AndrzejSnk 2 Napisano 23 Wrzesień 2006 Hardcore Superstar - Shame Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 24 Wrzesień 2006 Disturbed - Land of Confiusion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Październik 2006 Nirvana - Aero Zeppelin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Październik 2006 Piosenka "How" z filmu "Jack Frost", niestety nie pamiętam jak nazywała się wokalistka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 26 Październik 2006 Mój typ: Ingvild Hasund - Rush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 27 Październik 2006 Godsmack - Speak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 27 Październik 2006 no prosze tego songa nieznałem thx darku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 27 Październik 2006 no prosze tego songa nieznałem thx darku. Teledysk jest dobry, utworek z nowej płyty. Metallica S&M - Master of Puppets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 A jeśli ktoś woli coś lżejszego to My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 28 Październik 2006 Nie lubie My Chemical Romance i wszelkiego pochodnego emo-gówna Panic! At the Disco - I write sins not tragedies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 A panic ot co innego? Gadasz MCR to wcale prawdziwe emo nie jest Swoją drogą Panic spox. Dziś widziałem teledysk do dobrej piosenki, moge się pochwalić że odkryłem ja zanim zobaczyłem w TV, dziwna satysfakcja Skoro teledysk powstał dopiero teraz to chyba nowa pisoenka...a mi się zdaje że znam ją od lat Disturbed - Land of confusion p.s. teraz zauwazylem ze ja juz podalem skleroza no ale klip jest bardzo fajny polecam zapolowac na 4fun tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2006 Get Cape. Wear Cape. Fly - Glass Houses Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 28 Październik 2006 Panic to nie jest emo. Dla emo, użycie instrumentów strunowych innych niz gitara jest zbyt ambitne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 Oświeć mnie bo nie wiem o jakich innych instrumentach mówisz jakich używają panic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 My Chemical Romance - Mama...dziwne, na koniec śpiewają podobnie do tej babki od "niech żyje bal" bardzo mi przypomina ten refren Jak ktoś chce może sprawdzić, może ze zmęczenia mój mózg świruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 5 Listopad 2006 Theatre of Tragedy - Machine Polecam każdemu ten zespolik. Oprócz dwóch najnowyszch płyt(2002 i 2006) znam wszystkie. Dwie pierwsze są wypaśne, warto posłuchać tej klasyki gothic metalu. Do dziś pamiętam jako 10-11letnie dziecko mimowolnie słuchałem tego co brat słuchał. Dziś miło się do tych płyt wraca Szczególnie polecam Theatre of Tragedy - Velvet Darkness They Fear (1997) Theatre of Tragedy - Theatre of Tragedy (1995) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 7 Listopad 2006 Theatre of Tragedy - A Hamlet for a Slothful Vassal Piosenka z ich pierwszej płyty. Ahhhh genialna, ta melodia, ten śpiew, mmm wracają wspomnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Listopad 2006 Fall Out Boy - Sugar We're Going Down Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LukeXE 0 Napisano 8 Listopad 2006 Planet Funk -- Who Said ;] albo Basement Jaxx - Where Is Your Head At albo Basement_Jaxx___Good_Luck__Feat_Lisa_Kekaula :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 20 Listopad 2006 Trivium (ale hardmetalowa nazwa ) - Entrance of the Conflagration (ale hardmetalowy tytuł ) Ale piosenka fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MakoJ 0 Napisano 27 Listopad 2006 Shakin` Stevens - You drive me crazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 14 Styczeń 2007 Dead Can Dance - Cantara Dead Can Dance - Carnival is over itd. King Crimson - Epitaph King Crimson - Red itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 22 Styczeń 2007 Dimmu Borgir - Sorgens Kammer Del II - genialna gitara. Najlepsza piosenka z ostatniej płyty Stormblast (reedycja). Miodzio, czekam na nową płytę w tym roku Uwaga: Jeśli nie masz 18 lat, nie włączaj! http://youtube.com/watch?v=N_UfcbqU3bU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Styczeń 2007 Uwaga: Jeśli nie masz 18 lat, nie włączaj! http://youtube.com/watch?v=N_UfcbqU3bU niestety najpierw kliknełem a potem przeczytałem teraz będe miał uraz do końca życia ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi