gerda88 0 Napisano 2 Lipiec 2004 Yoo ziomki Jaka wedłu was gra najbardziej uzależnia?? Według mnie każda która jest grana przez neta a najbardziej counter strike. A wy jak uważącie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 3 Lipiec 2004 starcraft i heroes 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gerda88 0 Napisano 3 Lipiec 2004 Jak HEroes 3 może uzależnić??? Da się grać w to przez neta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 3 Lipiec 2004 Jak HEroes 3 może uzależnić??? Da się grać w to przez neta?? eeee... a alkohol sie pije przez internet? Nie - czyli nie uzależnia... Uzależnia wszystko co sprawia przyjemność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Lipiec 2004 Championship Manager... nieważne jaki... Każdy amator piłki nożnej kiedy już wpadnie w złowieszcze sieci, jakie rozplata dosłownie wszędzie ta, skądinąd najlepsza na świecie gra (widzicie... jestem uzależniony :-P) nie jest w stanie porzucić nałogu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 3 Lipiec 2004 Jak HEroes 3 może uzależnić??? Da się grać w to przez neta?? dać sie da jednak heroes jest tak doskonały w swojej idei i postaci, że uzależnić się mozna po 2h grania. Uzależnić tzn. "nie wyłącze póki nie pokonam tego darmozjada który zabrał mi miasto z graalem :twisted: " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeGeDoC 0 Napisano 4 Lipiec 2004 ja jedynie okresowo (kilka miesiecy) sie "uzależniałem" od gierek blizzarda : diablo 1 i 2, a takze worek 2 ... zadne herosi czy couter strajki czy inne kłejki nie przykuły mojej uwagi na zbyt długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 14 Lipiec 2004 Championship Manager... nieważne jaki... Każdy amator piłki nożnej kiedy już wpadnie w złowieszcze sieci, jakie rozplata dosłownie wszędzie ta, skądinąd najlepsza na świecie gra (widzicie... jestem uzależniony :-P) nie jest w stanie porzucić nałogu!! Of course Poza tym G 1 i 2 oraz snake II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 w każdą grę się można uzależnić jeśli jest spox!!! A przez neta to grałam tylko na www.kurnik.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 19 Styczeń 2006 mnie uzależnił counter strike po tuningu www.fpsbanana.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wchilinski 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Street legal syndicate,crime life gang wars,Need for speed most wanted,Pro evolution soccer 5 i the matrix path of neo.Fajowe gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Heroes III to gra która uzależnia w pewien specyficzny sposób... Następuje syndrom "jeszcze tylko jedna tura" . I tak można siedzieć przy tym kilka godzin . Przy żadnej innej grze nie potrafiłem tyle usiedzieć bez przerwy ile przy "Herosach" . Swoją drogą przypomniałem sobie jak z bratem graliśmy (tzn. on grał a ja się gapiłem bo mały byłem ) w "Shogo MAD" przez... 16 godzin (!!!!) . Ale to było pierwszego dnia jak dostaliśmy komputer... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Styczeń 2006 Heroes III to gra która uzależnia w pewien specyficzny sposób... Następuje syndrom "jeszcze tylko jedna tura" . I tak można siedzieć przy tym kilka godzin . Przy żadnej innej grze nie potrafiłem tyle usiedzieć bez przerwy ile przy "Herosach" . <{POST_SNAPBACK}> Wczoraj zainstalowałem właśnie Heroesy III+dodatek. Wogóle moja pierwsza samodzielna styczność z tą grą. I właśnie pisze szybko tego psota bo chcę wracać do gry A byłem taki sceptyczny, że shit i wogóle, słąba, turowa itp..ale jak się siądzie na kilka minut to one się zaczynają przeradzać w kilka godzin A poza tym, mnie uzależnił Half-Life 1, Gothic all parts, i SW: KOTOR. Dla mnie wypas. Tu z koleji następuje syndrom: "skończyłem grę...no to jeszcze raz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 24 Styczeń 2006 Havoc, jeżeli już zainstalowałeś heroesa 3, to uwierz, że np po reinstalacji systemu pierwsza rzecza ktora wrzucisz na dysk (po sterownikach do grafy) to wlasnie bedzie ta gra :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Warcraft III uzależnia i to bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 25 Styczeń 2006 Half Life2 też, aż chce się go włączać i włączać i garć i grać , o Gothicu już nie wspomne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 25 Styczeń 2006 http://www.starterupsteve.com/video/mortalkombattheme.html Bracie z Rybnika którzy grają w wara xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrówek 0 Napisano 26 Styczeń 2006 Mnie jeszcze sieciowa gra nie uzależniła, ale z tego co pomiętam to kiedyś codziennie łupałem w Baldur's Gate i Fallout Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 27 Styczeń 2006 Fallout wspaniała gierka, setki godzin spędzonych przed tą gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luck 0 Napisano 28 Styczeń 2006 kiedys diablo 2 i seria gta teraz counter strike source ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 zdecydowanie www.ogame.pl bo trzeba być codziennie na necie i uważać by cie nie zjechali a mogą w każdej chwili jak jesteś wysoko w statach to już nie odpuścisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 11 Marzec 2006 Jak HEroes 3 może uzależnić??? Da się grać w to przez neta?? <{POST_SNAPBACK}> Omg...Po pierwsze się da, a po drugie to nie ma nic od rzeczy czy przez neta czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 13 Marzec 2006 Omg...Po pierwsze się da, a po drugie to nie ma nic od rzeczy czy przez neta czy nie <{POST_SNAPBACK}> Da się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 13 Marzec 2006 Da się. <{POST_SNAPBACK}> a co to ma za zanczenie się da a da się ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 14 Marzec 2006 a co to ma za zanczenie się da a da się ? <{POST_SNAPBACK}> Ech, przyczytałem, że się nie. Mój błąd, sorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach