AndrzejSnk 2 Napisano 26 Luty 2006 Gorillaz Dirty Harry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Luty 2006 Mieczysław Fogg - A ja sobie gram na gramofonie znane również jako Gramofonomanka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 1 Marzec 2006 Sean Paul Temperature i ta piosenka z reklamy orbit żuj zdrowo tez jest fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 17 Marzec 2006 Touch & Go - Tango in Harlem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Marzec 2006 Shaggy Feat Olivia - Wild 2nite The Pussycat Dolls - Beep black eyed peas - pump it The Game - Put you on the game Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 24 Marzec 2006 Nirvana - "Milk It" z płyty "In Utero" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 5 Kwiecień 2006 Nelly ft Paul Wall - Grills Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 7 Kwiecień 2006 Limp Bizkit - Why Extra ona jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 30 Kwiecień 2006 Limp Bizkit - Lean On Me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Maj 2006 Proletayat - "Pragniemy" z płyty "Rec." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 13 Maj 2006 Kalwi & Remi - Explosion - spoko gibana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Maj 2006 Red Hot Chilli Peppers - Dani California Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 31 Maj 2006 Meck - Thunder in my Heart Again Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 4 Czerwiec 2006 Coma - Ostrość na nieskończoność Coma - Daleka droga do domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Czerwiec 2006 Limp Bizkit - Don't Go Off Wandering z płyty "Sygnificant Other" ....dlatego że ucze się ją grać na gitarze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ubuakri 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 Nie no... bez przesady... nie odgrzebujmy takich starych watkow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 10 Czerwiec 2006 Po pierwsze, każdy post tutaj ma być z tytułem piosenki, a po drugie wcale nie jest stary, bo cały czas ktoś coś tutaj dodaje, nie wiem czemu tak sądzisz Korn-Open Up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Nie no... bez przesady... nie odgrzebujmy takich starych watkow... <{POST_SNAPBACK}> Nie zauważyłeś rangi Qby? MOD, nie sprzeczamy się z modami w sprawie forum i postów ;P Oni mają racje (to tka jokiem nie żadna wazelina ) Red Hot Chilli Peppers - Dani California dobry song i klip bardzo mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ubuakri 0 Napisano 10 Czerwiec 2006 Co do rangi... pamietacie taki cytat : "- Kim z zawodu jest pani maz ? - Moj maz... moj maz jest z zawodu DYREKTOREM " Nawet "najwieksi" i "najwyzej postawieni" robia bledy A dobra rada nie warto gardzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Po pierwsze, każdy post tutaj ma być z tytułem piosenki <{POST_SNAPBACK}> Co do rangi... pamietacie taki cytat : "- Kim z zawodu jest pani maz ? - Moj maz... moj maz jest z zawodu DYREKTOREM " Nawet "najwieksi" i "najwyzej postawieni" robia bledy A dobra rada nie warto gardzic <{POST_SNAPBACK}> bez OT! pryznajmniej w tym watku Lordi-Hard rock Hallelujah zasłużone zwycięstwo na eurowizji Pierwszy raz porządna muzyka a nie jakieś ludowe niedorajdy ;] i ich troje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Czerwiec 2006 bez OT! pryznajmniej w tym watku Lordi-Hard rock Hallelujah zasłużone zwycięstwo na eurowizji Pierwszy raz porządna muzyka a nie jakieś ludowe niedorajdy ;] i ich troje. <{POST_SNAPBACK}> Jeśli mogę polemizować, to mnie się ta muzyka siakoś nie podobała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Nikt Tobie nie zabrania, więc możesz Ale jednak jeżeli patrzeć na resztę zespołów które zazwyczaj występuje na EV to lordi był jedynym który zagrał muzykę "popularną". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 10 Czerwiec 2006 Lordi zagrał pop metal. Red Hot Chili Peppers - Especially in Michigan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 15 Czerwiec 2006 Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi