Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Maciej pomimo, iż zdobył barmkę zagrał kiepsko. Na pochwałę jedynie zasługują skrzydłowi - Krzynówek w pierwszej połowie i Błaszczykowski w drugiej. Starał się Garguła, tylko szkoda dwóch zmarnowanych okazji bramkowych... Ogólnie nie postarali się dziś chłopcy, ale dobrze, że chociaż 3pkt są... ;)

Ty chyba nie widziałeś jak Maciej gra kiepsko ehehehe ....

Garguła to mnie wkurzył ... miał takie okazje ... ale trudno ... dobrze że wygraliśmy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ty chyba nie widziałeś jak Maciej gra kiepsko ehehehe ....

Dokladnie...

Wczoraj gral o wiele lepiej w porownaniu do poprzednich wystepow. Ale czy poradzilby sobie w takiej formie z portugalskimi obroncami? Raczej nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Portulagia będzie dalej grała jak teraz gra hehe to nigdy nic nie wiadomo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lider upadł ciekawe czy to tylko potknięcie czy już z(a)łamanie.

PS. jak by ktoś nie wiedział to mówię o tym że GKS przegrał z czwartą od końca ODRĄ 0:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fak, Odra wygrywa, Górnik przegrywa... :( Ale chociaż ManUtd gromi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie fajnie :) będzie mecz Manchesteru pokazywane w tvp2 :) nareszcie jakiś mecz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fajnie fajnie :) będzie mecz Manchesteru pokazywane w tvp2 :) nareszcie jakiś mecz :D

Nooo, ManUtd vs. Roma - szlagier :D Szkoda, że aż do środy trzeba czekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekasz czekasz a później nareszcie usiądziesz będzie można się rozkoszwać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czekasz czekasz a później nareszcie usiądziesz będzie można się rozkoszwać :)

Taaa, ale w międzyczasie można rozkoszować się czymś inym... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Liverpool wygrywa :) fajnie fajnie :D

No widze własnie. Nie wiedziałem, że Mascherano będzie mógł grać w LM.

Ale najlepszy mecz i tak jutro... ManUtd rlz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liverpool już nie ma szans na przegraną hehehe 3:0 :) No jutro będzie miło. Najlepiej żeby Manchester i Liverpool się spotkali w finale. AC Milan mam nadzieje że odpadnie później!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Liverpool już nie ma szans na przegraną hehehe 3:0 :)

Szanse mieli, ale już koniec meczu :P Kojarzysz finał LM kiedy to Liverpool przegrywał 3:0? :D Zresztą nawet Dudek to opisał w swojej autobiografii "Do przerwy 0:3" (czy jakoś tak ;)

Najlepiej żeby Manchester i Liverpool się spotkali w finale.

Nie mam nic przeciwko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już niedługo zobaczymy jak się spisze Manchester :) mam nadzieje że świetnie bo Roma jest pełna niespodzianek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisałam wcześniej ... Roma pełna niespodzianek! Zasłużyli na zwycięstwo byli o wiele lepszym zespołem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tylko ostatnie 20min meczu, no ale zarówno wynik jak i gra ManUtd biorąc pod uwagę, że grali w 10 i na wyjeździe wyglądała całkiem wporządku. Chyba można patrzeć optymistycznie na rewanż ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widziałem tylko ostatnie 20min meczu, no ale zarówno wynik jak i gra ManUtd biorąc pod uwagę, że grali w 10 i na wyjeździe wyglądała całkiem wporządku. Chyba można patrzeć optymistycznie na rewanż ;)

Nie grali wporządku .... tzn w ogóle nie dali rady się przebić pare razy im się udało ... Roma dzisiaj była silna i szybka ..... zobaczymy co to będzie w rewanżu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie grali wporządku .... tzn w ogóle nie dali rady się przebić pare razy im się udało ... Roma dzisiaj była silna i szybka ..... zobaczymy co to będzie w rewanżu :)

Ech kiemarr... Wiesz ile sił kosztuje gra o jednego zawodnika mniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ech kiemarr... Wiesz ile sił kosztuje gra o jednego zawodnika mniej?

no wiem wiem ... ale mogli by się bardziej postarać chociaż grali o jednego zawodnika mniej ... hehe a zresztą jak grali jeszcze całym zespołem to też się nie popisali niestety ... no cóż zobaczymy co będzie w rewanżu mam nadzieje że będzie lepiej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska vs Dania 1 : 9 (wczoraj mecz był) - po ~40sek było 0 : 1 a po 90 już 0 .2, a jak było 0 : 5 to atmosfera na trybunach była jak na cmentarzu...

Polska vs Norwegia 4 : 6 - nie było źle - ale te dwie bramki w ciągu pierwszych dwóch min. to masakra ...

jakby ktoś nie wiedział o jakie mecze chodzi i w co to trudno :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

229760c97f888261.jpg

:D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możesz mnie nie denerwować??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...