AndrzejSnk 2 Napisano 7 Październik 2006 Co i tak nie stawnowi dobrego wyniku :] ale 3 pkt zdobyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 7 Październik 2006 (edytowane) No chyba o tym wszyscy słyszeli, tama mała sensacyjka w futbolu Maniak widzę, że od razu avatarka się pozbyłeś? A co z przyśpiewką 'czy wygrywasz, czy nie...'? dopiero teraz przeczytałem twój post, nie pozbyłem się avatara tylko mi go wcięło podczas zmiany forum prawdopodobnie. Zaraz coś z tym zrobię. Edit:zrobione ps: dzięki za przypomnienie Edytowane 7 Październik 2006 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Październik 2006 Ja meczu wczoraj nie miałem okazji oglądać (sądząc po wyniku, chyba mogę powiedzieć 'na szczęście'), a wieczór spędziłem miło - przynajmniej nie musiałem podziwiać nerwówki pt. 'ten mecz musimy wygrać, ale będzie ciężko strzelić choćby jedną bramkę, bo Kazachstan jest wymagającym przeciwnikiem...' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 8 Październik 2006 Zawsze może być gorzej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Październik 2006 Zawsze może być gorzej ... Heh no nie wiem, na prawdę nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 8 Październik 2006 Może być gorzej ale nie musi ... trzeba być dobrej myśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Październik 2006 Zawsze może być gorzej ... Nie, wg mnie gorzej by nie może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 9 Październik 2006 Hah.. Darek, żebyś się nie zdziwił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Październik 2006 No i co by nie powiedziec wiele mlodych nazwisk, ktore nie znalazly uznania w oczach polskich szkoleniowcow wyjechaly za granice i radza sobie calkiem niezle... patrz Lukasiewicz, Cywka, Bialkowski etc... I większość z nich wywodzi się z Zabrza... Czyżby szkółka na miarę Ajaxu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Październik 2006 Polska 0 : 3 Niemcy chodzi oczywiście o siatkówke kobiet przegrały ale za to ja zebrałem podpisy Polskich złotek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Październik 2006 Ładny gest... Tak btw jakbym dorwał tego 60-letniego debila, to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 10 Październik 2006 mogliby dziada do naszego wiezienia wpie... to by zobaczyl co to zycie (do takiego najgorszego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Październik 2006 mogliby dziada do naszego wiezienia wpie... to by zobaczyl co to zycie (do takiego najgorszego) Heh, by się parę razy 'po mydełko schylił' to może by mu się odechciało na zawsze molestowac innych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 10 Październik 2006 jakby sie wspolwiezniowie dowiedzieli co zrobil to by pewnie 1 prysznica nie dojechal, bo co zalezy takim z dozywociem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 10 Październik 2006 A ja czekam na jutrzejszy mecz Polska - Portugalia Będzie świetnie... duuuużo bramek.. zobaczycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Październik 2006 A ja czekam na jutrzejszy mecz Polska - Portugalia Będzie świetnie... duuuużo bramek.. zobaczycie Mówisz że wygramy aż tak dużą liczbą bramek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2006 Obstawiam wynik 4:1 dla Portugalii. Widzieliście jakie przebitki w stsach na to że portugalia wygra? 2.1!! 2.1!!! Biegnijcie do stsa i obstawiajcie, można się nieźle dorobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 Obstawiam wynik 4:1 dla Portugalii. Widzieliście jakie przebitki w stsach na to że portugalia wygra? 2.1!! 2.1!!! Biegnijcie do stsa i obstawiajcie, można się nieźle dorobić Byłem dziś obstawić, kursy są następujące: PROFESJONAŁ: --1-----0-----2-- 3.60 3.15 1.90 STS: --1-----X-----2-- 3.35 3.00 2.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Październik 2006 wczoraj nasze "złotka" wygrały z niemkami 3 :2 prezgrywały już 2 : 0 ale jednak się udało oglądałem mecz na żywo na trybunch siedziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 wczoraj nasze "złotka" wygrały z niemkami 3 :2 prezgrywały już 2 : 0 ale jednak się udało oglądałem mecz na żywo na trybunch siedziałem Mogłeś znowu po autografy skoczyć, byś nam potem podesłał podwójne A może po meczy koszulkami w trybuny rzucały dziewczynki?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Październik 2006 Mogłeś znowu po autografy skoczyć, byś nam potem podesłał podwójne oj tak zwyczajnie to po autograły nie można było skoczyć nasze siatkarki podpisywały się przed meczami nie w trakcie i po ja sobie załatwiłem plakat z podpisami wcześniej jeszcze przed meczami to nie było na zasadzie ze stały z mazakami a tłum z kartkami leciał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2006 Byłem dziś obstawić, kursy są następujące: PROFESJONAŁ: --1-----0-----2-- 3.60 3.15 1.90 STS: --1-----X-----2-- 3.35 3.00 2.00 W dzien kiedy pisalem, na stronie podawali ze przebitka na portugalie jest 2,1 Ile postawiles i na kogo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 Ile postawiles i na kogo? Chorwacja - Anglia x2 Irlandia - Czechy 2 Polska - Portugalia x2 {patriotyzm...} Slowacja - Niemcy 2 {chociaż tu może być niespodzianka...} Kazachstan - Finlandia 2 Turcja - Moldawia 1 Gruzja - Wlochy 2 Islandia - Szwecja 2 Liechtenstein - Dania 2 Luksemburg - Bulgaria 2 Holandia - Albania 1 Belgia - Azerbejdzan 1 Francja - Wyspy Owcze 1 za 6zł czyli wszystko co dziś miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2006 To juz lepiej bylo na piwo isc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Październik 2006 To juz lepiej bylo na piwo isc. Codziennie na piwo chodzić nie można, ponadto ileż razy wypada się integrować z powodu rozpoczęcia roku akademickiego?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi