyróżnienie powinien raczej dostać za całokształt, tj. za te wszystkie dobre występy w ciągu kilku ostatnich sezonów. W minionym roku lepiej prezentował się Wlazły, przynajmniej IMHO. A co do Kubicy, fakt - narazie jeszcze nic wielkiego nie osiągnał, ale jakby nie było jest pierwszym Polakiem w F1 i w debiutanckim sezonie stanął już na podium. Sukcesy dopiero przed nim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o rok 2006 to możecie mi powiedzieć co zrobiła Otylia? No bodaj w tymze roku miala wypadek, w ktorym zginal jej brat? Ablo w 2005 :/ a w 2006 co zdobyła, żeby uznać ją najlepszym polskim sportwocem minionego roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jeśli chodzi o rok 2006 to możecie mi powiedzieć co zrobiła Otylia? No bodaj w tymze roku miala wypadek, w ktorym zginal jej brat? Ablo w 2005 :/ a w 2006 co zdobyła, żeby uznać ją najlepszym polskim sportwocem minionego roku?

a wpisz w szukajce na głównej pccentre.pl słowo Otylia ;] - to tylko część jej osiągnięć ;]

Co do turnieju czterech skoczni to Małysz 7 a Stoch 15 w ogólnej klasyfikacji a dzisiaj w Bischofshofen Adam Małysz 8 a

Kamil Stoch 9!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stoch dzisiaj się popisał chłopak!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Świderski?

Tak. Bo on najładniej przyfasolić potrafi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co powiecie na wczorajszy wypadek Mazocha? Strasznie to wyglądało... :(

07120255.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczęście miał że żadnych zewnętrznych obrażeń, jak zobaczyłem że ta narta mu się nie wypieła to byłem pewien że będzie miał połamane nogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szczęście miał że żadnych zewnętrznych obrażeń, jak zobaczyłem że ta narta mu się nie wypieła to byłem pewien że będzie miał połamane nogi
Ech no nie wiem, zewnętrzne obrażenia chyba byłby mniej dotkliwe niż te wewnętrzne, typu obrzęki, pęknięcia czaszki i wogóle wszystko co z głową związane... Naprawdę żal mi tego chłopaka :( Szkoda że już na zawsze pewnie Polskę zapamięta, jako miejsce tragedii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i dzisiaj konkurs w Zakopanym się nie odbył w sumie szkoda ale bezpieczeństwo jednak ważniejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...