Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qba

Jaka piosenka??:)

Rekomendowane odpowiedzi

The Fratellis - Flathead - nie moge przestać tego słuchać ;D ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cheap Trick - I Want You To Want Me oraz cover wyk. NOFX

Edytowane przez Havoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gabriel And Dresden feat. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jean Michel Jarre- Teo & Tea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nazywa się piosenka z filmu Ghost Rider lecąca podczas wspólnej jazdy "motorycznego" Ghost Ridera i "końskiego" Ghost Ridera oraz na napisach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aiden - die romantic

ostrzegam na zaś, emo :P

p.s. to nie do ciebie knicz ;) zeby nie bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Green Day - Basket Case

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Green Day - Basket Case

klasyka :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na okrągło mogę słuchać Tears For Fears i Pauli Cole :) To mi odpowiada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kto mi powie co to za piosenka ??

http://www.wrzuta.pl/film/871qCvCTvz

P.S

Poza tym fajna laska, ale mi chodzi konkretnie o piosenke. albo chociaz wykonawce.

Dzieki

Nie ten dział, od tego jest Request. A utworu niestety nie kojarzę, nie moje klimaty... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Iwanie nie musisz mnie skazywac, moja mama tego slucha :]

Co wy chcecie od Krzysia? Przecież to ino swój chłop jest. Już za młodu nie było z nim najlepiej, a teraz zdradza objawy poważnych problemów z główką... Co do "normalnej" muzyki to ostatnio wkręciło mi się NDK (Natural Dread Killaz) "Uwierzyć w siebie" (tytuł jak dla zakompleksionych emerytów, ale muza ok.). Byłem przeciwnikiem reggae, ale po przesłuchaniu paru kawłków Vavamuffina, NDK, Indianos Bravos stwierdzam, że da się tego słuchać bez bólu zębów! Z mocniejszych to parę kawłków zespołu Metallica, do tego Linkin Park, Disturbed, Avenged Sevenfold i czasami Evanescence:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co wy chcecie od Krzysia? Przecież to ino swój chłop jest. Już za młodu nie było z nim najlepiej, a teraz zdradza objawy poważnych problemów z główką... Co do "normalnej" muzyki to ostatnio wkręciło mi się NDK (Natural Dread Killaz) "Uwierzyć w siebie" (tytuł jak dla zakompleksionych emerytów, ale muza ok.). Byłem przeciwnikiem reggae, ale po przesłuchaniu paru kawłków Vavamuffina, NDK, Indianos Bravos stwierdzam, że da się tego słuchać bez bólu zębów! Z mocniejszych to parę kawłków zespołu Metallica, do tego Linkin Park, Disturbed, Avenged Sevenfold i czasami Evanescence:(

Po przesłuchaniu paru kawałków reggae człowiek dochodzi do wniosku, że zamiast trzymać terabitów tej muzy na hdd lepiej zostawić jeden utwór i kliknąć repeat na odtwarzaczu...efekt ten sam pod względem muzycznym, a słowa to już inna bajka. Reggae gościło u mnie 2tygodnie po czym się obudziłem z tego chorego snu ;) [żeby nie wszczynać kłótni, moje zdanie...co prawda wielu innych osób również, ale nikomu nie narzucam niczego :P ]

A co do wyboru reszty gratsy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linkin Park - What I've done ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopiemy, a co. ;)

Pozytywne utwory? No to lecim:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Tak jak było tu już wielokrotnie napisane - wszystkie albumy Metalliki. Ostatnio jednak:

Yngwie Malmsteen - Save our love

Deep Purple - Above and beyond

Helloween - Burning Sun

Helloween - Nabataea

Megadeth - Super Collider

To narazie tyle smile.png.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...