Ermanno 0 Zgłoś Napisano 4 Marzec 2018 Witam wszystkich, cieszę się że trafiłem na to forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sysunia88 0 Zgłoś Napisano 4 Marzec 2018 Z racji, że jestem nowa, chciałam się przywitać, więc cześć wszystkim ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KellyFamily 0 Zgłoś Napisano 4 Marzec 2018 Witaj Aniu i równocześnie witam wszystkich tu zgromadzonych, do usłyszenia, hej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pietro 0 Zgłoś Napisano 5 Marzec 2018 Witam wszystkich, cieszę się że tutaj trafiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pietro 0 Zgłoś Napisano 5 Marzec 2018 Witam wszystkich, cieszę się że tutaj trafiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kazuhiro 0 Zgłoś Napisano 5 Marzec 2018 Witam Was bardzo ciepło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bambuszek44 0 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2018 Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pajdeczka 0 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2018 Witajcie wszyscy Dzięki za dodanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Antonina 0 Zgłoś Napisano 8 Marzec 2018 Milo mi być z Wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Bellsprout 0 Zgłoś Napisano 8 Marzec 2018 Witam Was Serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
calineczka 0 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2018 Cześć wszystkim Urwisom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Boleki 0 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2018 Witam. Mam nadzieje że poznam tutaj wiele ciekawych osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MarkusPasz 0 Zgłoś Napisano 10 Marzec 2018 Witam wszystkich na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Yapa 0 Zgłoś Napisano 10 Marzec 2018 Cześć i czołem. PL Centrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Chiara 0 Zgłoś Napisano 11 Marzec 2018 Cześć. Cieszę się, że trafiłam na to forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SungTang 0 Zgłoś Napisano 12 Marzec 2018 Cześć wszystkim! Jestem Karol i jestem na 3 roku studiów informatycznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jagodka7 0 Zgłoś Napisano 12 Marzec 2018 Witam wszystkich zarejestrowanych tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elf467 0 Zgłoś Napisano 13 Marzec 2018 Hej! Cieszę się, że udało mi się do Was trafić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
biedroneczka 0 Zgłoś Napisano 14 Marzec 2018 Siema Wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zwolinski 0 Zgłoś Napisano 14 Marzec 2018 Witam serdecznie, mam na imię Adam, studiuję informatyke na 2 roku, pochodze z Katowic, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kasta38 0 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2018 Dzień dobry, miło mi was poznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Heinrich38 0 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2018 Witam, już nie mogę doczekać się rozmów w wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ariana28 0 Zgłoś Napisano 15 Marzec 2018 Witam Was Cieszę się, że trafiłam do waszego grona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi