kiemarr 0 Napisano 28 Marzec 2007 Maciej pomimo, iż zdobył barmkę zagrał kiepsko. Na pochwałę jedynie zasługują skrzydłowi - Krzynówek w pierwszej połowie i Błaszczykowski w drugiej. Starał się Garguła, tylko szkoda dwóch zmarnowanych okazji bramkowych... Ogólnie nie postarali się dziś chłopcy, ale dobrze, że chociaż 3pkt są... Ty chyba nie widziałeś jak Maciej gra kiepsko ehehehe .... Garguła to mnie wkurzył ... miał takie okazje ... ale trudno ... dobrze że wygraliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Marzec 2007 Ty chyba nie widziałeś jak Maciej gra kiepsko ehehehe .... Dokladnie... Wczoraj gral o wiele lepiej w porownaniu do poprzednich wystepow. Ale czy poradzilby sobie w takiej formie z portugalskimi obroncami? Raczej nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 29 Marzec 2007 Jak Portulagia będzie dalej grała jak teraz gra hehe to nigdy nic nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 31 Marzec 2007 Lider upadł ciekawe czy to tylko potknięcie czy już z(a)łamanie. PS. jak by ktoś nie wiedział to mówię o tym że GKS przegrał z czwartą od końca ODRĄ 0:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Marzec 2007 Fak, Odra wygrywa, Górnik przegrywa... Ale chociaż ManUtd gromi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 1 Kwiecień 2007 fajnie fajnie będzie mecz Manchesteru pokazywane w tvp2 nareszcie jakiś mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Kwiecień 2007 fajnie fajnie będzie mecz Manchesteru pokazywane w tvp2 nareszcie jakiś mecz Nooo, ManUtd vs. Roma - szlagier Szkoda, że aż do środy trzeba czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 1 Kwiecień 2007 Czekasz czekasz a później nareszcie usiądziesz będzie można się rozkoszwać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Kwiecień 2007 Czekasz czekasz a później nareszcie usiądziesz będzie można się rozkoszwać Taaa, ale w międzyczasie można rozkoszować się czymś inym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Kwiecień 2007 Liverpool wygrywa fajnie fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Kwiecień 2007 Liverpool wygrywa fajnie fajnie No widze własnie. Nie wiedziałem, że Mascherano będzie mógł grać w LM. Ale najlepszy mecz i tak jutro... ManUtd rlz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Kwiecień 2007 Liverpool już nie ma szans na przegraną hehehe 3:0 No jutro będzie miło. Najlepiej żeby Manchester i Liverpool się spotkali w finale. AC Milan mam nadzieje że odpadnie później! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Kwiecień 2007 Liverpool już nie ma szans na przegraną hehehe 3:0 Szanse mieli, ale już koniec meczu Kojarzysz finał LM kiedy to Liverpool przegrywał 3:0? Zresztą nawet Dudek to opisał w swojej autobiografii "Do przerwy 0:3" (czy jakoś tak Najlepiej żeby Manchester i Liverpool się spotkali w finale. Nie mam nic przeciwko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 4 Kwiecień 2007 Już niedługo zobaczymy jak się spisze Manchester mam nadzieje że świetnie bo Roma jest pełna niespodzianek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 4 Kwiecień 2007 Jak napisałam wcześniej ... Roma pełna niespodzianek! Zasłużyli na zwycięstwo byli o wiele lepszym zespołem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Kwiecień 2007 Widziałem tylko ostatnie 20min meczu, no ale zarówno wynik jak i gra ManUtd biorąc pod uwagę, że grali w 10 i na wyjeździe wyglądała całkiem wporządku. Chyba można patrzeć optymistycznie na rewanż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 4 Kwiecień 2007 Widziałem tylko ostatnie 20min meczu, no ale zarówno wynik jak i gra ManUtd biorąc pod uwagę, że grali w 10 i na wyjeździe wyglądała całkiem wporządku. Chyba można patrzeć optymistycznie na rewanż Nie grali wporządku .... tzn w ogóle nie dali rady się przebić pare razy im się udało ... Roma dzisiaj była silna i szybka ..... zobaczymy co to będzie w rewanżu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Kwiecień 2007 Nie grali wporządku .... tzn w ogóle nie dali rady się przebić pare razy im się udało ... Roma dzisiaj była silna i szybka ..... zobaczymy co to będzie w rewanżu Ech kiemarr... Wiesz ile sił kosztuje gra o jednego zawodnika mniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 5 Kwiecień 2007 Ech kiemarr... Wiesz ile sił kosztuje gra o jednego zawodnika mniej? no wiem wiem ... ale mogli by się bardziej postarać chociaż grali o jednego zawodnika mniej ... hehe a zresztą jak grali jeszcze całym zespołem to też się nie popisali niestety ... no cóż zobaczymy co będzie w rewanżu mam nadzieje że będzie lepiej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 5 Kwiecień 2007 Polska vs Dania 1 : 9 (wczoraj mecz był) - po ~40sek było 0 : 1 a po 90 już 0 .2, a jak było 0 : 5 to atmosfera na trybunach była jak na cmentarzu... Polska vs Norwegia 4 : 6 - nie było źle - ale te dwie bramki w ciągu pierwszych dwóch min. to masakra ... jakby ktoś nie wiedział o jakie mecze chodzi i w co to trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Kwiecień 2007 hokei? hokej jak już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 7 Kwiecień 2007 możesz mnie nie denerwować?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi