darek_dade 2 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wrzuciłbym sobie jakiegoś avatara ale w 6kb ciągle się nie mieszcze... Wielką różnicę by zrobiło gdyby ta górna granicca wynosiła np. 14 lub chociaż 10kb??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wrzuciłbym sobie jakiegoś avatara ale w 6kb ciągle się nie mieszcze... Wielką różnicę by zrobiło gdyby ta górna granicca wynosiła np. 14 lub chociaż 10kb??? pierwsza rzecz kB a nie kb A to jest jakiś limit? :wink: ja bym go zlekceważył apdejt - właśnie sprawdziłem - mój avatar ma 25kB :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 chciałem wrzucić avatar który ma 7kb i sie nie dało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 No tak, przekroczyć granicę 6kB można tylko używając zewnętrznego avataru. michasiek@pcc.pl - podeśli a wrzucę na serwer i będzie po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wreszcie zgłaszam swą kandytaturę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wreszcie zgłaszam swą kandytaturę Avatar niewymiarowy - zostajesz zdyskwalifikowany! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Michaś...nie bądź taki brutalny:P Dałbys koledze szansę, będzie godnym przeciwnikiem tygryska;) Wygrana któregoś z tych avatarów może pomóc odpowiedzień na odwieczne pytanie - czy mężczyźni rzeczywiście wolą blondynki? :-P Co mi na to powiecie panowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wreszcie zgłaszam swą kandytaturę Avatar niewymiarowy - zostajesz zdyskwalifikowany! :wink: lepiej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2004 Wreszcie zgłaszam swą kandytaturę Avatar niewymiarowy - zostajesz zdyskwalifikowany! :wink: lepiej?? Ten też - o jeden piksel za szeroki :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 16 Maj 2004 No dobra... jako że sam na siebie nie mogę głosować... zapraszam wszystkich do głosowania na mnie ... Chętnie pokoszę sobie firmowy trawnik przez tydzień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Zgłoś Napisano 16 Maj 2004 Znowu ten szowinizm...czuje sie ignorowana, czemu nie odpowiadacie na moje pytanie, to jest kwestia wagi wręcz egzystencjalnej :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
srekal34 0 Zgłoś Napisano 23 Maj 2004 No ja odpowiem:D hmm.....ja nie zwracam tak bardzo uwagi na kolor włosów...choć osoba najbardziej mi się podobajaca jest blondynką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2004 Ja głosujęna siebie bo mam najbardziej oryginalny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2004 ja jestem seksistowski i glosuje na av. tygryska!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2004 hehe dzięki wszystkim za głosy Joyce --> nie ważne czy blondynka, czy brunektka Ważny charakter (i tak mi nikt nie uwierzy, ale takie mam doświadczenia ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2004 3. Kapitalizm - lubie go. Naprawde....a juz myslem ze w Polsce mamy samych komuchow..... A czemu go lubisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 27 Maj 2004 A można oddać 2 głosy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Zgłoś Napisano 27 Maj 2004 A można oddać 2 głosy??? a czemu nie jak Ci się podobają dwa to głosuj na dwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2004 A można oddać 2 głosy??? a czemu nie jak Ci się podobają dwa to głosuj na dwa To na mnie(of course) i tygryska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lilly 0 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2004 Zapijcie woda chlopaki ! Ja mam najladniejszy avatar 8) :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sztyry 0 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2004 Bo jeszcze mojego nie widzieli :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2004 nieskromnie stwierdzam, że mój jest najlepszy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sztyry 0 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2004 Niestety muszę Ci powiedzieć, że się mylisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2004 Niestety muszę Ci powiedzieć, że się mylisz Racja jest pojęciem względnym. Tym razem jednak jest bezwzględnie po mojej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lilly 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2004 Gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta :-P Moj jest jak juz mowilam wczesniej najbardziej ciekawy! :-P Koniec wyborow! Mozecie mi przygotowac pamiatkowy dyplom :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi