kiemarr 0 Napisano 23 Listopad 2006 Fajny man fajny skill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Listopad 2006 Fajny man fajny skill O gustach się nie dyskutuje, ale mi się jakoś nie podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Listopad 2006 to raczej dobry objaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 23 Listopad 2006 muszę przyznać że gdybym był gejem (nie jestem!!!) to chętnie umówił bym się z borucem (ale nie jestem gejem!!! co podkreślam żeby nie było żadnych wątpliwości) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Listopad 2006 muszę przyznać że gdybym był gejem (nie jestem!!!) to chętnie umówił bym się z borucem (ale nie jestem gejem!!! co podkreślam żeby nie było żadnych wątpliwości) LOL, MANIAK oszczędź nam takich komentarzy plzzz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Listopad 2006 przynajmniej chłopak jest szczery i się nie wstydzi .... tak trzymać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Listopad 2006 przynajmniej chłopak jest szczery i się nie wstydzi .... tak trzymać ! Wiesz ja też jestem szczery i się nie wstydzę, no ale bez przesadyzmu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 24 Listopad 2006 muszę przyznać że gdybym był gejem (nie jestem!!!) to chętnie umówił bym się z borucem (ale nie jestem gejem!!! co podkreślam żeby nie było żadnych wątpliwości) Dobre Podczas gorączki mundialowej wszystkie Polki w Kanadzie ustawiały sobie na msn avatara z borucem w bramce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Listopad 2006 eee tam Boruc .... wiadomo kto jest najlepszy albo którzy są najlepsi ... jednen pieknie kopie drugi pięknie wygląda .... żeby tylko te dwie cechy się połączyły heheeheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Listopad 2006 eee tam Boruc .... wiadomo kto jest najlepszy albo którzy są najlepsi ... jednen pieknie kopie drugi pięknie wygląda .... żeby tylko te dwie cechy się połączyły heheeheh Echhh wy dziewczyny takie jedne... Nigdy nie mogłem zrozumieć jak można oglądać niewątpliwie piękny sport jakim jest piłka nożna tylko dlatego, że czasem zdarzy się jakiś przystojny kopacz heh Ps. Ale niespodziewany początek zimowego pucharu w skokach. Takich wyników chyba nikt się nie spodziewał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Listopad 2006 Echhh wy dziewczyny takie jedne... Nigdy nie mogłem zrozumieć jak można oglądać niewątpliwie piękny sport jakim jest piłka nożna tylko dlatego, że czasem zdarzy się jakiś przystojny kopacz heh Ps. Ale niespodziewany początek zimowego pucharu w skokach. Takich wyników chyba nikt się nie spodziewał Hula 12! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Listopad 2006 Hula 12! Hip hip - Hula! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Listopad 2006 Hula zaszalał nie ma co ... pierwsza 15 pucharu hehe nieźle wypadli jak na pierwszy konkurs heh ... moim zdaniem powinni przerwać ten konkurs i go odwołać a nie bawić się w takie coś ... bez sensu ale czekam na następny konkurs a ja nie oglądam piłki nożnej ze względu na to że są tam ładni faceci!!!!! uwielbiam to oglądać bez względu na graczy a że ktoś przystojny tam biega to miły dodatek!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Listopad 2006 a ja nie oglądam piłki nożnej ze względu na to że są tam ładni faceci!!!!! uwielbiam to oglądać bez względu na graczy a że ktoś przystojny tam biega to miły dodatek!!! Sie nie tłumacz ziomq i tak masz plusa że jako kobieta lubisz oglądać piłę No ale nie powiem, też lubię pooglądać żeńską siatkówkę z wiadomych powodów (oczywiście chodzi o to, że łądnie kobitki grają... