Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BIGger

Yeah!

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziska kupilem sobie Bartona 2500 :D:D:D:D Ale jestem podniecony. Oki ide go potestowac;] paaaa :P :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z podniecenia przy oc nie zapomnij o dzielnikach :P

Ps

jaka seria?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria jest nadrokuwana na procesorze. Jeżeli trafiłeś na AQZFA lub AQZEA to masz demona OC :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozna jeszcze jakos sprawdzic serie nie rozbierajac kompa? Narazie nie chce grzebac... Hehe rodzice sie bedz pluli :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zamknieta obudowa mam 46*C jesli nic nie robie! Czy jest to duzo czy nie? jak zdejme mam ok. 39*C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o model to oto cala zawartosc tego, co bylo nadrukowane na procesorze:

AXDA2500DKV4D Y868267128595

AQZEA O412MPMW

Co o tym sadzicie? Z tego co sie orientuje to seria niezla :D i 12 tydzien tego roku. Mnożnik jest odblokowany. Ok czekam na opinie i sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow, kupuj zalmana 7000Cu i kręc tego proca. MASZ POTWORA :!: :D przydałaby się jeszcze płyta na nforsie no ale cóz myśle że na tej mobo co masz baaardzo duzo wyciągniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ma oznaczac to mobo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha. hahahahaha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeH... Kosci mi chyba nie pozwola (Elixir :cry: :? ) max fsb to 190 jak narazie;] Jest moze jakis drut mod podwyzszajacy fsb? Albo jaki kolwiek mod :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjasnijcie mi... jak to jest z miesiacami produkcji i oczywiscie z mnoznikiem;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre seire procesorów są lepsze do podkręcania niektóre gorsze, zależy to przedewszystkim od wafla z którego wyprodukowana była dana seria procesorów. Najlepiej z reguły kręcą się procesory, które zostały wytworzone ze środkowej częsić wafla, trochę gorzej tez obrzeży. Ponadto często zdarza się tak, że pierwsze serie procesorów mają odblokowany mnożnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem zdjęcie mojemu prockowi, niestety słabym aparatem więc przez lupe :P Tak więc zobaczcie i powiedzcie mi cos o nim :P

cpufoto.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chwalipięta :-P :-P :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GIGger - jak masz zdjecie większe niż szerokośc ekranu (lub duże objętościowo) to błagam, podawaj na forum tylko linka do niego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GIGger - jak masz zdjecie większe niż szerokośc ekranu (lub duże objętościowo) to błagam, podawaj na forum tylko linka do niego...

Przyjąłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...