malyczort 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2018 Witam wszystkich serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
aksamitna93 0 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2018 Cześć wszystkim użytkownikom tego forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mebrimir 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2018 witam gorąco! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Martamamp 0 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2018 Cześć Marta z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pistackowa 0 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2018 Fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kosawi 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam was wszystkich najserdeczniej jak się da! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lubczykowa 0 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2018 Dzień dobry Państwu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Zeffa 0 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2018 Witam serdecznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
rumiankowa 0 Zgłoś Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam wszystkich bardzo miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kourbelis 0 Zgłoś Napisano 24 Kwiecień 2018 Siema wszystkich, pozdrawiam i licze na ciekawe dyskusje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ptysiowapani 0 Zgłoś Napisano 25 Kwiecień 2018 Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lawenda 0 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2018 W ten piękny dzień miło do Was dolączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pecet90 0 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2018 Witam forumowiczów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ojejka 0 Zgłoś Napisano 29 Kwiecień 2018 Witam Was Wszystkich i życzę miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
smieszek 0 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2018 Cześć Wszytskim użytkownikom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sloneczna 0 Zgłoś Napisano 8 Maj 2018 Siemano wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
asterix 0 Zgłoś Napisano 17 Maj 2018 Hej jestem Justyna, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
hobbit 0 Zgłoś Napisano 20 Maj 2018 Witam Was wszystkich miło ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
chuda 0 Zgłoś Napisano 21 Maj 2018 Cześć jestem nowa a na imię mam Ilona. Miłego dnia wszystkim życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Boreithen 0 Zgłoś Napisano 22 Maj 2018 Witam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zwyobraznia 0 Zgłoś Napisano 27 Maj 2018 Cześć, fajnie do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dlugierzesy 0 Zgłoś Napisano 29 Maj 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LittleGirl 0 Zgłoś Napisano 30 Maj 2018 Hej ludziska ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gadula 0 Zgłoś Napisano 31 Maj 2018 Hej, hej, pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi