AndrzejSnk 2 Napisano 24 Kwiecień 2007 The Fratellis - Flathead - nie moge przestać tego słuchać ;D ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Kwiecień 2007 (edytowane) Cheap Trick - I Want You To Want Me oraz cover wyk. NOFX Edytowane 28 Kwiecień 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 29 Kwiecień 2007 REM - Losing My Religion => Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Maj 2007 Gabriel And Dresden feat. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 10 Maj 2007 Jean Michel Jarre- Teo & Tea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 11 Maj 2007 Jak nazywa się piosenka z filmu Ghost Rider lecąca podczas wspólnej jazdy "motorycznego" Ghost Ridera i "końskiego" Ghost Ridera oraz na napisach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 15 Maj 2007 aiden - die romantic ostrzegam na zaś, emo p.s. to nie do ciebie knicz zeby nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 16 Maj 2007 Green Day - Basket Case klasyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Sierpień 2007 Tiesto - In The Dark miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kama 0 Napisano 4 Listopad 2007 Ja na okrągło mogę słuchać Tears For Fears i Pauli Cole To mi odpowiada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Grudzień 2007 Paul Van Dyk - Let Go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Siarus 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Kto mi powie co to za piosenka ?? http://www.wrzuta.pl/film/871qCvCTvz P.S Poza tym fajna laska, ale mi chodzi konkretnie o piosenke. albo chociaz wykonawce. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Styczeń 2008 Kto mi powie co to za piosenka ?? http://www.wrzuta.pl/film/871qCvCTvz P.S Poza tym fajna laska, ale mi chodzi konkretnie o piosenke. albo chociaz wykonawce. Dzieki Nie ten dział, od tego jest Request. A utworu niestety nie kojarzę, nie moje klimaty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Siarus 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Zajebista piosenka. juz znalazlem kto to spiewa http://pl.youtube.com/watch?v=gh4prNSF4sk&...feature=related Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 24 Styczeń 2008 Iwanie nie musisz mnie skazywac, moja mama tego slucha :] Co wy chcecie od Krzysia? Przecież to ino swój chłop jest. Już za młodu nie było z nim najlepiej, a teraz zdradza objawy poważnych problemów z główką... Co do "normalnej" muzyki to ostatnio wkręciło mi się NDK (Natural Dread Killaz) "Uwierzyć w siebie" (tytuł jak dla zakompleksionych emerytów, ale muza ok.). Byłem przeciwnikiem reggae, ale po przesłuchaniu paru kawłków Vavamuffina, NDK, Indianos Bravos stwierdzam, że da się tego słuchać bez bólu zębów! Z mocniejszych to parę kawłków zespołu Metallica, do tego Linkin Park, Disturbed, Avenged Sevenfold i czasami Evanescence:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 24 Styczeń 2008 Co wy chcecie od Krzysia? Przecież to ino swój chłop jest. Już za młodu nie było z nim najlepiej, a teraz zdradza objawy poważnych problemów z główką... Co do "normalnej" muzyki to ostatnio wkręciło mi się NDK (Natural Dread Killaz) "Uwierzyć w siebie" (tytuł jak dla zakompleksionych emerytów, ale muza ok.). Byłem przeciwnikiem reggae, ale po przesłuchaniu paru kawłków Vavamuffina, NDK, Indianos Bravos stwierdzam, że da się tego słuchać bez bólu zębów! Z mocniejszych to parę kawłków zespołu Metallica, do tego Linkin Park, Disturbed, Avenged Sevenfold i czasami Evanescence:( Po przesłuchaniu paru kawałków reggae człowiek dochodzi do wniosku, że zamiast trzymać terabitów tej muzy na hdd lepiej zostawić jeden utwór i kliknąć repeat na odtwarzaczu...efekt ten sam pod względem muzycznym, a słowa to już inna bajka. Reggae gościło u mnie 2tygodnie po czym się obudziłem z tego chorego snu [żeby nie wszczynać kłótni, moje zdanie...co prawda wielu innych osób również, ale nikomu nie narzucam niczego ] A co do wyboru reszty gratsy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ulcia 0 Napisano 18 Luty 2008 Linkin Park - What I've done Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wistler 19 Napisano 2 Listopad 2011 Odkopiemy, a co. Pozytywne utwory? No to lecim: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Bayern 0 Napisano 23 Maj 2013 Witam Tak jak było tu już wielokrotnie napisane - wszystkie albumy Metalliki. Ostatnio jednak: Yngwie Malmsteen - Save our love Deep Purple - Above and beyond Helloween - Burning Sun Helloween - Nabataea Megadeth - Super Collider To narazie tyle . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi