Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BIGger

Mój config=]

Rekomendowane odpowiedzi

Zachęcam wszystkich do obejrzenia mojej konfiguracji komputerka, ktora znajduje sie w moim "podpisie" :wink: Prosze o szczere wypowiedzi oraz PODpowiedzi na jego temat. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyta główna nienajlepsza do podkrecania, slaba grafika, mało pamięci przydałby się lepsiejszy zasilacz. Ale jeżeli nie grasz to to wszystko w porządku (no może 512 ramu by sie przydało)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyy.... Dokładniej chodziłop mi o wygląd stronki... No ale... :-P Jeśli chodzi o upgreadowanie to najpierw(czyt. w styczniu<czyt. urodzinki :D >) pojdzie Karta graficzna :) I tutaj zwracam sie do Was(wiem, ze było juz pare takich tematów, ale jak wiadomo technika idzie do przodu...), jaką kartę graficzną zalecalibyście mi? :wink: Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ja tez mam pytanie. powiedzcie co myslicie o moim kompie?? co warte jest wymienienia a co jest super??mam: epox 8rda+, asus geforce4ti 4200 64mb(core-250, memory-513)podkręcona na(core-286, memory-567), 512ram kingston(400mhz)+256ram twinmos(400mhz), athlon 1700(1466) podkrecony na 2088 (cooler freezone qc-92cu), dysk samsung80gb + 20gb seagate, zasilacz deer 400watowy i monitor hyundai ImageQuest Q790. prosze o ocene i podpowiedzi. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh... Ja mialem nadzieje na powazne propozycje kart :-P Te komentarze tam sa dobre :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam ci radeona 9800 ktorego mozesz przerobic na pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poleciłem Ci najlepszą karte graficzną jaką znam, może byś podał ile możesz na kartę graficzną przeznaczyć?? A po za tym do stycznia daleko i wiele się jeszcze zmieni. Co do Qby to według mnie wszystko masz super, jeżeli duzo grasz to oczywiście lepsza karta graficzna by sie przydała a co za tym idzie lepszy zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qba

Więcej pamięci, potem grafa. To grzech nie grać w FarCry, D3, HL2 i Stalkera (dwa ostatnie już niedługo) na DX8 :) Trochę żartuję, bo nieporównanie bardziej będzie Ci przeszkadzać klatkowanie.

BIGer

Jak ty na 256 MB ramu robisz pod XP? WYmień od razu na min. 512 (albo 1024) 400 MHz, coby procek poszedł na 400.

Grafa na pewno jak najprędzej.

Procek kręcony na fsb 400 starczy na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak ja pracuje na 256mb pod xp? Tak jak Ty na celku  8)

Tylko, że akurat na co dzień brakuje mi pamięci, mimo posiadania jej 768 mega :P

Nie mówię o grach... Ale mam tyle rzeczy naraz...

Poza tym celek 2x wolniejszy procek to 2x wolniejszy procek, a choć trochę za mało pamięci to swap i kilkadziesiąt razy wolniejsze niektóre operacje!

Wiesz, ja stopnionow dochodziłem do tych 768, to wiem.

Tak czy inaczej IMO pierwszy zakup ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...