michasiek 0 Napisano 1 Sierpień 2005 Gupi system - bylo okno do wpisania toch myslol, ze to szukanie ligi prywatnej, ato jo zech se zalozyl inno liga o tej samej nazwie prawie i cholerstwa nie da sie usunac ani zmienic mu nazwy, takze wybierajta PCCentre League a nie te drugo. :roll:Niegłupi. Gdy jest nagłówek "utwórz nową ligę" i pod tym pole to ciężko sądzić że służy ono do wyszukiwania istniejących lig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 1 Sierpień 2005 kto tam ma czas na czytanie napisów? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Sierpień 2005 ja proponuję kurs szybkiego czytania... zaoszczędzisz na czasie Btw... na razie prowadzę <jupi><dumny>, Sammy ostatnio (w drugiej kolejce natrzepał dużo pkt... goni mnie) A Marek zaś się lenił i nie zgłosił drużyny... ech <popraw sie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 1 Sierpień 2005 ja proponuję kurs szybkiego czytania... zaoszczędzisz na czasie Wywaliłem gościa, który agitował z tym za drzwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 2 Sierpień 2005 ja proponuję kurs szybkiego czytania... zaoszczędzisz na czasie Wywaliłem gościa, który agitował z tym za drzwi oj TY... Powinieneś wykazać dozę empatii i ulitować się nad człowiekiem... nieładnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 2 Sierpień 2005 Moja empatia objawiła się w tym, że uprzednio wycedziłem przez zęby "nie dziękuję" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 2 Sierpień 2005 "a spiker cedził ostre słowa"... już wiem skąd natchnienie do słów piosennki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 3 Sierpień 2005 Przy mojej wadzie zgryzu ja co drugie słowo cedzę przez zęby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 4 Sierpień 2005 ales do pani plofesol od wylacania monitoluf Ci tloche blakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 27 Wrzesień 2005 Dacik nadal prowadzi w trzyosobowej klasyfikacji użytkowników PCCentre.pl. Dziękuję za tak wielki odzew ze strony odwiedzających Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 29 Wrzesień 2005 A ja niestety zupełnie o tym zapomniałem Z resztą... i tak słabo znam się na piłce, więc pewnie bym przegrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Październik 2005 Spoko... nic sie przeca nie dzieje... liczyłem na odzew od strony "publiczności", niestety... może w przyszłym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 2 Październik 2005 Hmm... Czyli Agora planuje kolejną edycję Piłkarzynków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 3 Październik 2005 Z pewnością... podobnie było w poprzednich latach, zatem w przyszłości spodziewam się kolejnej edycji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 3 Październik 2005 Yhym. To dobrze. Może w przyszłym roku czasu będzie więcej, a i skleroza może się zmniejszyć Swoją drogą, będąc dziś u Bartka przyszedł mi do głowy pomysł zainspirowany przez Piłkarzyki. Otóż EA mogłoby stworzyć system statystyk, na bazie którego zawodnicy w FIFA-ie grafiliby lepiej/gorzej. Dzięki temu gra nigdy by się nie znudziła, choć koszty wdrożenia czegoś podobnego byłyby niemałe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 taki system statystyk to nie tylko koszty... a i te będą ogromne... :/ Pomysł raczej nierealny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 15 Październik 2005 Bariery i ograniczenia są po to, aby je łamać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 eee... no tak... zobaczymy... może powinieneś się zgłosić z tym pomysłem... może odstąpią Ci jakiś grosz z późnejszych zysków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi