Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Newsletter

W jakiej formie powienien ukazywać się newsletter?  

1. 1. W jakiej formie powienien ukazywa? si? newsletter?

• newsletter powinien zawiera? informacje o nowych artyku?ach i newsach; wysy?any co kilka dni
      12
    • newsletter powinien by? wysy?any codziennie i zawiera? skrócone wersje newsów oraz artyku?ów opublikowanych w danym dniu
      3
    • powinien by? wysy?any jako dwie osobne wiadomo¶ci: jedna z informacjami o newsach (wysy?ana codziennie), druga z artyku?ami (rozsy?ana co kilka dni)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, cóż za dyskusja... Nie rozumiem tylko czemu dyskryminacja :-P

Co do czekania, czasem tyle to trwa (ale nie pół roku :D ).

Aha, Cobra > Twój artykuł juz dawno Michasiek przejrzał. Z tego co wiem, niebardzo mu się podobał :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aha, Cobra > Twój artykuł juz dawno Michasiek przejrzał. Z tego co wiem, niebardzo mu się podobał :(
2 strony A4 o tym, jak zainstalować PowerStripa i przesunąć suwaki taktowania jądra/RAMu karty graficznej... Duży przerost formy nad treścią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli ktos jest poczatkujacy wszystkie informacje bardzo mu sie przydadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Osobie na tyle początkującej, że potrzebuje opisu instalacji programu "krok po kroku" nie polecałbym zabawy w oc... Nie krytykuję zresztą treści, ale ogromniastą formę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem artykuły dla początkujących, ale troszkę respektu do czytającego należy zachować... Czytać w miare każdy potrafi. Klikać na Next też...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak

A czytaliście może bardziej zaawanswane poradniki do podkręcania grafy?? Chętnie się pouczę.

IWAN: Vicenaczelny - szkoda tylko, że na PCC publikują równie fachowe poradniki do StyleXP - z reguły opinie zostawiam dla siebie i nie chce nikomu uprzykrzyć życia czy samopoczucia, ale niestety Daniel napisał parę zdań o intuicyjnym używaniu tego programu

... no i??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak

A czytaliście może bardziej zaawanswane poradniki do podkręcania grafy?? Chętnie się pouczę.

IWAN: Vicenaczelny - szkoda tylko, że na PCC publikują równie fachowe poradniki do StyleXP - z reguły opinie zostawiam dla siebie i nie chce nikomu uprzykrzyć życia czy samopoczucia, ale niestety Daniel napisał parę zdań o intuicyjnym używaniu tego programu

... no i??

Nie rozumiem jakie "no i" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie wyraziłem się zbyt jasno... :? Konkretnie chodzi mi o zdanie:

ale niestety Daniel napisał parę zdań o intuicyjnym używaniu tego programu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 strony A4 o tym, jak zainstalować PowerStripa i przesunąć suwaki taktowania jądra/RAMu karty graficznej... Duży przerost formy nad treścią.

Widzę, że znowu IWAN skasowałeś ot tak mego posta i znowu go powtórzę, aby wszyscy to wiedzieli:

Podaj mi bardziej "fachowy" poradnik.

Kontunuując to chyba czytałeś tylko pierwszą część, a druga ma tyle samo - 2 strony A4 :P

Dacik: Jak mozna nazwać ? Np. to

Kolejna pozycja w menu to Icons. Ten element umożliwia zmianę ikon w całym systemie operacyjnym. Klikamy kolejno na: XP iCandy  All Icons  Apply Icons i w ten sposób zmieniliśmy ikony w całym systemie

NC

I jeszcze jedno: dlaczego akurat IWAN musiał czytać i oceniać mój art? Przecież wiesz Geo, że - mówiąc najdelikatniej - NIE LUBIMY SIę. A gdybyś dał np. darkowi do przeczytania? On też się b. dobrze zna na oc i by się wypowiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o to, jak nazwałeś wypociny Daniela, ale o to, że nie ma nic złego w opisywaniu (jak to nazwałeś) "intuicyjnym używaniu programu"...

A swoją drogą, fragment na który wskazałeś to typowe "masło maślane"... Danielu popracuj nad tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cobra, czep się wagonu!! Sam napisz lepszy artykuł, zresztą i tak nie masz szans dostać się do rekakcji... Poza tym ani Wojtowki, ani Geowi nic nie przeszkadzało, więc o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Danielu > Geowi dziwnie brzmi :-P

2. Coberko > powiedzmy, że odłoże kilka spraw na później i sprawdze Twój artykuł. Ale jak doskonale zauważyłeś, część redakcji nie bardzo za Tobą przepada. Nawet, jakby artykuł okazał się bardzo dobry, to i tak domyślam się, jak inni zareagowaliby na Twoje wstąpienie. I tu sam jesteś sobie winien... Jeżeli jednak chcesz, sprawdze osobiście Twój tekst...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie ja Was prosze - nie odpowiadajcie na posty Cobry, przynajmniej te skrajnie debilne - można je wtedy usunąć bez efektu "ludzi odpowiadajacych na nieistniejącego posta"

Geo - Geowi brzmi ładnie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że ładnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cobra, czep się wagonu!! Sam napisz lepszy artykuł, zresztą i tak nie masz szans dostać się do rekakcji... Poza tym ani Wojtowki, ani Geowi nic nie przeszkadzało, więc o co chodzi?

Ja robię korektę a czepiać się zamierzam tylko ewidentnych błędów rzeczowych i merytorycznych.

Oczywiście, jeśli ktoś będzie oceniał napięcia wg programu monitorującego zamiast mikrometrem, prędzej odejdę niż zgodzę się na publikację ;) Poza tym ocenę zostawiam Markowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oczywiście, jeśli ktoś będzie oceniał napięcia wg programu monitorującego zamiast mikrometrem, prędzej odejdę niż zgodzę się na publikację ;) Poza tym ocenę zostawiam Markowi.
Dlatego wolę zająć się softem... :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja równiez Daciku. Aczkolwiek kiedyś hardware mnie pociagał... Może kiedyś - jak kupie sobie nowy komputer :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja równiez Daciku. Aczkolwiek kiedyś hardware mnie pociagał...
Nie ma w Tobie ani śladu tamtych czasów....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iwanie... to dobrze, czy źle? A tak serio... hardware to nie dla mnie... po prostu zbyt wiele czasu straciłem mając starego rzęcha (w sensie kompa)... nie śledziłem wtedy uważnie co działo się na rynku sprzętowym i w ten sposób zostałem w tyle... teraz nie mam już szans nadrobić zaległości... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodzi o śledzenie postepów, jak ktoś nie rozumiał jak działa maszyna z p2 na pokładzie to nie zrozumie jak działa maszyna dzisiejsza. o to mi chodziło ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Cię Iwanie, ale technologia z biegiem czasu się zmieniła... teraz chyba nie wystarcza wiedza "na poziomie" p2...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi poinformować, że w poniedziałek (1.11.2004) na nowo rusza newsletter. Początkowo mogą występować z nim drobne problemy, więc nie denerwujcie się, jak zobaczycie dziwne znaczki zamiast ą, ś, ź itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...