Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Mistrzostwa Europy 2004

Rekomendowane odpowiedzi

grecja wygrała (a ja wyfrałem pifo:D)
Prosze tu nie demoralizować młodzieży!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hmm... jakieś dziwne te miszczostfa... faworyci odpadają, pionki (Grecyja) dochodzą do półfinałów... eeee
wszystko w jak najlepszym porządku - Czechy wygrają, Portugalia druga, trzecia Grecja będzie... mi się to podoba ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wszystko w jak najlepszym porządku - Czechy wygrają, Portugalia druga, trzecia Grecja będzie... mi się to podoba ;]

Na odwrót jeżeli chodzi o Czechy i Portugal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na odwrót jeżeli chodzi o Czechy i Portugal

Zgadzam się z przedmówcą... z tym, że zamiast Greków powinni tam być Hiszpanie, wtedy w zagraliby oni (Hiszpanie) w finale z Portugalią... ale cóż...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłka... wczoraj akurat tak sie zlożyło że musiałam oglądać, gdyż spożywałam kolację,a moja mama lubi takie coś i nie mogła oderwać oczu od ekranu.Ogolnie wygrali panowie z P. czyli tak jak myslałam. Przy okazji mama prowadziła prelekcję na temat piłkarzy i ich zmienny skład zależny od drużynyn i kraju. Wniosek końcowy: Piłka to nie to co lubię oglądać. Uczestniczyć w grze jednak to już co innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz kolejny niesprawiedliwość dała znać o sobie.. Czesi byli zdecydowanie lepsi, a tu zonk!! Jedna akcja i po krzyku, koniec, pustka! Portugalia zagrała z Grecją mecz otwarcia mistrzostw i teraz te same drużyny je zamkną... ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cały czas od zwycięskiego meczu Grecji nad Portugalia wierzyłem że zajdą chłopaki dalek No i cóz na dzięndobry było Grecja-Portugalia i na dowidzenia tez tylko teraz pytanie czy Portugalia się zrewanzuje czy jednak Grecy mistrzami ( chodz ich gra mi sie nie podoba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde... to się w pale nie mieści... jaki bezsens i w ogóle... jak taka Grecja, z którą nawet Polska wygrała mogła zdobyć miszcza ełropy... ta myśl mnie po prostu niszczy... jedna akcja na cały mecz i bramka, a Portugalia cały mecz akcje i ZONK... ech, nie ma sprawiedliwości na tym świecie...

A tak na marginesie... nie wiecie kto wykonuje (tytuł też by się przdał) piosenkę co zawsze po zakonczeniu studia sportowego leci (wtedy zapodają najciekawsze akcje z meczu)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piosenkę wykonuje Nelly Furtado, ale tytułu niestety nie znam... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brak mi słów
a co Ci słowa odebrało? Zwycięstwo Greków czy wypowiedzi pcc'owej gawiedzi? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piosenkę wykonuje Nelly Furtado, ale tytułu niestety nie znam... :?

Nelly Furtado - Forca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brak mi słów

zwycięstwo Greczynek ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brak mi słów

zwycięstwo Greczynek ;(

eeeee?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi się podoba grecja nie grała tak tragicznie jak z czechami no i dzięki nim 100zł wygrałem z 25 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grcja gra antufutbol... mieli 1 strzał celny, 3 niecelne, 1 rzut rożny, a Portugalia? 5 celnych, chyba z 10 niecelnych, i miliard rzutów rożnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha... dzięki boys za odpowiedź w sprawie piosenki... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grcja gra antufutbol... mieli 1 strzał celny, 3 niecelne, 1 rzut rożny, a Portugalia? 5 celnych, chyba z 10 niecelnych, i miliard rzutów rożnych...
Grecja gra futbol czysto niemiecki tyle że znacznie lepiej od Niemców ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało kreatywni pomocnicy i słaby atak (oprócz charisteasa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...