Dacik 0 Napisano 19 Lipiec 2005 Gazeta Wyborcza uruchomiła kolejną edycję konkursu Wygraj Ligę. Tym razem dwie kultowe gry prowadzone przez GW zostały połączone. Możemy wcielić się w rolę prezesa wirtualnej drużyny, skompletować skład z zawodników grających na codzień w Idea Ekstraklasie. Nie będę się rozpisywał na temat warunków i regulaminu konkursu (bo te informacje znajdziecie tu: http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,0.html), chciałbym jednak zaprosić Was do wspólnej zabawy w Lidze PCCentre. Poza rywalizacją z wszystkimi uczestnikami gry, będziemy mogli zmagać się w naszej własnej lidze o nazwie: PCCentre League, której to mam zaszczyt i przyjemność być administratorem. Z przyczyn ode mnie niezależnych (ktoś zajął mój nick w serwisie Gazeta.pl) musiałem zmienić ksywkę. Kłania się państwu el_norte, prezes klubu Yellonky Power. Jeżeli jesteście zainteresowani uczestnictwem w naszej lidze chęć należy wyrazić właśnie w tym topicu. Musicie podać swój nick (na gazeta.pl), a także nazwę prowadzonego przez Was klubu. Po przyjęciu do prywatnej ligi PCCentre League w tym topicu będziemy rozmawiać na temat wyników naszych drużyn. Zapraszam do wspólnej zabawy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 19 Lipiec 2005 Hmm... Chyba spróbuję I innych też zachęcam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 19 Lipiec 2005 tylko błagam ekstraklasa, bez "idea", BŁAGAM... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 19 Lipiec 2005 Błagać Ty se możesz... tak to się niestety nazywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 20 Lipiec 2005 Ale przecież Idea ma podobno kłopoty z zasięgiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 20 Lipiec 2005 podobno? nie żartuj... ma, ale miała też wystarczającą ilość gotówki (i brak jakiegokolwiek myślenia), żeby inwestować w naszą ligę. Żeby coś z niej było prócz Idei musiałby zainwestować ktoś jeszcze. A co do konkursu... to widzę, że las rąk.. nie wszyscy na raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 20 Lipiec 2005 Michasiek FC Beboki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 20 Lipiec 2005 zaproszenie oraz instrukcję dołączania do ligi powinieneś dostać na mejla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 20 Lipiec 2005 Srokacze M125M SaDammy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 20 Lipiec 2005 Proszę o podawanie również adresów e-mail z portalu GW. Mój: el_norte@gazeta.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 20 Lipiec 2005 nie pamiętam bodajże sadammy@gazeta.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 21 Lipiec 2005 Geo33 Waleczne chomiki geo33@gazeta.pl Sich bitte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 24 Lipiec 2005 może zgłosi się ktoś jeszcze? zabawa zaczyna się dziś o 17 (do godz. 17 mozna ustalac składy, ktore wezmą udział w grze od 1 kolejki ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 25 Lipiec 2005 ale ta gra ma byka ;] Majdan 7 goli w reprezentacji (na 7 występów), Świerczewski 70 goli (na 70 występów) ;] Frankowski 12 (na 12 występów) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Lipiec 2005 a Uche występował w reprezentacji raz i nawet bramke strzelił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 25 Lipiec 2005 może zgłosi się ktoś jeszcze? zabawa zaczyna się dziś o 17 (do godz. 17 mozna ustalac składy, ktore wezmą udział w grze od 1 kolejki ) A ja nie zdąrzyłem wytypować składu :cry: Muszę teraz czekać do drugiej kolejki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 26 Lipiec 2005 <glaszcze dwa razy szybciej> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 26 Lipiec 2005 Zamiast głaskania, proszę o przypomnienie mi o piłkarzykach w stosownym czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 26 Lipiec 2005 <przypomina o piłkarzykach w stosownym czasie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 28 Lipiec 2005 właśnie... zrób co trzeba odpowiednio wcześniej! tymczasem są już wyniki pierwszej kolejki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 28 Lipiec 2005 właśnie... zrób co trzeba odpowiednio wcześniej! tymczasem są już wyniki pierwszej kolejki I jak? :> Tzn. wiem, że dobrze A co do "odpowiednio wcześniej" - teraz mam dużo zajęć, ale postaram się znaleźć chwile P.S. Mam już dość tego upalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Damianos 0 Napisano 28 Lipiec 2005 ja tez bym chciał zagrac tylko nie wiem co mam zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 29 Lipiec 2005 ja tez bym chciał zagrac tylko nie wiem co mam zrobicPrzejdź do pierwszej strony tego wątku i przeczytaj jego pierwszy post, a sie dowiesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 29 Lipiec 2005 Początek nie jest trudny, choć też bylem troszku zagubiony 5 minut i polapiesz się we wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 1 Sierpień 2005 Gupi system - bylo okno do wpisania toch myslol, ze to szukanie ligi prywatnej, ato jo zech se zalozyl inno liga o tej samej nazwie prawie i cholerstwa nie da sie usunac ani zmienic mu nazwy, takze wybierajta PCCentre League a nie te drugo. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi