Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
AndrzejSnk

Serial Skazany na śmierć (Prison Break)

Rekomendowane odpowiedzi

Wielu zakłada, że to może być głowa Sary. Ale dla mnie byłoby to zbyt banalne. Wydaje mi się, że to będzie jakas obca krew i komentarz typu - to może być twój syn ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha bo zapomniałem napisać. To jest zbyt łatwe! Myśle że to jakaś ściema z tą główą i to wcale nie jest głowa Sary. Tylko zrobili to w ten sposób żeby była większa dramaturgia a w ostatnim odcinku się okaże że Sara żyje, zobaczycie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze, to też się nad tym zastanawiałem. Ale Lincoln by nie poznał Sary? ;/;/;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano wiecie...przeciez nie robił testów DNA. Mała maska na inna głowę i po sprawie...chociaż może jednak nie żyje...wtedy będą mogli nawiązać więź małej niezgody (L nie powiedział o tym M i ten się wkurzy na niego i takie tam...będzie jak w telenoweli ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadzieje ze ten 3 watek taki rozbudowany z ta Sona dali. Teraz cala 3 seria bedzie o tym jak uciec z Sony itp :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Beznadzieje ze ten 3 watek taki rozbudowany z ta Sona dali. Teraz cala 3 seria bedzie o tym jak uciec z Sony itp :/
No a czego się spodziewałeś? Co mieli teraz pokazywać życie rodzinne Michela z Sarą? 3 sezon jest dobry i jak dla mnie nie jest jeszcze sztucznie naciągany, ale na tym skończyć już muszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... jasne ze jest juz momentami naciagany. No moze bez przesady ze zycie Sco i Sary, ale mogli dalej uciekac z ta kasa, ale nie znow ucieczka z wiezienia. Ten koles Whistler jest juz naciagany na maksa, byl na jakies wyprawie z kims z "firmy" i teraz siedzie w wiezienie u chowal sie przed wszystkimi bo niby zabil prezydenta. A tak na marginesie to Tebeg moglby juz zginac bo mnie irytuje z tym swoim zachowaniem pedofil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj spokój TEDI jest najlepszy, jak go zobaczyłem to z 10minut się śmiałem. Tedi-Tadeusz, wielokrotny morderca :D LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze tak na marinesie, mogli by jakies fajne "cialko" dodac w 3 edycji. A tu lipa, tylko ta M co gada z Lincolem, ale ona nie jest fajna i niby ta nazeczona wistlera,ale ona tez nie jest ladna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Daj spokój TEDI jest najlepszy, jak go zobaczyłem to z 10minut się śmiałem. Tedi-Tadeusz, wielokrotny morderca :D LOL
Dokładnie, T-Bag to postać pierwszorzędna :D

a jeszcze tak na marinesie, mogli by jakies fajne "cialko" dodac w 3 edycji. A tu lipa, tylko ta M co gada z Lincolem, ale ona nie jest fajna i niby ta nazeczona wistlera,ale ona tez nie jest ladna.
Takie rzeczy to tylko w Słonecznym Patrolu :P Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe mogli by dac troche atrakycjnych kobiet. W 1 i 2 sezonie byly:

- Sarah Wayne Callies (Dr Sara Tancredi)

- Camille Guaty (Maricruz Delgado)

- Holly Valance (Nika Volek)

A teraz nie ma zadnej atrakycjnej

Danay Garcia (Sophia) - niezbyt mi sie podoba

Jodi Lyn O'Keefe (Betty Crocker) - pol kilograma tapety na dwarzy, bo niby ma jakies zdarte poliki czy cos takiego (chyba byla bita)

Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje, ale sa takie kobiety na ktora sie zwraca uwage i przyciagaja wzrok. w 3 sezonie takich nie ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze? To w PB akurat nie zwracam uwagi na urodę kobiet, tam liczy się głównie fabuła. Każdy ma swoje gusta, ale po zastanowieniu, żadna z wymienionych przez Ciebie mi się jakoś szczególnie nie podobała... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego powiedzialem ze o gustach sie nie dyskutuje. Owszem liczy sie fabula, ktos mial dobry lep ze to wymyslil, ale przyjemniej sie oglada jak sa jakies ladne aktorki.

Za chwile wlacze sobie E05 :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem jeszcze chłopcy, że 3 seria nie jest w/g mnie naciągana...bo cholernie czekam aż w końcu rozwiążą temat z "the company" jakby nie patrzeć to od początku wokół nich kręci się akcja...a raczej oni nią kręcą. Więc dopóki firma nie zniknie dopóty 3 sezon ma dla mnie sens, choćby nie wiem co się przydarzało bohaterom :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie się robi, ucieczka coraz bliżej. Został im ostatni dzień, ale i tak pociągnie to ze 3 odcinki. Btw. wyczytałem, że PB będzie emitowany do 17 grudnia i powróci na antenę dopiero 14 kwietnia 2008. Nie wiem czy to pewna informacja, ale bym się wkurzył ajkby taki wał zrobili.

Ps. http://film.wp.pl/id,81578,title,Kobieca-w...mp;ticaid=14b2a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez juz sie polwoli wydaje, ze PB jest juz tak naciagny jak struny w gitarze 20 letniej....

Niby wszystko fajnie, ale tak naprawde zaczyna sie wszystko od pocztaku, tylko ze wiedza troche wiecej o firmie, jest gorzej a za razem lepiej uciec z tego wiezenia, goni ich znowu czas, i do tego dolozyli troche przeszkod, ale praktycznie przelozyli paru glownych wiezniow z tamtego wiezenia do tego i od poczatku i tak w kolo macieju, zaczynam juz sie powli ta cala akcja irytowac, oby to ie dla fanow i dla samego PB zle nie skonczylo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety potwierdziły się obawy fanów serialu Prison Break. Ze względu na nową produkcję stacji FOX pod tytułem "Sarah Connor Chronicles", który będzie emitowany w zimie, Prison Break będzie mieć czteromiesięczną przerwę w emisji!

Od 17 grudnia 2007 r. do 7 kwietnia 2008 r. nie zobaczymy nowych epizodów serialu.

Miejmy tylko nadzieje, że ta przerwa jakoś przysłuży się serialowi i da czas scenarzystom oraz producentom na nakręcenie jeszcze lepszych odcinków. Do tego czasu zostanie wyemitowane prawdopodobnie 12 lub 13 odcinków 3 sezonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech lipa, tylko smaczku narobią;/ Zresztą już teraz wykręcają fajne wałki z nieemitowaniem serialu na FOXie, ale na szczęście w najbliższy poniedziałek mają być emitowane dwa odcinki, zaległy i należyty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesacze troche i bedzie z tego moda na sukces. chyba caly ten sezon bedzie o ucieczce z wiezienia, a nastepy o tym jak uciekaja i znow kogos wsadza do wiezienia, pozniej znow beda uciekac i tak w kolko macieju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, sądzę że nie pociągną tego dłużej niż 3 sezony.

Oglądaliście te 2 odcinki nowe? Dla mnie porażka, wszystko fajnie pięknie, ale oczywiście...plan się nie udał. Kolejny członek do ekipy uciekającej...szkoda, że właśnie stracił poparcie całego więzienia, gdyby nie to mogliby zwiać w ciągu jednego epka. A tak Siarus ma rację...rozwałkowali to dalej i znowu są w punkcie wyjścia :/ Nie wiem co tam jeszcze wymyślą ale już przesadzają.

Pisz normalnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się te dwa odcinki bardzo podobały. Wiadomo, że muszą dociągnąć do tych 23-24 odcinków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się podobały...jednak kopara opadła kiedy zaczęli wspinać się spowrotem... :/

Po prostu mogli uciec i zacząć batalię z Company przez resztę sezonu, a tu już jakieś związki tajne wychodzą i w ogóle głupoty ;]

No ale cóż, napięcie musi być ja tam rozumiem...tylko jak się do tego pomyśli o przerwie 5m-cznej to cały zapał opada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale dzis bardzo fajny odcinek. trzymal mnie w napieciu :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...