Kornel 0 Napisano 19 Sierpień 2004 Czy wam tez tak slamazaranie wolno dziala teraz strona pcc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Sierpień 2004 Teraz chodzi całkiem całkiem - ale to taka pora, że ciężko wymagać wolnego działania... Generalnie przez dzień chodziło mi wolno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Sierpień 2004 od jakiegoś tygodnia... wolno/bardzo wolno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 20 Sierpień 2004 A mi działa bardzo szybko... Opera + InternetDSL 512 kbps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 20 Sierpień 2004 U mnie jescze szybciej niż np. 2 miesiące temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 1 Wrzesień 2004 Jak już tak dzielimy się opisami szybkości - u mnie chodzi średnio szybko/szybko. Byłyby chwile, kiedy prędkość działania strony była okropna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 1 Wrzesień 2004 U mnie raczej szybko z naciskiem na szybko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 2 Wrzesień 2004 dzisiaj - jak po maśle, szybciutko, że aż miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 2 Wrzesień 2004 Nom, ładnie chodzi Ale mniej uzytkowników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 2 Wrzesień 2004 jezeli na stronie jest powyzej 50 uzytkownikow strona czyta sie wolno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Wrzesień 2004 A niech sie wolno wczytuje... byleby tych użytkowników było dużo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Wrzesień 2004 tak na marginesie... od jakichś 30 minut liczba gości na stronie cały czas oscyluje w granicach 19... użytkowników... 1 (to ja)... nie pisałbym tego, gdyby nie fakt , że mamy tak wczesną porę... dziwne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 0 Napisano 3 Wrzesień 2004 A teraz patrząc na licznik widać coś takiego: Aktualnie jest 15 gość(ci) i 4 użytkownik(ów) online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Wrzesień 2004 Czy to nie dziwne? Rano na łamach pcc gościło więcej osób, a teraz? Kiedy młodzież (teoretycznie) siedzi w domu liczba gości jest niższa... wiem, tylko o 4-ech, ale zawsze niższa... P.S. Piszę "młodzież", dlatego, że reszta (dorośli) są raczej nadal w pracy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 3 Wrzesień 2004 Czy to nie dziwne? Rano na łamach pcc gościło więcej osób, a teraz? Kiedy młodzież (teoretycznie) siedzi w domu liczba gości jest niższa... wiem, tylko o 4-ech, ale zawsze niższa... P.S. Piszę "młodzież", dlatego, że reszta (dorośli) są raczej nadal w pracy... w pracy "dorosli" czesto maja neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Wrzesień 2004 ale w pracy mogą nie mieć czasy... moga, nie muszą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 4 Wrzesień 2004 tak na marginesie... od jakichś 30 minut liczba gości na stronie cały czas oscyluje w granicach 19... użytkowników... 1 (to ja)... nie pisałbym tego, gdyby nie fakt , że mamy tak wczesną porę... dziwne... Używaj opcji żeby coś dopisać. Poza tym proponuje skończyć podawanie ile gości czy userów jest na pcc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Wrzesień 2004 tak na marginesie... od jakichś 30 minut liczba gości na stronie cały czas oscyluje w granicach 19... użytkowników... 1 (to ja)... nie pisałbym tego, gdyby nie fakt , że mamy tak wczesną porę... dziwne... Używaj opcji żeby coś dopisać. Poza tym proponuje skończyć podawanie ile gości czy userów jest na pcc Hmm... czyżbyś chciał mnie pouczać? Miło... ale nie skorzystam! Dziękuję też za propozycje, chociaż może nie są przydatne, ani mądre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 4 Wrzesień 2004 Nasza strona pod względem oglądalności nie podlega żadnym regułom. Tu wszystko zmienia sie, jak w kalejdoskopie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 4 Wrzesień 2004 tak na marginesie... od jakichś 30 minut liczba gości na stronie cały czas oscyluje w granicach 19... użytkowników... 1 (to ja)... nie pisałbym tego, gdyby nie fakt , że mamy tak wczesną porę... dziwne... Używaj opcji żeby coś dopisać. Poza tym proponuje skończyć podawanie ile gości czy userów jest na pcc drugi raz w ciągu dwóch dni łamiesz ten sam punkt regulaminu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 4 Wrzesień 2004 Nasza strona pod względem oglądalności nie podlega żadnym regułom. Tu wszystko zmienia sie, jak w kalejdoskopie... Z naszymi statsami w tej chwili jest tak, że jednego dnia zgadza się z gemiusem niemal co do jednego, innym razem różnice są dwukrotne. Aczkolwiek te 8 tysięcy odsłon 31 sierpnia, a faktycznie 4243 (chyba wlasnie tyle) wg gemiusa, to było więcej, niż 26 lipca podczas konferencji. Usersów też gemius nam naliczył ponad 1000, również rekord. Pierwszy poniedziałek września, bardzo możliwe. Szkoda tylko, że nie wracają. Miesięcznie mamy 11 tysięcy unikalnych usersów (tyle liczy, wiadomo że jest ich mniej). Wg rednacza pclab do zainteresowania reklamodawców potrzeba około 50000 real users (odsłony mniej się liczą). Dlatego takie forum ma bardziej nawet przyciągać niż samo w sobie ciągnąć statsy. Co do krzywej oglądalności to pamiętajmy, że większość czytelników takiego pclaba (innych statsów pod tym względem nie znam) to studenci. W październiku będzie można coś wiarygodnego powiedzieć na ten temat, jak im się wakacje skończą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 27 Wrzesień 2004 Mówiąc wiarygodnego, mam nadzieję, że nie myślisz o tendencji spadkowej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Napisano 29 Październik 2004 Mówiąc wiarygodnego, mam nadzieję, że nie myślisz o tendencji spadkowej... Nagły skok jednego dnia w październiku z 3 do 22 tysięcy chyba dobitnie świadczy od "wiarygodności" naszych liczników Nie pamiętam, co miałem na myśli w epoce starożytnej, panie archeolog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 30 Październik 2004 Nom, nasz system niestety nie jest doskonały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach