lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 przykro mi że nikt nie wspomniał o SIMS 2 czy wy wszyscy tak nie cierpicie tej gry???? Według mnie fajna gra!!! Czekam na dodatki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 3 Grudzień 2004 przykro mi że nikt nie wspomniał o SIMS 2 czy wy wszyscy tak nie cierpicie tej gry???? Według mnie fajna gra!!! Czekam na dodatki... Ano fajna. A dodatek w marcu UPDATEpoczytaj http://www.gamestar.pl/news/news.asp?m=53&id=72912 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 18 Październik 2005 a orientuje się ktoś kiedy wyjdzie (a może już wyszło) NFS: Most Wanted? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 18 Październik 2005 bodajże listopad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 19 Październik 2005 Kurde... mało czasu, żeby nowy sprzęt kombinować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Mam podobny problem, choć mi bardziej zależy na AoE 3 - premiera tej gry będzie 1 grudnia Szukamy sponsorów? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 20 Październik 2005 Ba! Może to być sponsor jednorazowy. Znaczy się wystarczy, żeby raz mi zainwestował w sprzęt, to wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 Gothic, Gothic II, i dodatek do niego Noc Kruka-wypas giera-wciąga jak diabli(przeszedłem wszystko ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 19 Styczeń 2006 FPP -Counter-strike -HALF LIFE WYSCIGI -NFS MW -BOURTIME (NIEWIEM CZY ZLE NIENAPISAŁEM NAZWY) SPORTOWE -FIFA 2006 -NHL 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Stareńki temat odkopany jakiś ale comi tam . MORROWIND!! Najlepsza giera wszechczasów . Niesamowity klimat, OGROMNY świat (brawa dla tego kto zwiedzi wszystkie lokacje ), tysiące NPCów z którymi można pogadać i masa questów do zrobienia (w tym bardzo ciekawy główny wątek). Ładna grafika - może nie zachwyca szczegółowością ale ten rozmach... A morrowindowa woda (z pixel shaderem 1,0 działa) nie ma chyba sobie równych nawet do teraz (no może poza tą w HL2). Grałem w to ponad rok, i chyba zaraz do tego wrócę skoro sobie przypomniałem . Niesamowity jest system dodawania "pluginów". Można zmienić w grze praktycznie wszystko. Dołączony prosty edytor - jeżeli ktoś wymarzy sobie mały zamek na środku pustyni to nie ma problemów by sobie takowy stworzyć ;D . Wady: polska wersja zabugowane mocno - niezpatchowanej PL wersji chyba nie da się przejść przez błędy w dialogach (jest cała masa poprawek zrobionych przez fanów) i potrafi przychaczyć na mocnym sprzęcie nawet (aczkolwiek na GF2 i AXP 1700+ i 256mb ramu grałem spoko). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Styczeń 2006 Morrowind był spoko, ale chyba wole Gothica, ma klimat A teraz czekam na Oblivion, jednak chyba nikłe szanse żeby mi zadziałał Gothic I, II + Noc Kruka; NFS: Porshe; Half-Life 1 & 2; FEAR (naprawdę dobra gra); KOTOR 1 & 2 To tyle "moich" gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 19 Styczeń 2006 FEAR rzeczywiście niezły, ale nie mam czasu kiedy przejść bo zawsze mam jakąś większą ochote na partyjke w AA :] Grałem kiedyś w gothica - niesamowity tytul , ale mi sie juz ten typ gier znudzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Styczeń 2006 Ja tam kocham cRPG, z chęcią bym też pograł w MMORPG ale net mi nie pozwala A Lineage 2 rządzi jeśli chodzi o na wpół darmowe produkcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 19 Styczeń 2006 No Gothic 1 i 2 to dal mnie był i jest niedościgniony wzór, kiedy będzie Gothic 3? A w FEAR chętnie bym zagrał ale niemam , grałem w demo=wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Styczeń 2006 Gothic III się zbliża...ale w taki sposób jak Stalker Ale ma być pod koniec tego roku, czy będzie, zobaczymy Ale warto czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Nom Gothic też bardzo dobra gra. Ten klimat jedyny w swoim rodzaju . I interakcja prawie ze wszystkim co się spotyka rządzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wchilinski 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Street legal syndicate,crime life gang wars,Need for speed most wanted,Pro evolution soccer 5 i the matrix path of neo.Fajowe gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 - GTA każda część oprócz 1 i 2 - XIII -Mafia -American Conquest -NFS -Worms Forts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 ach bym zapomniał jescze THPS 2,3,4 oraz THUG 2 (jedynka tylko na PS2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 29 Styczeń 2006 Mafia GTA 3, Vice City Warcraft III + Frozen Throne NSF Porsche + Most Wanted Max Payne I i II Call of Duty Medal of Honor z wszystkimi dodatkami dostepnymi na PC NHL 2002 i 2005 NBA 2005 Władca Pierscieni: Powrót Króla + Bitwa o Sródziemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 29 Styczeń 2006 Operation Flashpoint Wolfenstein: Enemy Territory Medal of Honor GTA (cała seria) Call of Duty Kozacy Twierdza i.. Vulture Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 29 Styczeń 2006 A KTO LUBI CRUSAIDERSÓW . bardzo fajna gra polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 30 Styczeń 2006 Ostatnio grałem w Battlefield 2 gierka naprawde godna polecenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 30 Styczeń 2006 Half Life 2 mmmm cud miód Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 30 Styczeń 2006 Wszystkie gry Rocksrars games a w szczególności GTA Vice City oraz Max Payne II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach