sorek 2 Napisano 30 Styczeń 2008 Ceysis to typowy średniak. Nie wprowadza nic ciekawego do świata gier i jest w sumie powtórzeniem tego co już było. Tylko to pozlepiali to wszystko. Fizyke i grafike ma wprawdzie fajną ale nawet w High ustawieniach gra prezentuje się tylko dobrze. A by odpalić ją na Full trzeba mieć super kartę graficzną, a i ta nie do końca wystarcza Poza tym, Crytek szpanuje tym, że na konsole nie będzi emogła zrobić pełnej jakości gry bo są "za słabe" a PC rlz co też wnerwia Grafika mi do grania jest zbędna. Szczerze mówiąc wole starego poczciwego Metal Sluga niż Crysisa z super grafą ^^ God Of War na PC? 100% nie możliwe SCEE już zadba o to by GoW, był excluesivem na jego konsole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 30 Styczeń 2008 (edytowane) oo zapomniałem dodać że gram w Counter Strike'a 1,6 Ta Gra to rasowy fpp, którego ominąć bokiem sie praktycznie nie da. No to może uda się emulatorem włączyć GOW w PoP bardzo razi mnie jakość tekstur postaci bo jest zaniedbana :/ Edytowane 30 Styczeń 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 30 Styczeń 2008 Emulator...? Jak będziesz miał kompa który przy Crysisie i max detalach się nawet nie spoci to wtedy możesz myśleć o emulatorze PS3 czy Xboxa 360 Powtórzę się bo rasowy FPS to HL, a CS to tylko przeróbka ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 31 Styczeń 2008 Nie, jemu raczej chodziło o emulator PS2 A do tego też w sumie wymagany jest taki sprzęt xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 3 Luty 2008 (edytowane) Teraz to tylko gram w CoD2, CS no i w Toto lotka (joke) Jeszcze żebytm sobie w god of war czasem okazyjnie pomucił Edytowane 3 Luty 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 3 Luty 2008 A ja odkurzyłem swoją półkę... Na dysk wpadły takie starocie jak Icewind Dale 2, Starcraft. No i trochę klasyki Soldier of Fortune II: Duble Hellix (tylko multi) oraz Warcraft III . O i nawet NFS: Underground mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 17 Luty 2008 Devil May Cry 3!! POLECAM ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 17 Luty 2008 Oooh, Syde jak zwykle wspaniała argumentacja IMO wolałbym poczekać na czwóreczkę nie manie skonwertowaną na PC Ja gram w Prisoner of War z Play'a I czekam na Undercover + Świątynia Pierwotnego Zła z CDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 17 Luty 2008 Xardas... tu niema co argumentować :> ta gra jest tak genialna, że wystarczy tutył zobaczyć i kto jeszcze nigdy z nią nie miał kontaktu niech zobaczy filmik albo jakiegoś screena :> No a prócz tego zawsze polecam WoWa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 17 Luty 2008 Ja to Far Cry'a sobie tylko gram :/ Szkoda, że w verry high nie mogę grać (sprzęt taki jak w sygnaturze) w niektórych mapach się wystraszyłem tych mutantów polecam ! stara ale jara gra xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 17 Luty 2008 Jurga się nie znasz... O gustach się nie dyskutuje ale Twoje przekraczają wszystkie normy Polecam jeszcze BioShocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulcia 0 Napisano 17 Luty 2008 Polecam: Roller Coaster Tycoon, Dogs, The Sims 2, GTA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 19 Luty 2008 Polecam: Roller Coaster Tycoon, Dogs, The Sims 2, GTA ekhm Polecę teraz grę która wyszła na jesień Roku Pańskiego 2006, ale co tam - GOTHIC 3. Kupiłem. Zagrałem. Padłem (i jeszcze sie nie podniosłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Luty 2008 Ja to Far Cry'a sobie tylko gram :/ Szkoda, że w verry high nie mogę grać (sprzęt taki jak w sygnaturze) w niektórych mapach się wystraszyłem tych mutantów polecam ! stara ale jara gra xD Ee...jak Ci może FC nie śmigać na Full? Ja na moim sprzęcie mam wszystko na maksa...i FPSy 30-100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 20 Luty 2008 (edytowane) Błędy w grafice przy verry high :/ a jak mam high aa4x filtrowanie anizotropowe 16x w 1280x1024 widze 43-150 fps. A jaką karte grafiki masz? Ale o dziwo Gothic 3 też mnie przypadł do gustu Edytowane 20 Luty 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 20 Luty 2008 a ja jak chyba już 4 raz w tym temacie... poprostu polece WoWa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 22 Luty 2008 Ile można Syde! Za karę piszesz 10 newsów więcej :> A serio to jesteś uzależniony. Z skoro przy uzaleznieniach jesteśmy - polecam Tomb Raidera! Zapraszam też do przeczytania zapowiedzi nowej części na stronie głównej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 22 Luty 2008 Błędy w grafice przy verry high :/ a jak mam high aa4x filtrowanie anizotropowe 16x w 1280x1024 widze 43-150 fps. A jaką karte grafiki masz? Ale o dziwo Gothic 3 też mnie przypadł do gustu Serio pytasz...? A sygnaturki nie widzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 22 Luty 2008 (edytowane) Widzę, myślałem że ta sygnaturka nieaktualna (raz widziałem jak miałeś w sygnaturze Pentium Dual Core kręcony na 3,3GHz i coś tam jeszcze) EDYCJA Zarywam w różne gry. Odkopałem NFS Carbon, Obliviona Edytowane 22 Luty 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Luty 2008 O jasny gwint! Faktycznie! Znaczy...grafa okey i reszta, ale CPU...co do?! Zmieniałem przecież...stara znowu jest :> Jakim cudem p.s. A ja w Colina2 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 23 Luty 2008 Zarywam w różne gry. Odkopałem NFS Carbon, Obliviona Co do Carbona, to moim zdaniem porażka - dużo bardziej podobał mi się Most Wanted. A i tak z samochodówek polecam Test Drive Unlimited i Colina DIRTa A Oblivion? Zaraz obok Gothic 3 to RPG roku (2006 oczywiscie). Jesli jeszcze ktos nie grał (to w ogóle możliwe? ) to goorrrąco polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 25 Luty 2008 (edytowane) Nid for Spid: Kałbon... jak sama nazwa wskazuje jest grą godną polecenia jedynie do podtarcia sobie miejsca styku pleców z nogami. Gothic 3 choć jest bardzo dobrą gierką średnio przypadł mi do gustu. Grafika jest bossssssska i owszem ale wkurzają mnie różne śmieszne błędy niepoprawione najnowszymi patchami np. przenikanie broni, postaci, artefakty na pustyni (niebo!) i inne niby nie ważne błędy. Sam system walki jednym mieczem to (według mnie) pomyłka - jazda zaczyna się dopiero z dwoma. Ja natomiast gram teraz w Gears of War (po reinstalce windy muszę zacząć od poczatku ) demko Crysisa i demko (NIESTETY) Unreal Tournament 3. Gierki powalają grafą, ale na moim obecnym procu tylko UT3 (GoW nie testowałem) nie spada poniżej 30 klatek w 1280x1024 i najwyższych detalach. W Crysisa gram, żeby sprawdzić możliwości nowej karty... Z przejściem tej gierki poczekam na zmianę platformy. Edytowane 25 Luty 2008 przez Overcloced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 25 Luty 2008 Teraz będe w najbliższym czasie testował NFS Prostreet (roz. 1680x1050 max wyłączyłem vertical sync i dym). NFS Prostreet Ruleez (bruum, bruum...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 25 Luty 2008 A tam NFSy Hitman rządzi. Jakaś mania na klasyki mnie wzięła, najpierw Colin2, teraz Hitman trylogy Ale fajnie się gra, nie ma to jak porządna jakość a nie buble jakie teraz wychodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 25 Luty 2008 Gothic 3 choć jest bardzo dobrą gierką średnio przypadł mi do gustu. Grafika jest bossssssska i owszem ale wkurzają mnie różne śmieszne błędy niepoprawione najnowszymi patchami np. przenikanie broni, postaci, artefakty na pustyni (niebo!) i inne niby nie ważne błędy. Sam system walki jednym mieczem to (według mnie) pomyłka - jazda zaczyna się dopiero z dwoma. -Niebo na pustyni (tak jak i w Nordmarze) wygląda słabo na niższych detalach. Po włączeniu wszystkiego na maksa niebo (jak i wszystko inne) wygląda już doskonale. -System walki jest IMO świetny. Na początku gry kiedy bohater może walczyć tylko jednym mieczem jest zdecydowanie trudniej i gorzej niż potem, gdy Bezimienny wywija dwoma mieczami - ale tak to już jest w RPG, nie ma co narzekać, że na początku jest trudno -Przenikanie broni: owszem, występuje gdy Beziu nosi naraz tarczę i jakiś długi łuk lub miecz, jednak ma to znikomy wpływ na rozgrywkę (jeśli w ogóle jakiś ma) -Przenikanie postaci: nie stwierdzono Gears of War - super Crysis - świetne UT III - nie grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach