Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dacik

Piłkarzyki + Wygraj Ligę na gazeta.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gazeta Wyborcza uruchomiła kolejną edycję konkursu Wygraj Ligę. Tym razem dwie kultowe gry prowadzone przez GW zostały połączone. Możemy wcielić się w rolę prezesa wirtualnej drużyny, skompletować skład z zawodników grających na codzień w Idea Ekstraklasie. Nie będę się rozpisywał na temat warunków i regulaminu konkursu (bo te informacje znajdziecie tu: http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,0.html), chciałbym jednak zaprosić Was do wspólnej zabawy w Lidze PCCentre. Poza rywalizacją z wszystkimi uczestnikami gry, będziemy mogli zmagać się w naszej własnej lidze o nazwie: PCCentre League, której to mam zaszczyt i przyjemność być administratorem. Z przyczyn ode mnie niezależnych (ktoś zajął mój nick w serwisie Gazeta.pl) musiałem zmienić ksywkę.

Kłania się państwu el_norte, prezes klubu Yellonky Power.

Jeżeli jesteście zainteresowani uczestnictwem w naszej lidze chęć należy wyrazić właśnie w tym topicu. Musicie podać swój nick (na gazeta.pl), a także nazwę prowadzonego przez Was klubu.

Po przyjęciu do prywatnej ligi PCCentre League w tym topicu będziemy rozmawiać na temat wyników naszych drużyn.

Zapraszam do wspólnej zabawy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Chyba spróbuję ;) I innych też zachęcam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błagać Ty se możesz... tak to się niestety nazywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przecież Idea ma podobno kłopoty z zasięgiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno? nie żartuj... ma, ale miała też wystarczającą ilość gotówki (i brak jakiegokolwiek myślenia), żeby inwestować w naszą ligę. Żeby coś z niej było prócz Idei musiałby zainwestować ktoś jeszcze.

A co do konkursu... to widzę, że las rąk.. nie wszyscy na raz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaproszenie oraz instrukcję dołączania do ligi powinieneś dostać na mejla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o podawanie również adresów e-mail z portalu GW.

Mój: el_norte@gazeta.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pamiętam :P

bodajże sadammy@gazeta.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo33

Waleczne chomiki

geo33@gazeta.pl

Sich bitte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może zgłosi się ktoś jeszcze? zabawa zaczyna się dziś o 17 :) (do godz. 17 mozna ustalac składy, ktore wezmą udział w grze od 1 kolejki :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ta gra ma byka ;]

Majdan 7 goli w reprezentacji (na 7 występów), Świerczewski 70 goli (na 70 występów) ;] Frankowski 12 (na 12 występów) ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Uche występował w reprezentacji raz i nawet bramke strzelił :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
może zgłosi się ktoś jeszcze? zabawa zaczyna się dziś o 17 :) (do godz. 17 mozna ustalac składy, ktore wezmą udział w grze od 1 kolejki :D)

A ja nie zdąrzyłem wytypować składu :( :cry: Muszę teraz czekać do drugiej kolejki :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<glaszcze dwa razy szybciej>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast głaskania, proszę o przypomnienie mi o piłkarzykach w stosownym czasie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<przypomina o piłkarzykach w stosownym czasie> :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie... zrób co trzeba odpowiednio wcześniej! tymczasem są już wyniki pierwszej kolejki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
właśnie... zrób co trzeba odpowiednio wcześniej! tymczasem są już wyniki pierwszej kolejki :)

I jak? :> Tzn. wiem, że dobrze :) A co do "odpowiednio wcześniej" - teraz mam dużo zajęć, ale postaram się znaleźć chwile :)

P.S. Mam już dość tego upalu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bym chciał zagrac tylko nie wiem co mam zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja tez bym chciał zagrac tylko nie wiem co mam zrobic
Przejdź do pierwszej strony tego wątku i przeczytaj jego pierwszy post, a sie dowiesz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Początek nie jest trudny, choć też bylem troszku zagubiony ;) 5 minut i polapiesz się we wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gupi system - bylo okno do wpisania toch myslol, ze to szukanie ligi prywatnej, ato jo zech se zalozyl inno liga o tej samej nazwie prawie i cholerstwa nie da sie usunac ani zmienic mu nazwy, takze wybierajta PCCentre League a nie te drugo. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...