Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
michasiek

Konkurs na najlepszy avatar!

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - ogłaszam konkurs na najlepszy avatar! Możnaby założyć ankietę, ale w związku ze zwiększającą się liczbą użytkowników nie ma to sensu. Wpisujcie więc swoje typy, a gdy uzbiera sięstosowna liczba głosów podliczymy je.

ps - nie głosujcie na siebie... :P

apdejt: avatar to ten obrazek reprezentujący daną osobę na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oo, czy brak zgłoszen o9znacza, że mogę się uznac za zwyciężczynię?:P

No ok, ok...Michaś, zważając na fakt, ze miałes w tym pewien udział, szlachetnie odstapie ci 0,003 część mojej nagrody, która niewatpliwie otrzymam, praaawda :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty? Zwyciężczynią? Wolne żarty... :D Nagroda? W nagrodę możesz strzyc firmowy trawnik przez tydzień :P

Czy wszyscy na tym forum umarli (poza szanowną niewiastą)... może ktoś coś napisze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam piekny avatar czyż nie prawda :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zgłoszę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ps - nie głosujcie na siebie...   :P

nonono... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje drugie ja się odezwało... A o rozdwojeniu jaźni nikt nic nie wspominał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie się mam zgłosić do udziału?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gdzie się mam zgłosić do udziału?

udział biorą wszyscy. Surfując po forum oglądacie avatary i niech każdy tutaj zagłosuje (w poście), czyj mu się najbardziej podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhehe, niee...W nagrode chce, żebyś michasiu przez tydzień chodził do szkoły w koszulce II LO:P(sama ja ci zapewnie, w ramach prezentu urodzinowego:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, to mój głos idzie na Joyce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he3he mi się mój najbardziej podoba:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ci sie Tygrysku odwzajemnie moim głosem...i tym samym, jesteśmy na prowadzeniu :mrgreen: mam andzieje, że nagroda jest duż,a bo musimy sie podzielic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja ci sie Tygrysku odwzajemnie moim głosem...i tym samym, jesteśmy na prowadzeniu :mrgreen: mam andzieje, że nagroda jest duż,a bo musimy sie podzielic :wink:

jestem gentelmanem, mi wystarczy satysfakcja :) Jak wygramy, oddam Ci moją połowę nagrody :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapomnij, że będziesz musiał jeszcze odprowadzić wszystkie podatki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tygrysek na pewno w swojej części nagrody oddałby przede wszystkim podatki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeetam... mi podatki nie straszne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowa ludzka "obiektywność"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tak się mówi jak dojdzie co do czego to każdy będzie brał ile sie da:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam bardzo, a co to ma do obiektywizmu michasiu, hmm?

Mógłbys czsasem wtracic o mnie jakies dobre słowo. To,że ci okazyjnie grożę nie robi ze mnie od razu złej kobiety:P

Morus jednka miał racje twierdzać, że kapitalizm zniszczy swoich twórców - rozmowa o podatkach....dajcie żyć, panowie...

Ale mozemy sie zajac publicystyką - co myślicie o zagraniu Super Expresssu ze zdjeciem Milewicza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiektywizm? "zagłosowałeś na mnie, więc głosuję na Ciebie" - obiektynie oddany głos :)

Uwaga uwaga! - oto jest DOBRE SŁOWO o Joyce :P

Co do kapitalizmu - czekam z niecierpliwością.

Ostatnie - nie wiem o czym mówisz, wiadomości ostatnio oglądałem jakiś rok temu (poza tym - to nie jest dyskusja stosowna w tym temacie :P).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nadrabiam zaległości w pisaniu więc się spręże.

2. Mój głos - Joyce i tygrysek - oba powiązane z niewiastami (wytłumaczenie). Choć od michaśka też jest słodki:)

3. Kapitalizm - lubie go.

4. Super Express - cios ponizej pasa. Po prostu szkoda słow...

Pozwoliłem sobie wysłać tego pamiętnego dnia (kiedy zmarł śp. redaktor Milewcz) kondolencje w imieniu redakcji i użytkowników Com+... Chciałem w ten sposób zsolidaryzować się z biednymi dziennikarzami pracującymi w Iraku. Poza tym - tyle biednych ludzi - ofiar wojny. Aż łezka mi się kręci w oku :cry:

Kolejnego dnia mój wstrząs pogłębiło zdjęcie, jakie opublikowała redakcja tego tabloidu... błe. Ale cóż, pogoń za kasą za wszelką cenę, nawet ludzkiego nieszczęścia. (Jestem zbyt sentymentalny - przepraszam)

5. Nie zmienijmy tematu - konkurs trwa. (proponuję ew. założyć nowy, bo temat jest bulwersujący... i ciekawy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swój głos oddaje na avatar tygryska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, kompletnie nie znacie sie na sztuce avatarskiej - oczywiscie, ze najlepszy avatarek posiada krymen ;). Nikt nie jest w stanie go pobic, nikt! ;]

ps. Geo, czemu opcja automatycznego wylaczania usmieszkow (ta ktora znajduje sie w profilu, a nie w postach) nie dziala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, nie czarujmy sie, i tak avatar tygryska wygra - bo cóż jest piekniejszego od kobiety;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...