michasiek 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Uuu... nie przeczytałaś dokładnie całego topicu - nagrodą jest... tygodniowe koszenie redakcyjnego trawnika :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 A jest cos takiego jak redakcyjny trawnik? :-P Chyba ze w ramach nagrody zwyciezca skosi trawnik inicjatora konkursu (taki mały dżołk z twojej strony :-P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Lilly - wybierasz metodę klasyczną (sierp tępy lecz zacny) czy nowoczesną z nutką amerykańskiego zepsucia (kosiarka)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sztyry 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Zapomniałeś jeszcze o krowim sposobie - skubaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Zapomniałeś jeszcze o krowim sposobie - skubaniu Nie wypadało mi tego proponować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 A ta pani z avatara Srekala to chyba jest z Fotka.pl... co nie?? Nawet fajna... ale jest trzecia po Mnie i Tygrysku :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lilly 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Ja wam dam trawnik! :-P A jezeli juz, to poprosze kogos do pomocy... bedzie jezdzil kosiarka, a ja zajme sie redakcyjnymi chwastami :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2004 redakcyjnych chwastów nie wolny wyrywać bez zgody Włodarza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dulcynea 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2004 niestety większość nie może pochwalić się swymi avatarami, najwyzej tylko krzyżykiem. A komu podoba sie kaczusia? jagby co,ze zbioru galerii forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2004 Kaczusia rulezzz. Ma szczęście, że jeszcze nie dorosła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FenomenMaly 0 Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2004 Moze troszke Nie w pore ale no niestety konkurs WYGRAŁEM JA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2004 Moze troszke Nie w pore ale no niestety konkurs WYGRAŁEM JA!!samozwaniec sie znalazł ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 28 Październik 2005 on wygrał?, ciekawe jaki miał avatar, zobaczcie na mój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 28 Październik 2005 Marek ma lepsiejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 28 Październik 2005 phi to dzieciątko ma być lepsze od Elishy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 31 Październik 2005 Tak, bo to dzieciątko ma moc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2005 Zawsze lubiłem komandosów - mój głos na Marka, przykro mi Qba . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2005 nikt na mnie nie odda głos? Sammy wybaczam, ale i tak śpisz w pufie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2005 Dzięki za głosy Qba, ja na Ciebie zagłosuję A żeby było sprawiedliwie, także na Dacika: i na Sammy'ego: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2005 Hm. Marek jakoś dużo głosów ma ... Jakaś nowa ordynacja wyborcza czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 3 Listopad 2005 hehe ale zauwazcie ze najpierw mnie wymienil-czyli tak naprawde glosuje na mnie hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2005 a i tak mój jest najlepszy z czym wam sie kojarzy mój avatar? (podpowiedź: logo pewnej firmy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2005 hehe od razu jak to zobaczyłem to wiedziałem skąd to jest. Fan durexów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2005 fan nie, ale tak jak zobaczyłem to logo to odrazu mi się skojarzyło z moim nickiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi