serena733 0 Zgłoś Napisano 26 Marzec 2018 doby wieczor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
okularnicaee 0 Zgłoś Napisano 27 Marzec 2018 Siemanko wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Linus29 0 Zgłoś Napisano 27 Marzec 2018 Cześć, super że trafiłem tutaj. Liczę na ciekawe dyskusje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Rune33 0 Zgłoś Napisano 27 Marzec 2018 Hej! Witam wszystkich serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gamer93 0 Zgłoś Napisano 27 Marzec 2018 Hej, część wszystkim! Mam nadzieję, że na tym forum pomożecie mi rozwiązać mój problem z komputerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Calypso 1 Zgłoś Napisano 28 Marzec 2018 Witam wszystkie osoby na forum ! Miło być tutaj razem z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
takao 0 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2018 Witam serdecznie wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
JarkoManer 0 Zgłoś Napisano 30 Marzec 2018 Cześć Wszystkim Jarek z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
blyskotliwa85 0 Zgłoś Napisano 30 Marzec 2018 Witam wszystkie miłe mordki obecne na tym forum : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jackus 0 Zgłoś Napisano 31 Marzec 2018 Witam wszystkich serdecznie. Na co dzień zajmuję się doradztwem finansowym, a wolny czas uwielbiam spędzić przy dobrym filmie. Jako nowy użytkownik pozdrawiam serdecznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
malomowna 0 Zgłoś Napisano 1 Kwiecień 2018 Cześć wszystkim, jestem Celina i jestem nowa na tym forum, miło tu być : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
paniA 0 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2018 Hejo ludziska ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pcmaniak69 0 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2018 witam serdecznie wszsystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomaszGraf 1 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2018 Witam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slowianka 0 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam i przy okazji miłego dnia życzę ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
filipinka888 0 Zgłoś Napisano 5 Kwiecień 2018 Czesc, zlozylam konto no i wlasdnie witam się z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mrs2558 0 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam wszystkich użytkowników tego forum Miło mi do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gracja30 0 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam wszystkie osoby na forum, dobrze być tutaj z Wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ciechator 0 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2018 Cześć Wszystkim Wojtas z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lamaaaa5 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2018 Cześć wszystkim, fajnie do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lomzinggg 0 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2018 Siema, jestem nowa. Miło tu dołączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AnkelMarkel 0 Zgłoś Napisano 15 Kwiecień 2018 Witam! Jestem Kuba i bardzo miło mi Was wszystkich poznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
madraglowa 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam Wszystkich tu zgromadzonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi