Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Mistrzostwa Europy 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem na prof'ie na Włochów i na razie wygrałem , bo ITALIA zremisowała zgodnie z moimi przewidywaniami. Po prostu squadra azzuri będzie w finale o ile nie trafi wcześniej na francje z którą ma pecha. Na razie się rozkręca - tak jest zawsze . Włosi nbie ograniczą się do swego catennacio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale jaja... a Szwedzi? Brama ze szczupaka była przecudnej urody (jak mawia "złotousty" Bogdan Basałaj...)

Jaki Bogdan Basałaj? Albo ja o czymś nie wiem, albo chodzi Ci o Janusza Basałaja - szefa sportu w TVP (kiedyś Canal Plus).

Dzisiaj Czechy i Holandia ;)

Samuelu... mi chodzi o dyrektora sportowego Wisełki Kraków... nie raz udzielał wywiadów nt. meczy Wisły i tak właśnie komentował niektóre bramki wiślaków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po prostu squadra azzuri będzie w finale o ile nie trafi wcześniej na francje z którą ma pecha

Na Francję najwcześniej Włosi mogą trafić w półfinale albo finale! Nie sprawdzą się też moje przewidywania co do "finałowej czwórki"... dlaczego? Już tłumaczę!

GR. A

Hiszpania, Portugalia, Grecja, Rosja

GR. B

Francja, Anglia, Chorwacja, Szwajcaria

GR. C

Szwecja, Włochy, Dania, Bułgaria

GR. D

Holandia, Czechy, Niemcy, Łotwa

Kolejność drużyn w grupach nie jest przypadkowa, napisałem tak jak wydaje mi się, że będzie... tzn. od lewej (miejsce 1) do prawej (miejsce 4)

A teraz moje przewidywania "na przyszłość": (wg rozpiski Mistrzostw Europy)

ćwierćfinały:

I - 24.06.04 - zwycięzca gr. A vs. 2-gi zespół gr. B (Hiszpania vs. Anglia)

II - 25.06.04 - zwycięzca gr. B vs. 2-gi zespół gr. A (Francja vs. Portugalia)

III - 26.06.04 - zwycięzca gr. C vs. 2-gi zespół gr. D (Szwecja vs. Czechy)

IV -27.06.04 - zwycięzca gr. D vs. 2-gi zespół gr. C (Holandia vs. Włochy)

Półfinały:

30.06.04 - zwycięzca pojedynku I vs. zwycięzca pojedynku III (Hiszpania vs. Szwecja)

01.07.04 - zwycięzca pojedynku II vs. zwycięzca pojedynku IV (Francja vs. Włochy)

Finał:

04.07.04 - Francja vs. Hiszpania

Całym sercem jestem za Hiszpanią, ale raczej wygra Francja... To są tylko moje domysły... nie wiem też jak będą grać Holendrzy, zatem tabela grupy D może wyglądać inaczej, ale myślę, że cały turniej potoczy się mniej/więcej tak jak napisałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No prosze... Łotwa prowadzi z Czechami 1-0 (54 minuta), ale Czesi grają znacznie lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Samuelu... mi chodzi o dyrektora sportowego Wisełki Kraków... nie raz udzielał wywiadów nt. meczy Wisły i tak właśnie komentował niektóre bramki wiślaków...

Ale daleko nie byłem, bo to i tak pewnie rodzina 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daick przedstawił szczegółowe prognozy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czechy - Łotwa > 2:1 (koniec)

Niemcy - Holandia > 1:0 (trwa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko się może zdarzyć.... (gdy głowa pełna marzeń :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... i po meczu... (oczywiście Niemcy - Holandia)... mecz nudny jak flaki z olejem... Holandia nic nie grała, Niemcy trochę się starali, ale ogólnie spotkanie było nudne... Nistelrooy też nic nie pokazał... owszem, przy bramce zachował się wspaniale, ale to był jedyny moment w całym meczu, za który możnaby go pochwalić...

Jutro grają:

Grecja - Hiszpania (naturalnie stawiam na Hiszpanię)

Rosja - Portugalia (hmm... no cóż, chyba jednak Portugalia)

Ale daleko nie byłem, bo to i tak pewnie rodzina
Podobno nie, ale wiesz jak to jest... ciekawe dlaczego główna wygrana w totka (te 20 baniaczy) padła akurat w Warszawie... pewnie zupełnie przypadkiem wygrała żona, brata, cioci, stryja, wnuka... (itd) dyrektora Totalizatora Sportowego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Dacikiem > jutrzejszy dzień będzie pod znakiem hiszpańsko-portugalskiej bandery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obstawiam że wygra hiszpania i rosja nie strzeli żadnego gola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hiszpania po prostu zdziesiątkuje Rosjan i będą musieli kilka razy wyciągać piłkę z siatki i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naja, zapowiada się emocjonujący mecz, z tym że raczej nie będę mógłgo zobaczyć :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Naja, zapowiada się emocjonujący mecz, z tym że raczej nie będę mógłgo zobaczyć :?

Bo masz dużo pracy, którą musisz odwalić sam. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hiszpania po prostu zdziesiątkuje Rosjan i będą musieli kilka razy wyciągać piłkę z siatki i tyle.

Hiszpania grała już z Rosjanami... dziś gra z Grecją... więc nie dziwne, że

nie będę mógłgo zobaczyć
:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeee... czarna rozpacz!! Szkoda hiszpanów... grali tak dobrze... klasę pokazał Joaquin, jak zwykle Vincente no i Raul przy bramce "El Moro" (poza tym jakoś nie świecił... a przecież to piłkarz niebylejaki!)...

Teraz Portugalia z Ruskami... pewnie wygrają, chociaż nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy będą chcieli pokazać na co ich stać (choć osobiście uważam, że nie stać ich na nic... :-P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grecja na pierwszym miejscu w grupie!!!Ale się uśmiałem jak to zobaczyłem. Teraz pierwsza, a i tak nie wyjdzie z grupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grecja na pierwszym miejscu w grupie!!!Ale się uśmiałem jak to zobaczyłem. Teraz pierwsza, a i tak nie wyjdzie z grupy.
Upadnijcie na kolana przed nowym prorokiem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mistrzem bedzie francja albo wlochy chociaz narazie daja dupy, ewentualnie czechy!! ! !! ! !! !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mistrzem bedzie francja albo wlochy (...) ewentualnie czechy!! ! !! ! !! !

Włochy... raczej nie... bo słabo grają, ale Francja? Jeszcze grają... ooo... właśnie sędzia podyktował karnego... podchodzi Rapaic i.... bramka... szkoda francuzów... ale i tak oni wygrają... widzieliście te zagranie z piętki Zizou? (w pierwszej połowie; minimalnie głową przestrzelił Gallas)...

Dziś grali jeszcze anglicy... brawa dla Rooneya... ma lat 17 i tak dobrze sobie radzi...

daja dupy

P.S. Franckie... prosiłbym, abyś nie używał tego typu zwrotów na forum, (sorry, ale takie jest moje zadanie na tym forum)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
widzieliście te zagranie z piętki Zizou?
Widzieli, podziwiali, zbierali szczeki z podłogi ;] Zidane genialny jest poprostu.

P.S. Franckie... prosiłbym, abyś nie używał tego typu zwrotów na forum, (sorry, ale takie jest moje zadanie na tym forum)
nie przesadzasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie przesadzasz?

Nie, bo na innych forach za zbyt częste używanie tego słowa są bany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie przesadzasz?

Nie, bo na innych forach za zbyt częste używanie tego słowa są bany

a co mają inne fora do rzeczy? Jestem za tolerancją względem dupy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...