michasiek 0 Napisano 27 Czerwiec 2004 grecja wygrała (a ja wyfrałem pifo:D)Prosze tu nie demoralizować młodzieży! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeeewszystko w jak najlepszym porządku - Czechy wygrają, Portugalia druga, trzecia Grecja będzie... mi się to podoba ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeeewszystko w jak najlepszym porządku - Czechy wygrają, Portugalia druga, trzecia Grecja będzie... mi się to podoba ;] Na odwrót jeżeli chodzi o Czechy i Portugal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeeewszystko w jak najlepszym porządku - Czechy wygrają, Portugalia druga, trzecia Grecja będzie... mi się to podoba ;] Na odwrót jeżeli chodzi o Czechy i Portugal Zgadzam się z przedmówcą... z tym, że zamiast Greków powinni tam być Hiszpanie, wtedy w zagraliby oni (Hiszpanie) w finale z Portugalią... ale cóż... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dulcynea 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Piłka... wczoraj akurat tak sie zlożyło że musiałam oglądać, gdyż spożywałam kolację,a moja mama lubi takie coś i nie mogła oderwać oczu od ekranu.Ogolnie wygrali panowie z P. czyli tak jak myslałam. Przy okazji mama prowadziła prelekcję na temat piłkarzy i ich zmienny skład zależny od drużynyn i kraju. Wniosek końcowy: Piłka to nie to co lubię oglądać. Uczestniczyć w grze jednak to już co innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Po raz kolejny niesprawiedliwość dała znać o sobie.. Czesi byli zdecydowanie lepsi, a tu zonk!! Jedna akcja i po krzyku, koniec, pustka! Portugalia zagrała z Grecją mecz otwarcia mistrzostw i teraz te same drużyny je zamkną... ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Legolas 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Ja cały czas od zwycięskiego meczu Grecji nad Portugalia wierzyłem że zajdą chłopaki dalek No i cóz na dzięndobry było Grecja-Portugalia i na dowidzenia tez tylko teraz pytanie czy Portugalia się zrewanzuje czy jednak Grecy mistrzami ( chodz ich gra mi sie nie podoba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 4 Lipiec 2004 nonono ale się porobiło ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 4 Lipiec 2004 Qrde... to się w pale nie mieści... jaki bezsens i w ogóle... jak taka Grecja, z którą nawet Polska wygrała mogła zdobyć miszcza ełropy... ta myśl mnie po prostu niszczy... jedna akcja na cały mecz i bramka, a Portugalia cały mecz akcje i ZONK... ech, nie ma sprawiedliwości na tym świecie... A tak na marginesie... nie wiecie kto wykonuje (tytuł też by się przdał) piosenkę co zawsze po zakonczeniu studia sportowego leci (wtedy zapodają najciekawsze akcje z meczu)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krymen 0 Napisano 4 Lipiec 2004 Piosenkę wykonuje Nelly Furtado, ale tytułu niestety nie znam... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 4 Lipiec 2004 Brak mi słówa co Ci słowa odebrało? Zwycięstwo Greków czy wypowiedzi pcc'owej gawiedzi? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 4 Lipiec 2004 Piosenkę wykonuje Nelly Furtado, ale tytułu niestety nie znam... :? Nelly Furtado - Forca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Brak mi słówa co Ci słowa odebrało? Zwycięstwo Greków czy wypowiedzi pcc'owej gawiedzi? ;] zwycięstwo Greczynek ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Brak mi słówa co Ci słowa odebrało? Zwycięstwo Greków czy wypowiedzi pcc'owej gawiedzi? ;] zwycięstwo Greczynek ;( eeeee? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 5 Lipiec 2004 mi się podoba grecja nie grała tak tragicznie jak z czechami no i dzięki nim 100zł wygrałem z 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Grcja gra antufutbol... mieli 1 strzał celny, 3 niecelne, 1 rzut rożny, a Portugalia? 5 celnych, chyba z 10 niecelnych, i miliard rzutów rożnych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Aha... dzięki boys za odpowiedź w sprawie piosenki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 5 Lipiec 2004 Grcja gra antufutbol... mieli 1 strzał celny, 3 niecelne, 1 rzut rożny, a Portugalia? 5 celnych, chyba z 10 niecelnych, i miliard rzutów rożnych...Grecja gra futbol czysto niemiecki tyle że znacznie lepiej od Niemców ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 14 Lipiec 2004 Grcja gra antufutbol... mieli 1 strzał celny, 3 niecelne, 1 rzut rożny, a Portugalia? 5 celnych, chyba z 10 niecelnych, i miliard rzutów rożnych... Mało kreatywni pomocnicy i słaby atak (oprócz charisteasa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi