Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kwojtyra

W co gracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ceysis to typowy średniak. Nie wprowadza nic ciekawego do świata gier i jest w sumie powtórzeniem tego co już było. Tylko to pozlepiali to wszystko. Fizyke i grafike ma wprawdzie fajną ale nawet w High ustawieniach gra prezentuje się tylko dobrze. A by odpalić ją na Full trzeba mieć super kartę graficzną, a i ta nie do końca wystarcza ;) Poza tym, Crytek szpanuje tym, że na konsole nie będzi emogła zrobić pełnej jakości gry bo są "za słabe" a PC rlz co też wnerwia ;)

Grafika mi do grania jest zbędna. Szczerze mówiąc wole starego poczciwego Metal Sluga niż Crysisa z super grafą ^^

God Of War na PC? 100% nie możliwe ;) SCEE już zadba o to by GoW, był excluesivem na jego konsole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo zapomniałem dodać że gram w Counter Strike'a 1,6 :) Ta Gra to rasowy fpp, którego ominąć bokiem sie praktycznie nie da. No to może uda się emulatorem włączyć GOW :) w PoP bardzo razi mnie jakość tekstur postaci bo jest zaniedbana :/

Edytowane przez mathi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emulator...? :D Jak będziesz miał kompa który przy Crysisie i max detalach się nawet nie spoci to wtedy możesz myśleć o emulatorze PS3 czy Xboxa 360 ;)

Powtórzę się bo rasowy FPS to HL, a CS to tylko przeróbka ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jemu raczej chodziło o emulator PS2 ;) A do tego też w sumie wymagany jest taki sprzęt xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Teraz to tylko gram w CoD2, CS no i w Toto lotka :D (joke) Jeszcze żebytm sobie w god of war czasem okazyjnie pomucił :)

Edytowane przez mathi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja odkurzyłem swoją półkę... Na dysk wpadły takie starocie jak Icewind Dale 2, Starcraft. No i trochę klasyki Soldier of Fortune II: Duble Hellix (tylko multi) oraz Warcraft III :). O i nawet NFS: Underground mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil May Cry 3!! POLECAM !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooh, Syde jak zwykle wspaniała argumentacja :P IMO wolałbym poczekać na czwóreczkę nie manie skonwertowaną na PC :)

Ja gram w Prisoner of War z Play'a ;) I czekam na Undercover + Świątynia Pierwotnego Zła z CDA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xardas... tu niema co argumentować :> ta gra jest tak genialna, że wystarczy tutył zobaczyć i kto jeszcze nigdy z nią nie miał kontaktu niech zobaczy filmik albo jakiegoś screena :> No a prócz tego zawsze polecam WoWa :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to Far Cry'a sobie tylko gram :/ Szkoda, że w verry high nie mogę grać (sprzęt taki jak w sygnaturze) :( w niektórych mapach się wystraszyłem tych mutantów :D polecam ! stara ale jara gra xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jurga się nie znasz... O gustach się nie dyskutuje ale Twoje przekraczają wszystkie normy :D

Polecam jeszcze BioShocka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam: Roller Coaster Tycoon, Dogs, The Sims 2, GTA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polecam: Roller Coaster Tycoon, Dogs, The Sims 2, GTA

ekhm ;)

Polecę teraz grę która wyszła na jesień Roku Pańskiego 2006, ale co tam - GOTHIC 3. Kupiłem. Zagrałem. Padłem (i jeszcze sie nie podniosłem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja to Far Cry'a sobie tylko gram :/ Szkoda, że w verry high nie mogę grać (sprzęt taki jak w sygnaturze) :( w niektórych mapach się wystraszyłem tych mutantów :D polecam ! stara ale jara gra xD

Ee...jak Ci może FC nie śmigać na Full? :huh: Ja na moim sprzęcie mam wszystko na maksa...i FPSy 30-100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Błędy w grafice przy verry high :/ a jak mam high aa4x filtrowanie anizotropowe 16x w 1280x1024 widze 43-150 fps. A jaką karte grafiki masz? Ale o dziwo Gothic 3 też mnie przypadł do gustu :)

Edytowane przez mathi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jak chyba już 4 raz w tym temacie... poprostu polece WoWa :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile można Syde! Za karę piszesz 10 newsów więcej :>

A serio to jesteś uzależniony. Z skoro przy uzaleznieniach jesteśmy - polecam Tomb Raidera! Zapraszam też do przeczytania zapowiedzi nowej części na stronie głównej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Błędy w grafice przy verry high :/ a jak mam high aa4x filtrowanie anizotropowe 16x w 1280x1024 widze 43-150 fps. A jaką karte grafiki masz? Ale o dziwo Gothic 3 też mnie przypadł do gustu :)

Serio pytasz...? A sygnaturki nie widzisz? :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Widzę, myślałem że ta sygnaturka nieaktualna (raz widziałem jak miałeś w sygnaturze Pentium Dual Core kręcony na 3,3GHz i coś tam jeszcze)

EDYCJA

Zarywam w różne gry. Odkopałem NFS Carbon, Obliviona :D

Edytowane przez mathi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jasny gwint! Faktycznie! Znaczy...grafa okey i reszta, ale CPU...co do?! Zmieniałem przecież...stara znowu jest :> Jakim cudem :D

p.s. A ja w Colina2 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zarywam w różne gry. Odkopałem NFS Carbon, Obliviona :D

Co do Carbona, to moim zdaniem porażka - dużo bardziej podobał mi się Most Wanted. A i tak z samochodówek polecam Test Drive Unlimited i Colina DIRTa :)

A Oblivion? Zaraz obok Gothic 3 to RPG roku (2006 oczywiscie). Jesli jeszcze ktos nie grał (to w ogóle możliwe? :P) to goorrrąco polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nid for Spid: Kałbon... jak sama nazwa wskazuje jest grą godną polecenia jedynie do podtarcia sobie miejsca styku pleców z nogami. :P

Gothic 3 choć jest bardzo dobrą gierką średnio przypadł mi do gustu. Grafika jest bossssssska i owszem ale wkurzają mnie różne śmieszne błędy niepoprawione najnowszymi patchami np. przenikanie broni, postaci, artefakty na pustyni (niebo!) i inne niby nie ważne błędy. Sam system walki jednym mieczem to (według mnie) pomyłka - jazda zaczyna się dopiero z dwoma.

Ja natomiast gram teraz w Gears of War (po reinstalce windy muszę zacząć od poczatku :() demko Crysisa i demko (NIESTETY) Unreal Tournament 3. Gierki powalają grafą, ale na moim obecnym procu tylko UT3 (GoW nie testowałem) nie spada poniżej 30 klatek w 1280x1024 i najwyższych detalach. W Crysisa gram, żeby sprawdzić możliwości nowej karty... Z przejściem tej gierki poczekam na zmianę platformy.

Edytowane przez Overcloced

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz będe w najbliższym czasie testował NFS Prostreet (roz. 1680x1050 max wyłączyłem vertical sync i dym). NFS Prostreet Ruleez :) (bruum, bruum...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam NFSy :P

Hitman rządzi. Jakaś mania na klasyki mnie wzięła, najpierw Colin2, teraz Hitman trylogy :) Ale fajnie się gra, nie ma to jak porządna jakość a nie buble jakie teraz wychodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gothic 3 choć jest bardzo dobrą gierką średnio przypadł mi do gustu. Grafika jest bossssssska i owszem ale wkurzają mnie różne śmieszne błędy niepoprawione najnowszymi patchami np. przenikanie broni, postaci, artefakty na pustyni (niebo!) i inne niby nie ważne błędy. Sam system walki jednym mieczem to (według mnie) pomyłka - jazda zaczyna się dopiero z dwoma.

-Niebo na pustyni (tak jak i w Nordmarze) wygląda słabo na niższych detalach. Po włączeniu wszystkiego na maksa niebo (jak i wszystko inne) wygląda już doskonale.

-System walki jest IMO świetny. Na początku gry kiedy bohater może walczyć tylko jednym mieczem jest zdecydowanie trudniej i gorzej niż potem, gdy Bezimienny wywija dwoma mieczami - ale tak to już jest w RPG, nie ma co narzekać, że na początku jest trudno :)

-Przenikanie broni: owszem, występuje gdy Beziu nosi naraz tarczę i jakiś długi łuk lub miecz, jednak ma to znikomy wpływ na rozgrywkę (jeśli w ogóle jakiś ma)

-Przenikanie postaci: nie stwierdzono :)

Gears of War - super

Crysis - świetne

UT III - nie grałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...