Dacik 0 Napisano 3 Listopad 2006 Dopiero teraz trafią na mocniejsze rywalki... weekendowe mecze pokażą prawdziwą wartość drużyny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Listopad 2006 Wow, Odra wygrała z Widzewem 3:0 i Chmiest hat-tricka upolował Szkoda, że Górnik u siebie w dupsko zebrał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2006 ... i siatkarki zebrały... mogłem nic nie mówić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Listopad 2006 ... i siatkarki zebrały... mogłem nic nie mówić No dziś siatraki w plecy Ale na pocieszenie Chelsea, Arsenal i Milan także do tyłu, a Barca i Bayern tylko po remisie ManUtd 3 punkciki, a Real widze dzielnie walczy (1:1) - trzymam kciuki - to będzie wtedy dobra kolejka EDIT: Oj oj Realowi też się podwinęła noga ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 6 Listopad 2006 Noga podwinela? Dostali baty od Celty... ech... szkoda słów... porażka na całej linii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 12 Listopad 2006 Bot pojechał wisełke 4:2 to oznacza że Legia jest na pierwszym miejscu razem z GKS'em różne tabele różnie podają bo mamy lepszy stosunek bramek, ale bezpośrednie spotkanie przegraliśmy. Podobno mecz był ZAJEBISTY. Niestety nie oglądałem. Szkoda że nie było remisu, Legia była by bezapelacyjnie pierwsza a tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 12 Listopad 2006 No dziś siatraki w plecy nie tylko wtedy w plecy ... ;( Legia była by bezapelacyjnie pierwsza a tak... wszystko może się jeszcze zdarzyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 12 Listopad 2006 Okropnie nie lubię Legii. Taka moja mała dygresja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 13 Listopad 2006 Powstała Polska Liga Futbolu Amerykańskiego! :) Wreszcie coś się w Polsce dzieje normalnego A na C+ w piątek o 19 NFL Game Day Pierwsze drużyny zaczęły u nas powstać w 99' a na zawodach pojawiło się jeśli dobrze zrozumiałem jakieś 8 drużyn. Strasznie słaba popularność. Za to kibiców po 2-3tysiące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 13 Listopad 2006 jaka jest roznica miedzy futbolem amerykanskim a rugby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 13 Listopad 2006 FA jest w USA a Rugby w Angli z tego co wiem Poza tym, rugby jest jakby, mniej kontaktowe, lżejsze, bez tych wszystkich ochraniaczy, bardziej pod zwykłą naszą piłkę ręczną podchodzące. Ale ogólnie to wszystko pochodne jest chyba. Ale co ja tam wiem, świeżak jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 13 Listopad 2006 W Foreście o futbolu było, co nie Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 15 Listopad 2006 Nooo Jak widać grać tam może każdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 15 Listopad 2006 Dobrze jest, szkoda tylko dwóch niewykorzystanych sytuacji Smolarka, ale jeszcze chłopcy mają 45 min Edit: Koniec 3 punkty idą do Polski! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 15 Listopad 2006 Może będziemy drudzy w grupie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 16 Listopad 2006 Jeśli Żurawski zacząłby się odblokowywać, to niczego by mi więcej do szczęścia nie brakowało. Wiesz, Maciek, małymi kroczkami próbuj, może się uda. Dobrze, że chociaż jeden rzut rożny mu się udał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 16 Listopad 2006 Udały mu się całe dwa rzuty rożne!!! hehehe .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 16 Listopad 2006 Jeśli Żurawski zacząłby się odblokowywać, to niczego by mi więcej do szczęścia nie brakowało. Wiesz, Maciek, małymi kroczkami próbuj, może się uda. Dobrze, że chociaż jeden rzut rożny mu się udał. Żurawski grał tak jak zawsze czyli cienko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Listopad 2006 Żurawski grał tak jak zawsze czyli cienko No niestety coś kiepskawo ostatnio pogrywa. Po wczorajszym meczu jeszcze miałem małe zastrzeżenia do Boruca za jego strasznie wykonywane wznowienia gry od swojej bramki (wykopy pod nogi przeciwników bądź na auty), ale w końcówce meczu zabłysnął wieć wsytęp na plus. Jeszcze Jeleń wróci, Golański, Lewandowski i może Kosowski się rozegra we Włoszech - na pewno będzie ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Listopad 2006 Noo trzeba pochwalić Artka za wczorajszego wybronionego karnego w fantastycznym stylu Warto też zobaczyć piękną brameczkę van der Vaarta i idealnie wykonany rzut wolny przez Nakamure. Zobaczymy co nam dzisiejsze mecze zafundują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 22 Listopad 2006 Czesi w plecy..... i bardzo dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Listopad 2006 Celtic wygrał i ma tyle samo punktów co Manchester Boruc miał szczęście hehe w dobrą strone się rzucił . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 23 Listopad 2006 To jest skill a nie szczescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Listopad 2006 To jest skill a nie szczescie No dokładnie, ja bym też nie nazwał tego szczęściem - wyraźnie można było zauważyć że nie rzucał się w ciemno, dobrze zmylił i wyczuł intencje Sahy. To już jest taki fajny skill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi