kiemarr 0 Napisano 31 Grudzień 2006 Może się za mocno zestresuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Maciej strzelił dzisiaj aż dwa gole w przeciągu 10 minut! Małysz dzisiaj 6 w kwalfikacjach ale miał dobry skok! Zobaczymy jak jutro mu pójdzie Dzisiaj zobaczymy kto wygra na najlepszego sportowca. Ja stawiam na Świderskiego ! Mam nadzieje że wysoko będzie Smolarek i gdzieś tam Kubica . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Styczeń 2007 Maciej strzelił dzisiaj aż dwa gole w przeciągu 10 minut! Małysz dzisiaj 6 w kwalfikacjach ale miał dobry skok! Zobaczymy jak jutro mu pójdzie Dzisiaj zobaczymy kto wygra na najlepszego sportowca. Ja stawiam na Świderskiego ! Mam nadzieje że wysoko będzie Smolarek i gdzieś tam Kubica . 6? w ostatnich kwalfikacjach (Bischofschofen) był 1 i 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Ops! Sorry miałam na myśli treningi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Nie poszło po mojej myśli ... a szkoda Świderski powinien wygrać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 6 Styczeń 2007 Nie poszło po mojej myśli ... a szkoda Świderski powinien wygrać . A kto wygrał w końcu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 6 Styczeń 2007 A kto wygrał w końcu?Skazana Otylia J. No ale w sumie też jej się trochę należało, jest dobra kobitka w tym co robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 6 Styczeń 2007 Dziesiątka najlepszych sportowców Polski 2006 roku w plebiscycie "Przeglądu Sportowego": 1. Otylia Jędrzejczak (pływanie) 2. Robert Kubica (Formuła 1) 3. Sebastian Świderski (siatkówka) 4. Tomasz Adamek (boks) 5. Tomasz Sikora (biatlon) 6. Euzebiusz Smolarek (piłka nożna) 7. Marta Dziadura (pięciobój nowoczesny) 8. Paweł Korzeniowski (pływanie) 9. Marcin Dołęga (podnoszenie ciężarów) 10. Krzysztof Włodarczyk (boks) Ja bym trochę potasował: Świderski, Ebi, Otylia... Ach, no i totalnie zapomnieli o sportowcach startujących w rajdzie Paryż-Dakar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 6 Styczeń 2007 Dziesiątka najlepszych sportowców Polski 2006 roku w plebiscycie "Przeglądu Sportowego": (...) Ja bym trochę potasował: Świderski, Ebi, Otylia... Ach, no i totalnie zapomnieli o sportowcach startujących w rajdzie Paryż-Dakar. Jak dla mnie pozycja Otylii jest ok. Korzeniowski ze Smolarkiem powinien być wyżej. A Dziadura - kto to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Wyżej to powinien być Świderski! Niżej Kubica! Tak powinno być! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 7 Styczeń 2007 Wyżej to powinien być Świderski! Niżej Kubica! Tak powinno być! Dobrze gada! Polać jej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Styczeń 2007 Wyżej to powinien być Świderski! Niżej Kubica! Tak powinno być! A ja się z Wami nie zgodzę. Świderski? Fakt, dobry jest ale wyróżnienie powinien raczej dostać za całokształt, tj. za te wszystkie dobre występy w ciągu kilku ostatnich sezonów. W minionym roku lepiej prezentował się Wlazły, przynajmniej IMHO. A co do Kubicy, fakt - narazie jeszcze nic wielkiego nie osiągnał, ale jakby nie było jest pierwszym Polakiem w F1 i w debiutanckim sezonie stanął już na podium. Sukcesy dopiero przed nim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 7 Styczeń 2007 jeśli chodzi o rok 2006 to możecie mi powiedzieć co zrobiła Otylia? No bodaj w tymze roku miala wypadek, w ktorym zginal jej brat? Ablo w 2005 :/ a w 2006 co zdobyła, żeby uznać ją najlepszym polskim sportwocem minionego roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Styczeń 2007 jeśli chodzi o rok 2006 to możecie mi powiedzieć co zrobiła Otylia? No bodaj w tymze roku miala wypadek, w ktorym zginal jej brat? Ablo w 2005 :/ a w 2006 co zdobyła, żeby uznać ją najlepszym polskim sportwocem minionego roku? a wpisz w szukajce na głównej pccentre.pl słowo Otylia ;] - to tylko część jej osiągnięć ;] Co do turnieju czterech skoczni to Małysz 7 a Stoch 15 w ogólnej klasyfikacji a dzisiaj w Bischofshofen Adam Małysz 8 a Kamil Stoch 9! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 7 Styczeń 2007 Stoch dzisiaj się popisał chłopak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 7 Styczeń 2007 Świderski? Tak. Bo on najładniej przyfasolić potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 9 Styczeń 2007 http://sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3835080.html?i=0 Chciałbym kiedyś w tym rajdzie wystartować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Styczeń 2007 http://sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3835080.html?i=0 Chciałbym kiedyś w tym rajdzie wystartować Właśnie we wiadomościach gadali, że zginął 29-letni motocyklista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 9 Styczeń 2007 :/ To było do przewidzenia, co roku ktoś ginie. Taki sport. http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3830824.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 10 Styczeń 2007 http://sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3840301.html - wiecej ciekawych zdjęc z dakaru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Styczeń 2007 Co powiecie na wczorajszy wypadek Mazocha? Strasznie to wyglądało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 21 Styczeń 2007 Co powiecie na wczorajszy wypadek Mazocha? Strasznie to wyglądało... http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11619/07120255.jpegeh eh masakra - Mazoch jest w śpiączce ;\ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 21 Styczeń 2007 szczęście miał że żadnych zewnętrznych obrażeń, jak zobaczyłem że ta narta mu się nie wypieła to byłem pewien że będzie miał połamane nogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 21 Styczeń 2007 szczęście miał że żadnych zewnętrznych obrażeń, jak zobaczyłem że ta narta mu się nie wypieła to byłem pewien że będzie miał połamane nogiEch no nie wiem, zewnętrzne obrażenia chyba byłby mniej dotkliwe niż te wewnętrzne, typu obrzęki, pęknięcia czaszki i wogóle wszystko co z głową związane... Naprawdę żal mi tego chłopaka Szkoda że już na zawsze pewnie Polskę zapamięta, jako miejsce tragedii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 21 Styczeń 2007 no i dzisiaj konkurs w Zakopanym się nie odbył w sumie szkoda ale bezpieczeństwo jednak ważniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi