MANIAK 0 Napisano 21 Styczeń 2007 Ech no nie wiem, zewnętrzne obrażenia chyba byłby mniej dotkliwe niż te wewnętrzne, typu obrzęki, pęknięcia czaszki i wogóle wszystko co z głową związane... Naprawdę żal mi tego chłopaka Szkoda że już na zawsze pewnie Polskę zapamięta, jako miejsce tragedii... źle mnie zrozumiałeś nie chodziło mi o to że dobrze że ma obrażenia wewnętrzne a nie zewnętrzne, tylko o to że dobrze że poza wewnętrznymi nie ma zewnętrznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Styczeń 2007 WTFFFFFFFFFF! Super, w 7 minut przegrać mecz Arsenal [2 - 1] Manchester U. 53' [0 - 1] W. Rooney 83' [1 - 1] R.v. Persie 90' [2 - 1] T. Henry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 21 Styczeń 2007 WTFFFFFFFFFF! Super, w 7 minut przegrać mecz Arsenal [2 - 1] Manchester U. 53' [0 - 1] W. Rooney 83' [1 - 1] R.v. Persie 90' [2 - 1] T. Henry ja się tam ciesze że MU przegrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Styczeń 2007 ja się tam ciesze że MU przegrał A nie dostałeś tak przypadkiem ostatnio od kogoś? Ps. Dobrze, że Dacik się nie odzywa bo by Cię poparł pewnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 21 Styczeń 2007 A nie dostałeś tak przypadkiem ostatnio od kogoś? dostałem pare prezentów a co? to przez to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 1 Luty 2007 Brawo dla Polaków. Polska w Finale jupi - po dwóch dramatycznych dogrywkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 1 Luty 2007 Teraz tylko wygramy z Niemcami i bedziemy najzajebisci na swiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Luty 2007 Teraz tylko wygramy z Niemcami i bedziemy najzajebisci na swiecie "najzajebisci" jesteśmy i tak, na dodatek od zawsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 2 Luty 2007 Polska w FINALE!!! :D <jupi> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Luty 2007 A ktoś z Was oglądał piłkę siatkową przed tymi mistrzostwami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 3 Luty 2007 phew ja zadnego sportu nie lubie, a zawsze kibicuje naszym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2007 A ktoś z Was oglądał piłkę siatkową przed tymi mistrzostwami? No ja oglądałem i myślałem, że np. taki mecz z Ruskami to był max emocji, ale półfinał ręcznej z Danią to było coś niemożliwego PS. Organizatorzy kpią z Polaków // to już jest chamstwo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2007 Adaś znowu najlepszy! Teraz niech tylko Adamek i szczypiorniści wezmą z niego przykład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Luty 2007 Adaś znowu najlepszy! niedośc że wygrał to jeszcze rekord skoczni wyrównał :] a i Stoch 20. miejsce :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2007 a i Stoch 20. miejsce :] Też myślałem że 20, ale we wiadomościach mówili i teraz w serwisach jest napisane, że był 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Luty 2007 Też myślałem że 20, ale we wiadomościach mówili i teraz w serwisach jest napisane, że był 17 ale ja oglądałem i pisało że jest 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2007 ale ja oglądałem i pisało że jest 20. Oto powód. Ps. Polska - Estonia 2:0 do przerwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Luty 2007 Oto powód. aha no to jeszcze lepiej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Luty 2007 Adamek w plecy, szczypiorniści w plecy... Ale cieszmy się, jesteśmy WICEMISTRZAMI, a i Adam własnie pokazał klasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Luty 2007 Adamek w plecy, szczypiorniści w plecy... Ale cieszmy się, jesteśmy WICEMISTRZAMI, a i Adam własnie pokazał klasę Małysz im troche chociaż utarł nosa - drugie zwycięstwo! a Żyła 19 o ile dobrze pamiętam po meczu zostaje lekki niedosyt ... z jednej strony jesteśmy wicemistrzami świata a z drugiej była realna szansa na zwycięstwo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 20 Luty 2007 European Cups - Champions League Celtic 0 - 0 AC Milan Lille 0 - 1 Manchester U. PSV Eindhoven 1 - 0 Arsenal Real Madrid 3 - 2 Bayern Munich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 22 Luty 2007 Barcelona przegrała! Cieniasko grali naprawdę. Sami nie wiedzieli co z tą piłką mają zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Luty 2007 Barcelona przegrała! i dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 22 Luty 2007 No może i dobrze. Bo oni są tacy pewni siebie że tutaj wygrają i w ogóle a tu nagle wpadka! A zresztą zasłużyli na przegranie naprawdę źle grali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi