Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Mistrzostwa Europy 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Obstawiajcie kto wygra te mistrzostwa (oczywiście o piłkę nożną mi chodzi) mój wybór: Portugalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością portugalczycy mają na to duże szanse, tym bardziej, że grają u siebie. Ale myślę, że Francja albo Hiszpania zdobędą ten zaszczytny tytuł... Osobiście obstawiam Francję, chociaż wolałbym, aby wygrała Hiszpania...

Moje typy:

Półfinały:

Hiszpania - Portugalia

Francja - Włochy

(lub inaczej w parach, ale te właśnie zespoły)

Mecz o 3 m-ce:

Włochy - Portugalia (zwycięzca: Portugalia)

Finał:

Hiszpania - Francja (zwycięzca: Francja, ale jak mówiłem wolałbym Hiszpanię!)

Hala Espania!!

P.S. Heh... tak swoją drogą Darku... ubiegłeś mnie z założeniem tego tematu :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na piłce za bardzo się nie znam, ale obstawiałbym Francję. Wśród możliwych kandydatów do tego zaszczytnego tytułu widziałbym także Anglię i Hiszpanię. Czarnym koniem Euro 2004 moim zdaniem będzie Portugalia - może nas nieźle zaskoczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeeee tam nie znacie sie :P

Euro wygrają Bułgarzy, którzy pokonają w finale Łotwę 2:0.

W meczu o trzecie miejsce Szwajcarzy wygrają 1:0 z Danią 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może ktoś przypadkiem obstawia mecze??:D Ja obstawiłem 20zł na dzisiejszy mecz POrtugalia vs Grecja. Przebitka za wyganą portugaliinieduża ale zawsze to 4 zł w kieszeni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jak obstawiłeś to przegrałeś :D portugalia cieniutko grała w grecją :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, nie udało Ci się. Ale tym samym moje herezie o tym, iż Portugalia jest czarnym koniem ME zdają się być dziurawe jak sito...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... no to nas Portugalia rozczarowała.... Kiedy pisałem tego posta była 42 minuta meczu Hiszpanii z Rosją... Jak na razie, to Hiszpania ma przewagę... śwetnie gra Vicente... dobrze pilnowani Raul z El Moro (jak nazywają Morientesa w Hiszpanii) nie mieli jak dotąd super okazji... czekam na bramki... mam nadzieję, że Hiszpanie mnie nie zawiodą!!

HALA Espania!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie wygląda na to, że Hiszpania nie zrobi takiej niespodzianki, jaką zgotowała Portugalia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, niestety. Hazard nie popłaca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki tam hazard :D na mecz portugalii z rosją obstawie na rosje i sobie odrobie przegrane :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Portugalia zagrała mecz w typowo polskim stylu. Bezsensowne mieszanie w środku pola i walenie głową w mur greckiej obrony. Nagrali się i nagrali ale nic nie ugrali - jak polska reprezentacja od mistrzostw świata (nie wytykajcie mi meczu w Włochami pilss:P)... Za to bardzo podobała mi się gra Greków. (i kropka) ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Michaśkiem... Trzeba jednak przyznać, że Figo robił co mógł... sam meczu nie wygra, pozostali powinni mu pomagać, a portugalczycy dopiero w końcówce meczu przestali się bać piłki! Wcześniej pozbywali jej się jak najszybciej mogli. Woleli oddać ją partnerowi (nie koniecznie lepiej ustawionemu), niż samemu próbować zawiązać jakąś składną, ofensywną akcję...

A dzisiaj szlagier... Francja - Anglia... stawiam na Francję... w drugim meczu (Szwajcaria - Chorwacja) na Chorwację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja widziałem tylko drugą połowę meczu Portugalii, bo w tym czasie na pobliskim stadionie Górnik Pszów grał towarzysko z Odrą Wodzisław (i wygrał 2:1 :D).

Dzisiaj typuję zwycięstwa Anglii i Szwajcarii (moi faworyci do trzeciego miejsca w turnieju ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Francja - Anglia - remis (2:2)

Chorwacja - Szwajcaria (2:1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

francja anglia 0:0

chorwacja szwajcaria 0:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mecz o 3 m-ce:

Włochy - Portugalia (zwycięzca: Portugalia)

Widać kto się tu zna na piłce... jakby kto nie wiedział to meczu o 3 miejsce na mistrzostwach Europy nie ma!!!

Mój faworyt to Hiszpania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh.. faktycznie... jakoś łeb dałbym sobie uciąć, że jest.. no cóż... bez głowy będę chodził...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hiszpania... hmm... Ma szanse...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie - Chorwacja vs. Szwajcaria - 0:0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje spekulacje się nie sprawdzają. Chorwacja vs. Szwajcaria - remis; Anglia vs. Francja - 1:0 (ale to jeszcze nie koniec, niech Anglia wygra:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anglia przegrała 2:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...