Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qdi

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdziwsza prawda :) Żurawski w tym meczu dobrze grał powtarzam się ale to nic :) hehe ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny meczyk Chelsea - Barcelona :D

Tym razem wyjątkowo byłem za 'niebieskimi', Barcelona powoli robi się jakaś taka 'niesmaczna', a i Cecha szkoda... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja postawiłem w STSie. Wszystko weszło tylko nie Barca :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wisła Kraków - Blackburn Rovers 1:2 ...

Wisła zagrała przeciętnie, na miarę swych możliwości ale żadna rewelka. Nie rozumiem dlaczego komentatorzy nie mogli się nachwalić jej stylu gry :huh: Standardowo Dudka musiał zawinić przy bramce decydującej o wyniku meczy, echhh... Błaszczykowski zagrał kolejne świetne spotkanie, to cieszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... remis byłby bardziej sprawiedliwym wynikiem... co gorsza, głupio stracona druga bramka.. Fakt.. Dudka to nieporozumienie w Wiśle, powtarzam to od dawna.

Co do LM... Też kibicowałem Chelsea... Barcelona to rywal Madrytu, więc logiczne, że wolałem angilków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szkoda... remis byłby bardziej sprawiedliwym wynikiem... co gorsza, głupio stracona druga bramka.. Fakt.. Dudka to nieporozumienie w Wiśle, powtarzam to od dawna.

Heh i pomyśleć, że gdy odchodzącego Petrescu pytano o najlepszego, nabradziej perspektywicznego piłkarza Wisły, powiedział że to właśnie... Dudka zrobił na nim największe wrażenie... :blink: Pewnie mieli jakieś kontakty poza boiskiem, albo cóś... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie legia rozstrzelała :P Ciekawe ile zapłacili, żeby wygrać w tym meczu :P

Górnik za to tradycyjnie stara się zapewnić swoim fanom wielu wrażeń... znów będziemy się stresować czy w tym sezonie spadną czy nie... ale widać taka polityka klubu względem kibiców :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak sie legia rozstrzelała :P Ciekawe ile zapłacili, żeby wygrać w tym meczu :P

Górnik za to tradycyjnie stara się zapewnić swoim fanom wielu wrażeń... znów będziemy się stresować czy w tym sezonie spadną czy nie... ale widać taka polityka klubu względem kibiców :P

Heh, no jeżeli Legia miałaby nie wygrać w meczu z Łęczną to ja już nie wiem... Z nimi każdy wygrywa róznicą kilku bramek. Jeśli nic się tam nie zmieni, to jest to murowany kandydat do spadku. No a Górnik niby przegrał, ale analizując tabelę to nie z byle kim, bo ŁKS jest obecnie bodaj wiceliderem Orange Ekstraklasy. Jednak wydaję mi się, że stresów o utrzymanie powinni nam zaoszczędzić bo grają całkiem przyzwoicie i punkciki powolutku 'ciułają' :)

EDIT:

"Niezasłużona porażka

ŁKS wygrał z Górnikiem, gdyż był skuteczniejszy. Z przebiegu gry żadna z drużyn nie zasłużyła na trzy punkty. Najsprawiedliwszym wynikiem spotkania byłby remis, ale w piłce wygrywa ten, który strzela bramki. Gospodarze mieli w swoim składzie Mysonę, który już w II lidze kilkakrotnie zdobywał gole z rzutów wolnych. Teraz przypomniał sobie, że potrafi mocno i celnie strzelić." :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe no... fakt, trzeba przyznać, że w Zabrzu i tak jest progres. Zaczęli jakoś grać, czasem mają wyniki, a niektórych bramek Prokopa mogą mu pozazdrościć nawet najlepsi snajperzy.. chyba wszystko idzie w dobrym kierunku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chyba wszystko idzie w dobrym kierunku...

No tak, w końcu Koźmińscy obejmując Górnika zapowiadali Ligę Mistrzów za jakieś 5, 6 lat. Powoli ten czas już nadchodzi... :D szkoda tylko, że ich już nie ma w klubie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz będą podbijać LM z Pogonią Szczecin :P

Btw... Real wygrał w Gran Derby z Barceloną 2:0 :D <jupi>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Btw... Real wygrał w Gran Derby z Barceloną 2:0 :D <jupi>

Tylko czekałem aż to napiszesz... Pic pewnie <prowokacja> :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah... wiedziałem, że czekasz to też napisałem :P No może pic... tego się obawiam, chociaż Real miał przewagę w tym meczu... były jeszcze dwie poprzeczki, więc zwycięstwo mogło być jeszcze bardziej okazałe. Zobaczymy co przyniosą następne kolejki Primiera Division!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hah... wiedziałem, że czekasz to też napisałem :P No może pic... tego się obawiam, chociaż Real miał przewagę w tym meczu... były jeszcze dwie poprzeczki, więc zwycięstwo mogło być jeszcze bardziej okazałe. Zobaczymy co przyniosą następne kolejki Primiera Division!

Hehe, nie no to był joke. Widziałem skróty i Real był wyraźnie lepszy. Chyba powoli zmierzają w dobrą stronę. Barca za to wyraźnie jest w kryzysie, póki Ronaldinho nie odzyska formy z zeszłego sezony i Eto'o się nie wyleczy nie wróżę im nic dobrego.

Ps. 4 Dacik => AC Milan 0 - 2 Palermo (ojejku... :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahahaha... no nie wiedzialem :P ale jajca z tym Milanem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stal Sanok 0 : 1 Arka Gdynia :(

Arka wygrała w dogrywce ale zdecydowanie nie załsużenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stal Sanok 0 : 1 Arka Gdynia :(

Arka wygrała w dogrywce ale zdecydowanie nie załsużenie

Ale i tak macie się z czego cieszyć, Sanok w tym sezonie już zrobił swoje dzięki czemu stał się 'rozpoznawalny' :)

A jak tam w lidze chłopaki stoją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale i tak macie się z czego cieszyć, Sanok w tym sezonie już zrobił swoje dzięki czemu stał się 'rozpoznawalny' :)

A jak tam w lidze chłopaki stoją?

w lidze za bardzo do tej pory się nie wiedzie ;)

co do przegraniej to szkoda tym bardziej że mieli przewage ale jej nie wykorzystali ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero 15 listopada następny mecz naszej reprezentacji. Strasznie długo trzeba czekać na następny popis naszych chłopaków! Hehe ... Mam nadzieje że to będzie dobry popis :) Trzymam kciuki za Macieja i Ebiego :) no i reszte oczywiście także.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pożyjemy zobaczymy... tymczasem Polska - Kuba w siatkówce panów 3:1. Brawo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buuu, Wisełka zanotowała drugą porażkę 1:2 w Pucharze UEFA. Ale brawa za waleczność i ambicję, ciekawy mecz był :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytałem to tylko ciekawy w okolicach czasu jak strzelilismy bramke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj oglądałam kawałek meczu siatkówki kobiet z rana nie cały mecz bo miałam zajęcia ale z tego co widziałam to ładnie panie podawały :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj oglądałam kawałek meczu siatkówki kobiet z rana nie cały mecz bo miałam zajęcia ale z tego co widziałam to ładnie panie podawały :).

Ja bym powiedział tyko ładne panie :P A tak na poważnie, obecnie o większy sukces naszych siatkarek będzie ciężko, tym bardziej że nie grają dwie jakby nie było najlepsze nasze zawodniczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...