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 25 Listopad 2006 a ja nie oglądam piłki nożnej ze względu na to że są tam ładni faceci!!!!! uwielbiam to oglądać bez względu na graczy a że ktoś przystojny tam biega to miły dodatek!!! Jaaaaaaaaaasne Jak byscie zobaczyli wzrok Martyny jak Żurawski wbiega na boisku to byście od razu załapali o co się rozchodzi. No ale nie powiem, też lubię pooglądać żeńską siatkówkę z wiadomych powodów (oczywiście chodzi o to, że łądnie kobitki grają... ) plażową oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 25 Listopad 2006 A nasi siatkarze znowu wygrali 3:0 <jak już o tym było to sory > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Listopad 2006 A nasi siatkarze znowu wygrali 3:0 <jak już o tym było to sory >Nie było No ładnie pogrywają, oby tak dalej. Jednak prawdziwy sprawdzian czeka ich w meczu z Serbią i Rosją Jak byscie zobaczyli wzrok Martyny jak Żurawski wbiega na boisku to byście od razu załapali o co się rozchodzi.Hahaha Ale widać nie wszyscy go potrafią docenić - jak zaczął grać w Celiticu w szkockiej prasie sportowej wygrał konkurs na najgorszą fryzurę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Listopad 2006 Najgorszą fryzurę? On ma super fryzurę!!!!! Może wygrał ten konkurs ale ogólnie to jest reklamą dla Celticu i uważają go tam za dobrego gracza chociaż ostatnio to ogromny cienias! Ale to nic. Hehe .... Celtic będzie w następnej fazie i będzie super! Szkoda że Kopenhaga przegrała ... tak starali się z Manchesterem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Listopad 2006 Najgorszą fryzurę? On ma super fryzurę!!!!! Może wygrał ten konkurs ale ogólnie to jest reklamą dla Celticu i uważają go tam za dobrego gracza chociaż ostatnio to ogromny cienias! Ale to nic. Hehe .... Celtic będzie w następnej fazie i będzie super! Szkoda że Kopenhaga przegrała ... tak starali się z Manchesterem. No nie przesadzajmy, ma taki dziwny fryz, ale to już kwestia gutu. W tej kwestii znacznie lepiej prezentuje się Boruc A Maćka w Celticu uważali za dobrego gracza, teraz niestety powoli się to zmienia - mają dwóch innych, całkiem dobrych napastników: Hasselinka i Millera. Jednak wierzę, że wróci on jeszcze do formy na wysokim poziomie, jaką niegdyś prezentował. Co do Kopenhagi - faktycznie się chłopcy starają, to przykład że klub stosunkowo mało znany i z niewielkim budżetem może powalczyć z najlepszymi. Nasze drużyny niestety często o tym zapominają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Listopad 2006 Miller jest dobry ... Boruc nie ma ładnej fryzury hehe a właściwie nie ma jej wcale. Ale to kwestia gutu . Lubię jeszcze Caldwella ale on ma kontuzję i chyba operacje kolana i nie zagra już do końca tego roku chociaż już nie długo do końca roku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Listopad 2006 Miller jest dobry ... Boruc nie ma ładnej fryzury hehe a właściwie nie ma jej wcale. Ale to kwestia gutu . Lubię jeszcze Caldwella ale on ma kontuzję i chyba operacje kolana i nie zagra już do końca tego roku chociaż już nie długo do końca roku Mmm, widzę znasz się na rzeczy, a u kobiet to raczej rzadko spotykane (jeśli chodzi o sport oczywiście ). A Caldwell nie wiem pod jakim względem Ci się podoba - mam tylko nadzieję że nie czysto piłkarskim (chodzi tu o mecz z Benfiką w któej strzelił samobója, a potem przy kolejnych dwóch bramkach dla gospodarzy "asystował"... - fatalny występ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Listopad 2006 Ja wiem to było tragiczne! Tak mi żal było go po tym meczu! Gorzej być nie mogło. Ale przed tym jego "słynnym" występem to uważałam go za dość dobrego ... ale teraz to i tak nieważne ma zespute kolano i tyle. A co do skoków to dzięki bogu odwołali dzisiejsze zawody bo poprostu inaczej to nie wiem co by było znowu jakiś Hula zajął by miejsce w pierwszej 15 nie to że mam coś przeciwko temu żeby tak dobrze skakał ale powinno być sprawiedliwie! Jak pisane jest mu skakać dobrze to zrobi to też w wyrównanych warunkach chociaż w to wątpie ale trzymam kciuki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 25 Listopad 2006 o 4:30 mecz z Kanada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Listopad 2006 Polska vs Kanada 3:0 (25:21, 25:17, 25:17) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Listopad 2006 Sietkarze rlz! Włodarczyk rlz! (ale punktowanie pierwszego, amerykańskiego sędziego mnie rozbawiło...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi