michasiek 0 Napisano 5 Maj 2004 Jak w temacie - ogłaszam konkurs na najlepszy avatar! Możnaby założyć ankietę, ale w związku ze zwiększającą się liczbą użytkowników nie ma to sensu. Wpisujcie więc swoje typy, a gdy uzbiera sięstosowna liczba głosów podliczymy je. ps - nie głosujcie na siebie... apdejt: avatar to ten obrazek reprezentujący daną osobę na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 6 Maj 2004 Oo, czy brak zgłoszen o9znacza, że mogę się uznac za zwyciężczynię? No ok, ok...Michaś, zważając na fakt, ze miałes w tym pewien udział, szlachetnie odstapie ci 0,003 część mojej nagrody, która niewatpliwie otrzymam, praaawda :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 6 Maj 2004 Ty? Zwyciężczynią? Wolne żarty... Nagroda? W nagrodę możesz strzyc firmowy trawnik przez tydzień Czy wszyscy na tym forum umarli (poza szanowną niewiastą)... może ktoś coś napisze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nord 0 Napisano 8 Maj 2004 ja mam piekny avatar czyż nie prawda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 8 Maj 2004 ps - nie głosujcie na siebie... nonono... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 8 Maj 2004 Moje drugie ja się odezwało... A o rozdwojeniu jaźni nikt nic nie wspominał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 8 Maj 2004 gdzie się mam zgłosić do udziału? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 8 Maj 2004 gdzie się mam zgłosić do udziału? udział biorą wszyscy. Surfując po forum oglądacie avatary i niech każdy tutaj zagłosuje (w poście), czyj mu się najbardziej podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 8 Maj 2004 Buhehe, niee...W nagrode chce, żebyś michasiu przez tydzień chodził do szkoły w koszulce II LO:P(sama ja ci zapewnie, w ramach prezentu urodzinowego:P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 8 Maj 2004 ok, to mój głos idzie na Joyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 8 Maj 2004 he3he mi się mój najbardziej podoba:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 8 Maj 2004 A ja ci sie Tygrysku odwzajemnie moim głosem...i tym samym, jesteśmy na prowadzeniu :mrgreen: mam andzieje, że nagroda jest duż,a bo musimy sie podzielic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 8 Maj 2004 A ja ci sie Tygrysku odwzajemnie moim głosem...i tym samym, jesteśmy na prowadzeniu :mrgreen: mam andzieje, że nagroda jest duż,a bo musimy sie podzielic :wink: jestem gentelmanem, mi wystarczy satysfakcja Jak wygramy, oddam Ci moją połowę nagrody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 9 Maj 2004 Nie zapomnij, że będziesz musiał jeszcze odprowadzić wszystkie podatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 9 Maj 2004 tygrysek na pewno w swojej części nagrody oddałby przede wszystkim podatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek 0 Napisano 9 Maj 2004 eeetam... mi podatki nie straszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 9 Maj 2004 A ja ci sie Tygrysku odwzajemnie moim głosem...i tym samym, jesteśmy na prowadzeniu :mrgreen: mam andzieje, że nagroda jest duż,a bo musimy sie podzielic :wink: Typowa ludzka "obiektywność"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 9 Maj 2004 hehe tak się mówi jak dojdzie co do czego to każdy będzie brał ile sie da:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 10 Maj 2004 Przepraszam bardzo, a co to ma do obiektywizmu michasiu, hmm? Mógłbys czsasem wtracic o mnie jakies dobre słowo. To,że ci okazyjnie grożę nie robi ze mnie od razu złej kobiety:P Morus jednka miał racje twierdzać, że kapitalizm zniszczy swoich twórców - rozmowa o podatkach....dajcie żyć, panowie... Ale mozemy sie zajac publicystyką - co myślicie o zagraniu Super Expresssu ze zdjeciem Milewicza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 13 Maj 2004 Obiektywizm? "zagłosowałeś na mnie, więc głosuję na Ciebie" - obiektynie oddany głos Uwaga uwaga! - oto jest DOBRE SŁOWO o Joyce Co do kapitalizmu - czekam z niecierpliwością. Ostatnie - nie wiem o czym mówisz, wiadomości ostatnio oglądałem jakiś rok temu (poza tym - to nie jest dyskusja stosowna w tym temacie ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Maj 2004 1. Nadrabiam zaległości w pisaniu więc się spręże. 2. Mój głos - Joyce i tygrysek - oba powiązane z niewiastami (wytłumaczenie). Choć od michaśka też jest słodki:) 3. Kapitalizm - lubie go. 4. Super Express - cios ponizej pasa. Po prostu szkoda słow... Pozwoliłem sobie wysłać tego pamiętnego dnia (kiedy zmarł śp. redaktor Milewcz) kondolencje w imieniu redakcji i użytkowników Com+... Chciałem w ten sposób zsolidaryzować się z biednymi dziennikarzami pracującymi w Iraku. Poza tym - tyle biednych ludzi - ofiar wojny. Aż łezka mi się kręci w oku :cry: Kolejnego dnia mój wstrząs pogłębiło zdjęcie, jakie opublikowała redakcja tego tabloidu... błe. Ale cóż, pogoń za kasą za wszelką cenę, nawet ludzkiego nieszczęścia. (Jestem zbyt sentymentalny - przepraszam) 5. Nie zmienijmy tematu - konkurs trwa. (proponuję ew. założyć nowy, bo temat jest bulwersujący... i ciekawy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TabO 0 Napisano 15 Maj 2004 Ja swój głos oddaje na avatar tygryska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jiker 0 Napisano 15 Maj 2004 Ludzie, kompletnie nie znacie sie na sztuce avatarskiej - oczywiscie, ze najlepszy avatarek posiada krymen . Nikt nie jest w stanie go pobic, nikt! ;] ps. Geo, czemu opcja automatycznego wylaczania usmieszkow (ta ktora znajduje sie w profilu, a nie w postach) nie dziala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Joyce 0 Napisano 15 Maj 2004 Nie no, nie czarujmy sie, i tak avatar tygryska wygra - bo cóż jest piekniejszego od kobiety;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi