Michał 0 Napisano 19 Marzec 2007 np. Jurek "Ptasznik" Dudek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2007 np. Jurek "Ptasznik" Dudek ? Dudek to akurat zły przykład. Marzeniem każdego piłkarza jest wygrać LM, a jemu się to już udało i dodatkowo miał w tym bardzo duży udział. Ponadto wciąż jest wartościowym piłkarzem, niejeden klub chętnie chciałby go zatrudnić, tylko Benitez mu problemy robi niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 20 Marzec 2007 Yyy nie rozumiem... Chcesz powiedzieć, że skoro nie nazywa się Ronaldo, to nie możemy wymagać od niego dobrej gry? A czy dobrze, że wyjechał? Skoro ma grzać ławę - źle. Ile już takich było, co wyjechali, nie sprawdzili się i potulnie szukali ponownego zatrudnienia w kraju... Pewnie hehe imię na tutaj dużo do powiedzenia! Piłkarz przede wszystkim musi mieć piękne imię ! Zresztą zawsze można wymagać ... od każdego. Wyjeżdżająć ma większą szanse grać w LM niż siedzieć tutaj. Ogólnie to cienias się okropny zrobił ... nic na to nie poradzę .... Ale Maciej to Maciej i będę go lubić heheheh nieważne ile razy nie trafi albo będzie siedział na ławce hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2007 Pewnie hehe imię na tutaj dużo do powiedzenia! Piłkarz przede wszystkim musi mieć piękne imię ! Zresztą zawsze można wymagać ... od każdego. Wyjeżdżająć ma większą szanse grać w LM niż siedzieć tutaj. Ogólnie to cienias się okropny zrobił ... nic na to nie poradzę .... Ale Maciej to Maciej i będę go lubić heheheh nieważne ile razy nie trafi albo będzie siedział na ławce hehe Maciej to się jakoś cffaniak taki ostatnio zrobił. Zobaczymy co pokaże w sobotę, o ile wogóle zagra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 21 Marzec 2007 Maciej to się jakoś cffaniak taki ostatnio zrobił. Zobaczymy co pokaże w sobotę, o ile wogóle zagra... Aż boje się oglądać jego wyczynów! hehe będzie wstyd! hehe ale nic nie złamie mojej sympatii do niego chociaż trzymam kciuki żeby cała drużyna się dobrze sprawiła a Ebi strzelił gola! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 21 Marzec 2007 Ebi raczej nie strzeli gola przynajmniej narazie http://sport.onet.pl/0,1248713,1506574,wiadomosc.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 21 Marzec 2007 Pewnie hehe imię na tutaj dużo do powiedzenia! Piłkarz przede wszystkim musi mieć piękne imię ! Zresztą zawsze można wymagać ... od każdego. Wyjeżdżająć ma większą szanse grać w LM niż siedzieć tutaj. Ogólnie to cienias się okropny zrobił ... nic na to nie poradzę .... Ale Maciej to Maciej i będę go lubić heheheh nieważne ile razy nie trafi albo będzie siedział na ławce hehe A ja mam Michał - moge być piłkarzem?:S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 22 Marzec 2007 A ja mam Michał - moge być piłkarzem?:S Ty mnie się pytasz czy możesz być piłkarzem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Marzec 2007 A ja mam Michał - moge być piłkarzem?:S Jasne że możesz... Stwórz swój profil w Fifie albo FMie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 23 Marzec 2007 Artes serviunt vitae, Małysz imperat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Marzec 2007 Małysz nie skakał! On latał ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2007 Będzie kryształowa kula! Musi być... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Marzec 2007 Brawo Adam, brawo piłkarze! Ps. Kiemar, fantastyczny mecz Maćka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Marzec 2007 No nie było za dobrze, lepiej by było gdyby trafił pod koniec chociaż raz. Ale dobrze że grał 90 minut i miał udział w jednej z bramek bardzo ładnie sie zachował poczekał i podał. Ale i tak brakuje mu duuuuuuużo do dawnej formy! .... Boruc w ogóle się nie napracował .... ale brakowało mi Ebiego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Marzec 2007 o matko co to będzie ... Małyszu .... leć !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Marzec 2007 o matko co to będzie ... Małyszu .... leć !!!!! Co będzie? Kula kryształowa będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Marzec 2007 Adam Małysz... I wszystko jasne!!!!!!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 28 Marzec 2007 No i Maciek wkońcu strzelił! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 28 Marzec 2007 No Maciej dzisiaj trochę sobie pobiegał postarał ale pod koniec osłabł i wyglądało jak by już mu się nie chciało ..... zresztą całej drużynie jakoś się nie chciało .... druga połowa byo nudna .... Najmniej aktywnym zawodnikiem i w ogóle który nic nie robił był Boruc nawet chłopak dobrze się nie rozgrzał ale to akurat dobrze Cieszę się okropnie chociaż mogliśmy wygrać i wiele więcej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Marzec 2007 Maciej pomimo, iż zdobył barmkę zagrał kiepsko. Na pochwałę jedynie zasługują skrzydłowi - Krzynówek w pierwszej połowie i Błaszczykowski w drugiej. Starał się Garguła, tylko szkoda dwóch zmarnowanych okazji bramkowych... Ogólnie nie postarali się dziś chłopcy, ale dobrze, że chociaż 3pkt są... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi