darek_dade 2 Napisano 12 Czerwiec 2004 Obstawiajcie kto wygra te mistrzostwa (oczywiście o piłkę nożną mi chodzi) mój wybór: Portugalia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 Z pewnością portugalczycy mają na to duże szanse, tym bardziej, że grają u siebie. Ale myślę, że Francja albo Hiszpania zdobędą ten zaszczytny tytuł... Osobiście obstawiam Francję, chociaż wolałbym, aby wygrała Hiszpania... Moje typy: Półfinały: Hiszpania - Portugalia Francja - Włochy (lub inaczej w parach, ale te właśnie zespoły) Mecz o 3 m-ce: Włochy - Portugalia (zwycięzca: Portugalia) Finał: Hiszpania - Francja (zwycięzca: Francja, ale jak mówiłem wolałbym Hiszpanię!) Hala Espania!! P.S. Heh... tak swoją drogą Darku... ubiegłeś mnie z założeniem tego tematu :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Na piłce za bardzo się nie znam, ale obstawiałbym Francję. Wśród możliwych kandydatów do tego zaszczytnego tytułu widziałbym także Anglię i Hiszpanię. Czarnym koniem Euro 2004 moim zdaniem będzie Portugalia - może nas nieźle zaskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 Eeeeeee tam nie znacie sie Euro wygrają Bułgarzy, którzy pokonają w finale Łotwę 2:0. W meczu o trzecie miejsce Szwajcarzy wygrają 1:0 z Danią 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Czerwiec 2004 a może ktoś przypadkiem obstawia mecze?? Ja obstawiłem 20zł na dzisiejszy mecz POrtugalia vs Grecja. Przebitka za wyganą portugaliinieduża ale zawsze to 4 zł w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nord 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 no to jak obstawiłeś to przegrałeś portugalia cieniutko grała w grecją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Niestety, nie udało Ci się. Ale tym samym moje herezie o tym, iż Portugalia jest czarnym koniem ME zdają się być dziurawe jak sito... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 Heh... no to nas Portugalia rozczarowała.... Kiedy pisałem tego posta była 42 minuta meczu Hiszpanii z Rosją... Jak na razie, to Hiszpania ma przewagę... śwetnie gra Vicente... dobrze pilnowani Raul z El Moro (jak nazywają Morientesa w Hiszpanii) nie mieli jak dotąd super okazji... czekam na bramki... mam nadzieję, że Hiszpanie mnie nie zawiodą!! HALA Espania!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Jak na razie wygląda na to, że Hiszpania nie zrobi takiej niespodzianki, jaką zgotowała Portugalia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Czerwiec 2004 przegrałem 20zł ((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Nom, niestety. Hazard nie popłaca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Czerwiec 2004 jaki tam hazard na mecz portugalii z rosją obstawie na rosje i sobie odrobie przegrane :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 Portugalia zagrała mecz w typowo polskim stylu. Bezsensowne mieszanie w środku pola i walenie głową w mur greckiej obrony. Nagrali się i nagrali ale nic nie ugrali - jak polska reprezentacja od mistrzostw świata (nie wytykajcie mi meczu w Włochami pilss:P)... Za to bardzo podobała mi się gra Greków. (i kropka) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 13 Czerwiec 2004 Zgadzam się z Michaśkiem... Trzeba jednak przyznać, że Figo robił co mógł... sam meczu nie wygra, pozostali powinni mu pomagać, a portugalczycy dopiero w końcówce meczu przestali się bać piłki! Wcześniej pozbywali jej się jak najszybciej mogli. Woleli oddać ją partnerowi (nie koniecznie lepiej ustawionemu), niż samemu próbować zawiązać jakąś składną, ofensywną akcję... A dzisiaj szlagier... Francja - Anglia... stawiam na Francję... w drugim meczu (Szwajcaria - Chorwacja) na Chorwację... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 13 Czerwiec 2004 Ja widziałem tylko drugą połowę meczu Portugalii, bo w tym czasie na pobliskim stadionie Górnik Pszów grał towarzysko z Odrą Wodzisław (i wygrał 2:1 ). Dzisiaj typuję zwycięstwa Anglii i Szwajcarii (moi faworyci do trzeciego miejsca w turnieju ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Czerwiec 2004 Francja - Anglia - remis (2:2) Chorwacja - Szwajcaria (2:1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 13 Czerwiec 2004 francja anglia 0:0 chorwacja szwajcaria 0:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krymen 0 Napisano 13 Czerwiec 2004 Mecz o 3 m-ce:Włochy - Portugalia (zwycięzca: Portugalia) Widać kto się tu zna na piłce... jakby kto nie wiedział to meczu o 3 miejsce na mistrzostwach Europy nie ma!!! Mój faworyt to Hiszpania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 13 Czerwiec 2004 heh.. faktycznie... jakoś łeb dałbym sobie uciąć, że jest.. no cóż... bez głowy będę chodził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Czerwiec 2004 Hiszpania... hmm... Ma szanse... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Czerwiec 2004 Na razie - Chorwacja vs. Szwajcaria - 0:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 13 Czerwiec 2004 taaa lipny mecz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Czerwiec 2004 Moje spekulacje się nie sprawdzają. Chorwacja vs. Szwajcaria - remis; Anglia vs. Francja - 1:0 (ale to jeszcze nie koniec, niech Anglia wygra:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 13 Czerwiec 2004 to był świetny mecz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi