MakoJ 0 Napisano 27 Listopad 2006 Sietkarze rlz! Włodarczyk rlz! (ale punktowanie pierwszego, amerykańskiego sędziego mnie rozbawiło...)A teraz oczekiwanie na mecz prawdy z rosjanami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 28 Listopad 2006 3:2 dla Polski, WYGRALI!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 28 Listopad 2006 3:2 dla Polski, WYGRALI!!!!! ciekawe kiedy podwyżka cen gazu ziemnego ;] ale wygrali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Listopad 2006 Wygrali, wygrali! Przez ten mecz spóźniłem się na 2 wykłady, ale warto było Będzie złoto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 28 Listopad 2006 Az mnie Mama obudzila zeby mi to przekazac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 28 Listopad 2006 Mi mama wysyłała smsy do szkoły bo musiałam iść na zajęcia ale jak wychodziłam z domu to przegrywali nasi chłopcy dzięki bogu pozbierali się i wygrali! No chłopaki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 28 Listopad 2006 ja miałem fart bo dziś pracownia 1 grupy i ja szedłem na 11.30 więc mogłem sobie meczyk obejżeć bez większych kłopotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 29 Listopad 2006 Polska - Serbia i Czarnogóra 3:0 (28:26, 25:19, 25:19) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Listopad 2006 Ciii... najpiękniejsze chwile w Japonii dopero przed nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 29 Listopad 2006 oj przed nami przed nami ....! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 29 Listopad 2006 oj mam też i ja taką cichą nadzieję, a mecz z serbami ładnie nam poszedł, szkoda że nie widziałem, tylko musiałem radia na lekcji słuchać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Listopad 2006 Wisła 3:1 Wspaniały mecz Błaszczykowskiego, 3 asysty Szkoda tylko czerwonej kartki dla Clebera, bo bez niego będzie ciężko w ostatnim meczu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 2 Grudzień 2006 Wygrali! Jutro z Brazylią! Yeah! Moje chłopaki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Grudzień 2006 To o takich chwilach będziemy opowiadać następnym pokoleniom! Po złoto!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 2 Grudzień 2006 Tegoroczny Puchar Świata w skokach zaczął się tragicznie. A teraz trwa konkurs i tak cienko skaczą że aż nie chcę się wierzyć. Małysz pyrną daleko ale upadł! Biedny łokieć sobie pobił . Mam nadzieje że nabierze to wszystko tępa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Grudzień 2006 Tegoroczny Puchar Świata w skokach zaczął się tragicznie. A teraz trwa konkurs i tak cienko skaczą że aż nie chcę się wierzyć. Małysz pyrną daleko ale upadł! Biedny łokieć sobie pobił . Mam nadzieje że nabierze to wszystko tępa!Aaa, to dlatego tak nisko sklasyfikowany został. Nie miałem okazji oglądać konkursu tylko wyniki słyszałem i się zastanawiałem jak to możliwe skoro prezentował w miarę dobrą formę, teraz już wszytsko jasne. Szkoda, szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Grudzień 2006 Gdyby świderski był kobietą mógłby zostać moją żoną. Jutro pobudka o 5 i ogladanie finału Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 2 Grudzień 2006 Gdyby świderski był kobietą mógłby zostać moją żoną. Jutro pobudka o 5 i ogladanie finału ewentualnie podudka skoro świt o 11 i również oglądanie meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Grudzień 2006 Gdyby świderski był kobietą mógłby zostać moją żoną. Jutro pobudka o 5 i ogladanie finału Heh, co za zwierzenie. A dlaczego akurat Sebastian? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Grudzień 2006 Bo jest najlepszy. Jak przypierdzieli to nie ma mocnych. Po za tym super motywuje drużyne, jest zawsze taki zdeterminowany i w ogóle <zakochany> Świderski vs Giba On będzie legendą światowej siatkówki. Szkoda tylko, że nie będe mógł tego meczu obejrzec ze swoimi przyjaciółmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 2 Grudzień 2006 Nie ma co Świderski to szaleje. Na początku w pierwszych dwóch setach cieniasko ale później jak się rozegrał to szok! Naprawdę fajny chłopak! Smolarek piłki siatkowej . Fajowy ziom! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 2 Grudzień 2006 No jutro decydujące starcie. Kupie piwko i będe oglądać. Darek-myślałem że jesteś zakochany we mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Grudzień 2006 Żurawski wczoraj strzelił gola! Hehe .. cienias wkońcu coś zrobił . No to może nie jakiś ogromny wyczyn ale zawsze jakiś początek . Ale się steresuje ... już za godzine zacznie się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Grudzień 2006 Będzie ciężko... Trzymamy kciuki chłopaki, dajcie z siebie wszystko! Po złoto!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi