Hildek 0 Napisano 28 Luty 2006 quake 2 stare ale jare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Kwiecień 2006 Fable Zapomniane opowieści Bitwa o Śródziemie II http://img137.imageshack.us/img137/1830/lotr6st.jpg http://img20.imageshack.us/img20/5772/andr...141626433sl.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korzychxp 0 Napisano 19 Kwiecień 2006 criminal origins, oblivion, godfather (z nowych), starsze nie pamietam bo za duzo tego mialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabianos 0 Napisano 9 Lipiec 2006 Jeszcze nie grałem ale wszysycy chwalą Hitman Blood Money podobno najlepszy z wszystkich jakie wyszły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość El_Nino Napisano 9 Lipiec 2006 Ja gram czasami w NFS, HP2 gra ma 4 lata. Kumpel jest na 12 miejscu w tej grze na świecie jednak on gra już ponad rok co dziennie po 3-6 godzin. Jaa gram po 6-7godz jednak 1-2 razy w miesiącu a czasami przerwy mam po 2 miesiące. W szczcie byłem około 150miejsca jednak konto skasowałem i zaczołem grać na nowym nicku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 17 Lipiec 2006 - GTA każda część oprócz 1 i 2 ... <{POST_SNAPBACK}> Czemu oprócz części 1 i 2? swojego czasu to był hicior:)) a teraz klasyka:) Jeszcze nie grałem ale wszysycy chwalą Hitman Blood Money podobno najlepszy z wszystkich jakie wyszły <{POST_SNAPBACK}> Osobiście nie lubie skradanek, bo nie mam cierpliwości, ale Hitman Krwawa Kasa jest najlepszym z dotychczas stworzonych Hitmanów. Dla wszystkich, którzy lubili grać w Diablo przez Battle.Net polecam grę Helbreath. Dość stara gra, więc grafiką nie powala, ale jest to dobry internetowy hack 'n slash. Z nowych gier polecam PES, Obliovion jak komuś ruszy:P, Ojciec Chrzestny, Tony Hawk AW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 17 Lipiec 2006 Dla wszystkich, którzy lubili grać w Diablo przez Battle.Net polecam grę Helbreath. <{POST_SNAPBACK}> Ja gram do dziś w diabełko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek{Xtreme} 0 Napisano 18 Lipiec 2006 Może tak Twierdza i Twierdza Krzyżowiec ? Wg. mnie i innych fanów tej gry Twierdza II została "skopana" przez prgramistów, gra im po prostu nie wyszła najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 23 Lipiec 2006 tak.. crusader to imo najlepsza część gry (chociaz nie było takiej kampani jak np w podstawie). fajnie sie w krzyżowca przez lana gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Conrad 0 Napisano 23 Lipiec 2006 a dlaczego nie GTA 1 i 2? Wlasnie zeby najlepiej zrozumiec serie najlepiej grac tak: GTA London, 1, GTA 2, Vice City, San Andreas i Gta 3. a ja jakos w HP nic nie widze, zadnego klimatu...dziwne..w ogole dla mnie NFS nie ma klimatu, b.lubie te gry ale jakos tak...no tylko jedziesz autem i jaki tu ma byc klimat? polecam tez Project IGI 1 lub 2, takie male wyzwanie moze to byc dla niektorych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mordecay 0 Napisano 7 Marzec 2007 ja czekam z niecierplwoscia na nowy Test Drive premiera pod koniec marca i pewnie zawalone kolejne kolokwia od tego czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 17 Marzec 2007 Warto zagrać w Fife 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Marzec 2007 S.T.A.L.K.E.R!! Wlasnie sie pojawil i nie ma to tamto zagrac trzeba, nie na darmo czekalo sie 6lat na to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 25 Marzec 2007 SUPREME COMMANDER!! Demko było grejt więc sama gra będzie genialna --> polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 25 Marzec 2007 C&C3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levis 0 Napisano 15 Kwiecień 2007 Przejrzalem sobie ostatnie wypowiedzi, no i w szczególnosci musze potwierdzi? 2; Supreme Commander Test Drive Unlimited Z tym ze Supreme to wyjatkowy i zrobiony z rozmachem RTS, natomiast Test Drive to symulacja / wyscigi, ale o obu grach bez najmniejszego mrugniecia moge powiedziec ze sa: - zrobione z rozmachem - ze swietnym multi (Test Drive ma tez ciekawa kariere) - w obru grach grafika jest na b. wysokim poziomie jak na te gatunki gier - nowatorskie Kupilem, gralem ... polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Październik 2007 Hm...1-2lata (?) czekania...Episode Two..wart wszystkiego, 5godzina grania ale za to jakiego Cudo i miodzik ;] Polecam jak kazda czesc HL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 17 Październik 2007 (edytowane) o qrde to jest już?? widać że słabo śledzę rynek gier, trzeba się wybrać do empiku i zakupić. EDIT : tylko żeby Ci nie przyszło do głowy wspomnieć coś na temat fabuły 2 dodatku bo będę zabijał Edytowane 17 Październik 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Październik 2007 Nie bój nic, nie spoileruje ;p Ale powiem tylko tyle...czas gry: około 3godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 7 Listopad 2007 Wg mnie cały zestaw The Orange Box zasługuje na uznanie. Takiej wybuchowej mieszanki jeszcze nie było - 3 świetne FPS-y, logiczno - zręcznościowa Portal i multiplayerowe TF Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 13 Listopad 2007 Ano fakt. Portal króciutki ale bardzo fajny Szczególnie outro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 17 Listopad 2007 Warto zagrać w Wiedźmina, Crysisa, World in Conflict i Timeshift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 17 Listopad 2007 Wg mnie cały zestaw The Orange Box zasługuje na uznanie. Takiej wybuchowej mieszanki jeszcze nie było - 3 świetne FPS-y, logiczno - zręcznościowa Portal i multiplayerowe TF Polecam! A mnie strasznie to wqrza, znaczy ok może sobie być taki orange box ale obok na półce w sklepie powinien stać samodzielny EP2 bo po co mi podstawa i EP1 skoro już mam. Nie wiecie czy będą wypuszczać osobno EP2?? mówię oczywiście o sprzedaży w normalnym sklepie a nie o kupnie przez STEAM bo jakoś nie lubię transakcji internetowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 18 Listopad 2007 a zdziwiłbyś sie jak steam fajnie działa, a co lepsze stare gry mozna kupić taniej niz w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 30 Listopad 2007 Samodzielnie TF-a nie wypuszczą. Ale IMO cena całego zestawu nie jest wygórowana, by nie kupić dla jednej gry. Zresztą - jak komuś TF przypasował to i resztą gier na pewno będzie się bawił. HL-y to przecież gratka dla fana FPS-ów. A Portal to gra dla absolutnie każdego. No OK, jak ktoś ma już podstawkę to dziwna sytuacja, ale jak mówiłem cena nie jest wygórowana, raczej podstawka plus pierwszy dodatek to taki gratis A STEAM nie gryzie TimeShifta też z czystym sumieniem polecam. FEAR: Perseus Mandate - polecam! Niezły, samodzielny oraz piekielnie efektowny dodatek (tylko grozy za mało) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach