BIGger 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 Chcialebym abyscie tutaj zamieszczali wszystkie skroty jakie zamieszczacie na forum i ich tłumaczenia Przyklad: OMG - Och My God Przeniesione do działu "Nie na temat" - darek_dade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 witk=who is the king :-P Metallica of course Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 napisać mógłbtym tu wiele, od BTW. przez LOL, aż po SINAFU ale po co ? Większość internautów już to zna... a jeśli nawet ktoś nie zna jest wiele stron tłumaczących te skróty (najczęściej chodzi tu o strony dot. IRCa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wojtzuch 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 Ojej, to w sieci mało jest pełnych spisów? Wystarczy wpisać w google kilka obok siebie. Np. to : http://www.geocities.com/SouthBeach/Lagoon...9/acronyms.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 :cry: Ojej.. Ja chcialem aby to bylo tutaj... U nas na forum :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2004 :cry: Ojej.. Ja chcialem aby to bylo tutaj... U nas na forum :cry: no i bedzie, ale na pewno nie w tym dziale. Moje dodatki: OT- Off Topic NVM - NeVerMind WTV - WhaTeVer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi