wojtzuch 0 Napisano 7 Wrzesień 2004 http://biznes.onet.pl/0,975942,wiadomosci.html Niech mi nikt nie mowi, ze tylko balagan, a zla wola (przynajmniej olewactwo) i brak elementarnych procedur! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 8 Wrzesień 2004 Zgadzam sie! Od TPSA trzeby byc jaknajdalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 8 Wrzesień 2004 Nio... albo inaczej, załatwić TP konkurencje, bo póki co nie da się zbytnio bez niej żyć ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 9 Luty 2006 Chciałoby się żeby na rynek wszedł ktoś z naprawdę cenami atrakcyjnymi a nie prawie takimi jak w TPSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 tele2 już ma niektóre połączenia tańsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 17 Luty 2006 Nie lubię tych tele2 chodzących po domach. Rozmowa z taki biednym sprzedawcą opłacanym od podpisanej umowy: -Mamy tanie połączenie ble ble -Nie, dziękuję.NIe jestem zainteresowana. -Nasz ble ble ble. -Nie, dziękuję. -Nie chce Pani mniej płacić za telefon? -Nie. -Ee... Do widzenia. -Do widzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 20 Luty 2006 hehe to dobre ja jak raz zadzwoniłem do jakiegoś zioma z heyah żeby mi poczte głosową wyłączyli to jak mu to powiedziałem to zaczął mi nawijać żę poczta jest darmowa itp. itd. phi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 26 Marzec 2006 Nienawidzę telemarketingu. Nie dość, że łamią prawo dzwoniąc sobie, to jeszcze są tak namolni, że żeby zakończyć trzeba prawie po chamsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi