tygrysek 0 Napisano 11 Wrzesień 2004 Recenzje gier "Kurczaki X" i "Wyścig Kurczaków" Tekst jest tutaj Autor: Dacik Prosimy o komentowanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 nio recenzyjka nawet oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 27 Styczeń 2005 a mi sie podobała... najlepsza w serwisie... a ten Dacik... on taki przystojny, a jak pisze... Dajcie mi jego (wy*/na*)miary [* - niepotrzebne skreślić] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Styczeń 2005 a ten Dacik... on taki przystojny, Wyczytałeś to w tekście?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 28 Styczeń 2005 a ten Dacik... on taki przystojny, Wyczytałeś to w tekście?? ja tak, urodę Dacika widać w każdym przecinku... Kropki natomiast ukazują jego szlachetność. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 28 Styczeń 2005 urodę Dacika widać w każdym przecinku... Kropki natomiast ukazują jego szlachetność. :]Też to zauważyłeś? Takie "ma pióro" poprostu... ech, ach, (<-- romantyczne westchnienia ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Styczeń 2005 Ech - nigdy nie byłem taki wrażliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 28 Styczeń 2005 Nic straconego! ćwicz! Trening czyni miszcza!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2005 Wyćwiczyłeś tego miszcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 ni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 7 Luty 2006 nio recenzyjka nawet oki <{POST_SNAPBACK}> taka sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 Mnie się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 co ci sie w niej podoba????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Recenzje gier "Kurczaki X" i "Wyścig Kurczaków" Tekst jest tutaj Autor: Dacik Prosimy o komentowanie 8) <{POST_SNAPBACK}> Recenzja cool ale kto w takie gry gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach