Qba 4 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 A może zróbmy tak, że każdy bedzie wpisywał tytuł piosenki(ewentualnie cały album) i jego wykonawce raz w tygodniu. Okaże się wtedy kto czego słucha i co najbardziej lubi 1) Wilki-"4" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 1) Wilki-"4" 2) Myslovitz - "The best of" (od wczoraj ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 3) Cradle of Filth- "Midian" (od 3 lat) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 miało być raz w tygodnu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 Qlimax 20032004 Video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2005 Dream Theater - "Train of Thought" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 3 Maj 2005 Machine Head - Through The Ashes Of Empires Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2005 Metallica - wszystkie albumy!! Kill'em All, Ride Lightning, Master Of Puppets, ... And Justice For All, Metallica (The black album), Load, Re-Load, Garage Inc., S&M, St.Anger!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2005 Artur Michalski & Kasia Kowalska - Idź swoją drogą Artur Michalski & Kasia Kowalska - Trzeci kadr Artur Michalski - Idziemy na jednego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2005 O! Jak ja dawno tego nie słuchałem (zwłaszcza tego ostatniego) :] A obecnie polecam: - Yngwie Malmsteen - Gimme! Gimme! Gimme! (Abba cover) - Marino Marini - Nie płacz kiedy odjadę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2005 Artur Michalski & Kasia Kowalska - Idź swoją drogąArtur Michalski & Kasia Kowalska - Trzeci kadr Artur Michalski - Idziemy na jednego Do tego dorzuciłbym Artur Michalski - BluesF (nie wiem, czy taki jest dokładny tytuł, ale chyba tak ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2005 "I łan, tu, i łan tu czi cztery" also by Michalski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2005 dimmu borgir - progenies of the great apocalypse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2005 "I łan, tu, i łan tu czi cztery" also by Michalski toż to jego "ostatni popis"! ;] A z wolnych i łagodnych: Stratovarius - Forever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2005 Linkin Park - Live in Texas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 9 Lipiec 2005 ostatnio bez przerwy u Samusia Sprytusia lecą utwory z płyty: Green Day - American Idiot polecam gorąco - naprawdę udany longplay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 14 Lipiec 2005 płyta T.LOVE - Model 01 naprawde fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 Przełomowa płyta, zmieniła to co mogła i kogo mogła, Nirvana - Nevermind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 ostatnio bez przerwy u Samusia Sprytusia lecą utwory z płyty: Green Day - American Idiot polecam gorąco - naprawdę udany longplay Przecież cała płyta tragiczna jest... System of a Down - Mezmerize Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 Nie zgodze się z Tobą Darku, własnie ta płyta Green Day'a mi się podoba. A jeśli chodzi o nową płyte Systemu to wstyd sie przyznać ale nei słuchałem jeszcze, mam nadzieje że będzie conajmniej tak super jak Toxicity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 Gusta guściki - właśnie Amercian Idiot jest imho genialna, podczas gdy "Mezmerize" jest beznadziejna w większości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 możliwe, musze to sprawdzić Ale przyznaj że Toxicity to wypas płyta SOAD kolejna dobra piosenka - Satyricon - Fuel for Hatred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 Przynaję - Toxicity jest fest fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2005 Green Day - Holiday zajebista piosenka niepodoba sie to do Rosji:D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2005 Prowda... American Idiot to płyta wielce okej. Teraz Zakopower robi karierę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi